- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Jelenleg dual simes vagyok. Ha csak 1 sim lenne benne valamivel több lenne a készenléti idő? Vagy nem sokat változtatna?
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! A rögzített telefonbeszélgetéseket hová menti a készülék? Nem találom sehol...
-
Bull Boss
őstag
válasz
spiderpig820 #11194 üzenetére
EU rom van nekem is, Miui 9.1.1.0
-
Bull Boss
őstag
Felraktam a 9est, egyenlőre annyi tapasztalat, hogy a némitást semmi nem jelzi a kijelzőn felül. Hová tűnt? Másnak ottvan?
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Ma már 2x is azt csinálta az X4em, hogy amikor hivnak, kicsörög de nem mutat semmit a kijelzőn csak a háttérképet... Le kell zárnom vissza, feloldani és akkor mutatja csak a hivót. Mitől van ez? Nagyon bosszantó...
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! 2 napja jött meg a telóm. Mindkét 30 as simmel általában 4es de van hogy 3 as a térerő Miskolc belváros kellős közepén... Jó ez igy vagy hibás a készülék? ....
Vidéken még nem néztem...
-
Bull Boss
őstag
válasz
Black_Raven #9963 üzenetére
akkor bekapcsolható?
-
Bull Boss
őstag
Tényleg nem fogja jelezni a Messengert és az E-maileket?!
-
Bull Boss
őstag
Megrendeltem a telót, jól tettem ?
Mi legyen az első dolgom ha kézhez kapom frissitsem?
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Szeretnék egy megbízható dual simes telefont a jelenlegi Galaxy S4 minim helyett. (nincs bajom a samsunggal sem, csak szükségessé vált a dual) Milyen telefont tudnátok ajánani? Lényeg számomra, hogy minél kisebb legyen (megszoktam az S4 mini méreteit) és egy fontos kikötés, hogy a gombjainak legyen háttérvilágítása. Melyik Xiaomi modellt ajánalnátok? Árban olyan 50-60ezer körül gondoltam max. Illetve vásárlásnál mire figyeljek oda? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Asztalos klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged