- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Most volt alkalom felrakni full üvegfóliát
Ugye ez a 4X a problémásabbak közül való(képek abban a hozzászólásban amire válaszoltam)De meglepően jól sikerült felrakni és az illeszkedés is jó, a szélein is jó
És az érzékelés se változott, ugyan olyan érzékeny a kijelző és a gombok isEz az üvegfólia [link]
Képek:
[link], [link], [link], [link] ezen a képen tokban van a telefon, -
egopista
csendes tag
Szia, mivel maga a telefon domborodik a szélein, a sík üvegfólia sosem fog teljesen érintkezni vele, ez nem a fólia hibája, hanem az új dizájné.
A full cover védők (amit linkeltél is) követik a görbületet, viszont általában csak a széleken ragadnak, ahol a színes keret van, középen az üveg rétegek közt levegő marad.
Ha tiszta sík üveget vennél, ügyelj rá, hogy küldjenek mellé ilyen gél-vackot, amit felhelyezés után a hézagba kell nyomni valahogy így.Én ilyent rendeltem, mivel fontos volt, hogy matt legyen. Tökéletesen illeszkedik, fehér szélek nélkül (kivéve egy helyen, ahol kitöröltem alóla a gélt
)
Nem tudom hogy lehet-e külön csak a gélt rendelni, nyilván úgy nektek olcsóbb lenne, "White edge removal tool/gel" néven nézegess
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged