Hirdetés
- iPhone topik
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Rendeltem Note 4 üveget, Nillkint, 9 dollárért. Aztán amikor észbe kaptam, már késő volt. Mindegy, feldobtam HA-ra, de kíváncsiságból kibontottam. Tökéletes a telefonra, univerzális. Fel is tettem, majdnem szétvetett az ideg. Amin eláll, az az én telefonom, a Páromé az, amire tökéletesen illeszkedik. Merthogy leszedtem az Övéről az egy dodós, egyébként tökéletes üveget, át tettem arra a Nillkint, sehol egy kis bibi sem. Jó, nem ér végig, de tokkal együtt ez elviselhető szerintem. Aztán rápróbáltam poénból az Ő eddig használt 1 dodós üvegét az enyémre, és az is eláll az enyémen. Mondjuk ezen nem lepődtem meg. Tehát az enyémnek jóval kerekítettebb az üvege, mint az Övének. Neki 3/32 van, nekem 4/64, de nem hiszem, hogy itt lenne a kutya elásva.
Viszont így vissza vonom amit nemrég az olcsó üveg minőségi problémájának tudtam be.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

crok