-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tekknopit
csendes tag
Sziasztok.
Nem vagyok telefon guru,nem is szeretnék az lenni, csak kellene egy kis infó hogy most a telefon kuka, vagy esetleg egy kis segitséggel megjavulhatna.Délután óta nem müködik a wifi...csatlakozik de egy internetes oldal se tölt be. Mobiladattal minden oké,átváltok wifi-re és semmi. Csináltam egy rendszer vissza állitást is de semmi. Volt valami az internet szolgáltatással is mert a pc-n sem volt délután net. Modemet,routert ki be dugdostam és jolett. Nem tudom hogy ez közre játszhat-e valamit a telefonnál is.
Bármilyen ötletetek,tapasztalatotok van a jelenséggel kapcsoaltban,szivesen fogadom.
Köszi. -
tekknopit
csendes tag
válasz
trebrona #9951 üzenetére
Tényleg jobb, nem akarom az Iphonet fikázni de ha van lehetöségetek hasonlitsatok össze egy SEt meg egy Xiaot. Sosem tetszettek a képek amiket az SEvel csináltam. És én most tényleg úgy beszélek a dologrol mint aki használta majd egy évig a telefont. Nem vagyok sem iphone párti sem android párti egyszerüen csak véleményt nyilvánitok tapasztalat alapján.Szerettem mert a rendszer maga tényleg gyors volt de ennyi...Akár hogy is egy 4-5éves technologia volt egy brutál stabil rendszerrel.
Na mind1. Gondoltam meg osztom a tapasztalatokat az én pályafutásom itt le is zárul ebben a Topicban.
-
tekknopit
csendes tag
Szia Mindenki.
Tegnap érdeklödtem itt mint full noob laikus arrol hogy érdemes-e megvenni a masinát,mire kell figyelni, milyen hibái lehetnek satöbbi
Tescoban megvettem az uccsó darabot, mert mire végeztem a munkával elvitték már az összeset. (tegnap óta lehetett kapni a Tacskoban)
Nem titkolom Iphone SE-m volt elötte és szegénykét kinyirtam egy Pecázás alkalmával amint bele ugrott a haltartos vödörbeTotál kuka max alátétnek vagy nehezéknek jo lesz. Akkor eldöntöttem hogy ilyen drága telefont soha többé mert nekem felesleges. Kicsit elkalandoztam vissza térek a Xiaumiauhoz
Haza hoztam, kibontom és nézem ez nem lötyög mint az SE...Mindig is mosolyt csalt az arcomra ahogy lötyögnek a gombok az almában
Massziv,jo megfogni, kézre áll a kis kinai. A jobb fajta panelt pakolták bele, a telefon 2017.06. havi gyártmány. Csináltam vele pár képet, fényévekkel jobb mint amit az SE csinált. A 4g müködik vidéken is nem dobálja, stabil. Az ujlenyomat olvaso is baromi gyors szintén alázza az SE-t. A rendszert én nem frissitettem én gyárilag igy fogom hagyni, ezért meg lehet kövezni de nekem ez igy tökjo arra hogy aki akar az elérjen illetve fényképezgessek vele a szabadban. Infrát még nem probáltam talán majd holnap szórakozom vele, illetve jo cucc ez a notific led is benne. Igazábol amire én fogom ezt a telefont használni semmi értelme nem volt megvennem anno az iphonet. Meglátjuk mennyire lesz tartós illetve a rendszer mennyire lesz stabil, de ha már egy évet kibir akkor is böven meg éri.
Vegye aki még nem vett, akinek meg van használja egészséggel.
Peace,jo hétvégét mindenkinek. -
tekknopit
csendes tag
Ertem. Hat meg latjuk milyen vasat hozok ma ki. Remelhetoleg flottul fog mukodni. Meg igazabol nem latom ertelmet kulfoldrol rendelnem vagy egy online telefon shopbol venni ha a tescoban ugyan ennyi es 10 percre lakom tole :-) Koszi a segitseget igy full laikuskent legalabb tisztaban vagyok egy-ket dologgal mar.
-
tekknopit
csendes tag
Hát köszönöm szépen a gyors Segitséget.
Szerintem holnap kihozok egyet a Tescobol. Ugy is van 3 nap azonnali garanciális csere, ha észreveszem ezt a Hardveres hibát gondolom egyböl kapok másikat.
A képernyövel kapcsolatban meg tényleg semmi viszonyitási alapom. Ugyhogy amilyen lesz benne olyan lesz és kész.Majd használom a titkos "Neilon Zacsi" vizállo tokot mikor készülnek a hal fárasztós videók
Köszi még egyszer
-
tekknopit
csendes tag
Sziasztok.
Egy ilyen készüléket szeretnék vásárolni az Euronics-ban vagy a Tescoban. Az ott kapható telók b20 szabványosak már? Vidéken szeretnék 4g-t használni. Illetve láttam pár teszt videóban egy bugot, ahol a telefon össze vissza dobálta a hálózatot illetve a téreröt. Vajon ezekben az üzletekben kapható telefonok mennyire hajlamosak ilyen hibákra, vagy ezek már valószinü hogy nem csinálnak ilyet? Érdekelne még hogy a notification led jol müködik-e illetve egy abszolut átlagos felhasználonak megéri-e megvenni ezt a telefont.
Játszani nem akarok vele. Fényképezni szeretnék vele netezni illetve zenét hallgatni és ha a GPS is rendesen müködik benne akkor már a boldog emberek közé fogom magam sorolni..Az ár miatt gondoltam arra hogy ennyiért csak rosszabb telefonok vannak.
Totál laikus vagyok az egészhez ezért ha tudtok pár jótanácsot irjatok bátran. Láttam itt a forumban hogy két féle kijelzövel adták ki egy jobbal meg egy gyengébbel. Ez egy átlag felhasználót miben érinti?Illetve hogy tudom megkülönböztetni hogy milyen kijelzövel szerelték a masinát?
Ha gond van esetleg a készülékkel a garancia hogy müködik? Az adott cég akitöl veszem ök vállalnak garit vagy ez Globál garancia? Igazábol még annyi érdekelne ha van tapasztalat hogy a vizet mennyire birja?
Hobbim a pecázás és heti szinten többször vagyok a parton és sajna az elözö telefonom is a viz áldozata lett
Diohéjban ennyi. Ha tudtok egy kis segitséget nyujtani azt megköszönném és igazábol jo lenne ha szombaton már 4x tulaj lehetnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest