- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Most volt alkalom felrakni full üvegfóliát
Ugye ez a 4X a problémásabbak közül való(képek abban a hozzászólásban amire válaszoltam)De meglepően jól sikerült felrakni és az illeszkedés is jó, a szélein is jó
És az érzékelés se változott, ugyan olyan érzékeny a kijelző és a gombok isEz az üvegfólia [link]
Képek:
[link], [link], [link], [link] ezen a képen tokban van a telefon, -
bul07
nagyúr
válasz
egopista #9973 üzenetére
Akkor marad a teszt 2.5D
Ilyen géles valamit nem fogok ajánlani senkinek, valahol olvastam hogy volt akinek kijelzőt hazavágta, és el is tudom képzelni hogy a keret meg a kijelző között befolyt a készülék házba és ez okozott hibát
Amúgy ismerem ezeket a 2.5D üvegeket mert nekem a A5 (2016) telefonom is ilyen kerekített szélű
Olvastam keresés közben hogy egyesek panaszkodtak hogy érzéketlenebbé vált a kijelző
Ezt meg tudom erősíteni hogy lehet ilyen, mert az én A5(2016)-os telefonomnál a gombok lettek érzéketlenebbek
És ez a üvegfólia vastagsága miatt volt, több helyről is rendeltem 3D-st és amelyik egy kicsit vastagabb volt lehetett érezni hogy a gomb csak erősebb érintésre érzékelt
De rátaláltam egy tökéletesre és azóta azt rendelem [link]Most néztem meg 4x-hez is árul így tőle fogok rendelni egyet [link]és ha beválik majd rendelünk még, bár a munkatársaim nem olyanok mit én , mert én telefonomhoz 6-7db tartalék üvegfóliát is meg kedvenc tokomból is betáraztam
-
bul07
nagyúr
Munkatársamnak van 4X telefonja, és persze hogy üvegfólia gond
Én szoktam neki rendelni meg is jött sima üvegfólia
De felrakás után körbe levegős marat, hmm
Mivel 3db jött, próba másikkal hátha üveg fólia hiba, de másodikkal is levegős(kép lent)Mondom most este majd utánaolvasok
Rá is kerestem itt és olvasom hogy nem egyedi hiba és hogy ő kifogott egy olyat amire igen nehéz lesz bármilyen üvegfóliát találni [link]Kérdésem a következő
Erre a fajta "rosszabbik" kijelzőre IMAK 2.5D[link] mennyire passzol?
Ha ez se passzol rá akkor felesleges megrendelniVagy tudtok e tökéletesen rápasszoló üvegfóliát?
Ha üvegfóliába nincs akkor sima műanyag kijelző védő fólia van e ami tökéletesen rápasszol?
Kép ahogy sikerült rárakni(az én telefonom tükröződik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged