Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
egopista
csendes tag
válasz
Repsol600 #29045 üzenetére
Hát tudtommal az efs tárolja az IMEI számot, MAC címet, meg egy csomó személyes cuccot, szóval az én mentésem nem hiszem hogy jó a te telefonodra, de valaki javitson ki, ha tévedek!
Az sha2 filet megnyitottad valami szövegszerkesztővel? Abban is át kell írni a modemst1 szöveget efs1-re. -
egopista
csendes tag
válasz
Repsol600 #29041 üzenetére
Én is így jártam, a twrp modemst néven mentette el, de a Fox már efs néven keresi. Nevezd át a modemst1-t efs1-re, a 2-t 2-re, es az sha2-ben is írd át a nevet (jegyzettömbben akár). Nekem működött. De előtte mindenképp mentsd ki az aktuális efs-t, ha mégis valami baki lenne, legyen backup!
Ja és a TWRP mappa helyett a Fox mappában legyen a mentés ;) -
egopista
csendes tag
-
egopista
csendes tag
válasz
Lackooo84 #27456 üzenetére
Köszönöm, ezzel felugrott egy rakás lehetőség, és szerencsére a török is. Reboot után is megmaradt, szóval remélhetőleg minden ok
Bár a 1270-nél most sem láttam azt a kis HD logót amit korábban screenshotoltatok, de 4G-n működik a hívás, az már nekem szuper.
Köszi még egyszer a segítséget!
Szerk: Más számoknál megjelent a HD jelzés is.[ Szerkesztve ]
-
egopista
csendes tag
válasz
Lackooo84 #27433 üzenetére
Üdv!
Végigmentem a leíráson, viszont nekem egész más profilokat ajánl fel.Gondoltam egyértelmű, hogy a volte nevű lesz a jó (eredetileg a legalsó volt az aktív).
Elő is jött az ikon, meg működik a hívás LTE only módban is (habár ilyen HD-megjelölést sehol nem láttam hívás közben, 1270-nél sem).
A problémám csak az, hogy reboot után visszaáll az eredetire, és nem lenne kedvem mindig álltgatni ezzel a PDC-vel
Van rá megoldás? Nem mertem törölni az eredetit, azt se tudom jó lesz-e, amit most beállítottam. -
egopista
csendes tag
Köszönöm, akkor talán nem velem van a probléma
Fura, hogy Honorral működik, elvileg az sem támogatott hivatalosan. Akkor mégis hol a különbség?
-
egopista
csendes tag
Sziasztok!
Vodán végülis sikerült működésre bírni valakinek a VoLTE-t?
Régóta figyelem a próbálkozásokat, és csak most lett időm nekem is kísérletezni vele, de nem akar menni.
Feltettem az itt linkelt fix zipet.
Ügyfélszolgálaton megígértem hogy "áthelyezem a kártyát egy S8+-ba" így aztán boldogan bekapcsolták.
Aktív a VoLTE kapcsoló a beállításokban.
ims APN külön hozzáadva, de a meglévő vodáshoz is hozzáírtam a biztonság kedvéért.
Ja igen, EU stabil 10.1-en vagyok (Később megpróbálom a 10.3-at, csak nem hinném, hogy ez a gond).
Térerő van, kártya az 1-es tálcában.
Utólag flasheltem a vince kollégának linkelt NON-HLOS.bin-t is, de továbbra se semmi.
Ürítettem a /data/user_de/0/com.android.phone/files és /shared_prefs mappákat is.
De sajnos VoLTE ikon nincs, 1270 hívásakor visszavált 3G-re. Ha LTE only-n vagyok, nem működik a hívás. Ötlet? -
egopista
csendes tag
Nekem is a héten jelentkezett a gyors merülés, az eddigi 3 napok helyett 1-et bír, változatlan használat mellett.
Még nem jöttem rá, hogy mi lehet az oka, de valami Google dologra gondolok. Nem szoktam bejelentkezve lenni a G-fiókba alapból, de hétfőn kellett az áruházból egy app, és mikor bejelentkeztem, elég sok alapszolgáltatást frissített mielőtt a felhasználói appot elkezdte volna egyáltalán letölteni. Lehet, hogy azok közül rosszalkodik valamelyik. Legfrissebb EU stabil amúgy. -
egopista
csendes tag
válasz
tobias40 #23673 üzenetére
Ha vodás vagy, akkor itt a megoldás.
-
egopista
csendes tag
Szia, mivel maga a telefon domborodik a szélein, a sík üvegfólia sosem fog teljesen érintkezni vele, ez nem a fólia hibája, hanem az új dizájné.
A full cover védők (amit linkeltél is) követik a görbületet, viszont általában csak a széleken ragadnak, ahol a színes keret van, középen az üveg rétegek közt levegő marad.
Ha tiszta sík üveget vennél, ügyelj rá, hogy küldjenek mellé ilyen gél-vackot, amit felhelyezés után a hézagba kell nyomni valahogy így.Én ilyent rendeltem, mivel fontos volt, hogy matt legyen. Tökéletesen illeszkedik, fehér szélek nélkül (kivéve egy helyen, ahol kitöröltem alóla a gélt
)
Nem tudom hogy lehet-e külön csak a gélt rendelni, nyilván úgy nektek olcsóbb lenne, "White edge removal tool/gel" néven nézegess
[ Szerkesztve ]
-
egopista
csendes tag
7.9.22-t próbáld ki akkor! Az a "newest develop version"
DarthFader: Értem, hogy biztos logikusabb, de a választás lehetőségét nem kellett volna eltörölni. Évek óta így használom, és hiába nyernék 0.5 másodpercet a rövid gombnyomással, ha helyette mindig a másikat nyomom meg, mert az rögzült be. Ráadásul, mint korábban említettem, egy meglévő funkciót (én döntöm el melyik gomb mit csinál) szüntettek meg ismét.
[ Szerkesztve ]
-
egopista
csendes tag
Egyetlen hátrány, ami engem érint és idegesít, hogy a Menüt nem lehet simán a menü gombbal előhívni, csak ha hosszan nyomom. Simán meg az alkalmazás-váltó ugrik be, ami eddig nekem Home gomb hosszú nyomáson állt.
Ezen kívül más dolgoban is látok visszalépést az előzőkhöz képest, például ami már a 8.,5.2.0-ban is megváltozott:nem lehet beállítani, hogy a Vodafon app adatforgalmát ne mérje. Vagy kiegészítő adatcsomagot nem lehet hozzáadni pl... ezek korábban mind létező opciók voltak, nem értem miért fejlődünk visszafelé -
egopista
csendes tag
válasz
Black_Raven #6988 üzenetére
Természetesen legfrissebb alatt a jelenleg elérhető legfrissebb hivatalos verziót értettem. Tehát:
Stabil: V8.5.2.0.MAMMIED (MIUI8)
Dev: 7.9.22 (MIUI9)Előbbiről utóbbira közvetlenül működik a váltás. Az adatok törlődnek!
[ Szerkesztve ]
-
egopista
csendes tag
válasz
Black_Raven #6983 üzenetére
Nekem zárt BL mellett is simán frissült a 7.1 alapú legfrisseb global dev-re, a 6 alapú legfrissebb global stabilról. Updater alkalmazás lazán feltette. Visszafelé már nem működik, eltérő android vezrióra hivatkozva, de felfelé váltásnál nem ellenkezett.
-
egopista
csendes tag
válasz
hzsolee #6867 üzenetére
Én meg pont az aranyról csúsztam le. Vasárnap megrendeltem a feketét, kedden meghozták, tegnap meg látom, hogy ismét van arany
Szóval ha valaki fekete Eustockosra vágyik, az írjon rám, ha rendel egy aranyat, szívesen cserélem 1 az 1-ben (ha nem zavarja az 5 nappal kevesebb garancia).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem adták oda a kisgyermeket a szülőknek, mert az anyja bicegett
- Gaming notebook topik
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...