Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai tech-túra összefoglaló
- 
			  Mobilarena   
Új hozzászólás Aktív témák
- 

sxxorp őstag válasz  trebrona

üzenetére trebrona

üzenetéreÉs itt a pont! Azt hittem ez a launcher-szintnél mélyebb MIUI-beállítás. Tesztelés céljából visszaállítottam a gyári launcher-t, és tényleg működik. Van még egyéb hasonlóan hasznos extra tulajdonsága kifejezetten a launcher-nek? Csak, mert azonnal menekültem vissza Nova-ra. Említettem, h az első pár perc óta nem láttam ezt nevetséges nagyimobil-szerű IOS-paródiát, erre gondolnak, hogy nem jön be vkinek a MIUI? Nekem a motorháztető alatti MIUI-s Android-finomítások kifejezetten tetszenek, ez a launcher viszont nagyon nem jön be. 
 orso: bocs, már ment 8.5.2-n is. Ahogy 13cm hossz fölé mentek a telefonok, ennek a gesztusnak Android-alaptulajdonságnak kellene lennie (vagy jöjjenek alulról a gyorskapcsdolók![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) ). Le a kalappal a Xiaomi előtt, hogy ezt beépítette a sajáz verzójába. ). Le a kalappal a Xiaomi előtt, hogy ezt beépítette a sajáz verzójába.
 mpo: ezért kezdtem feszengeni, mikor a pontos magyar definíciók mocsarába tévedtünk 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) ). Le a kalappal a Xiaomi előtt, hogy ezt beépítette a sajáz verzójába.
 ). Le a kalappal a Xiaomi előtt, hogy ezt beépítette a sajáz verzójába.