- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyityu
csendes tag
Váltakozó gyári háttérképek közül stable romon,hogy lehet egyet törölni?
-
nyityu
csendes tag
Kezdő képernyőn ,hogyan lehet mappát létrehozni?
V8.5.4.0.NAMMIED
-
nyityu
csendes tag
A gyári adatok visszaállítása tulajdonképpen mit jelent? Vissza rakja arra az állapotra ahogy kivettem a dobozból(android és miui verzió)?
-
nyityu
csendes tag
A V9.1.1.0.NAMMIEI (MIUI9) felhasználóktól kérdezném,hogy a 4g probléma(nem csöng ki a telefon vagy eldobja a hálózatot) itt is meg van?
Köszi! -
nyityu
csendes tag
Vissza olvasva ez a 4g gond az eljétől kezdve megvan,vajon javítva lesz ez valamikor?
Én még egyik telefonomnál sem lógtam ennyit fórumon -
nyityu
csendes tag
Nálam is előjött a 4g bug. Tegnap volt olyan hívásom amit nem jelzett a telefon. Csináltam otthon legalább 20 próba hívást és random vagy kicsörött és két csörgés után dobta a hálózatot vagyy ki sem csörgött. Látszott,hogy próbál vissza váltani 3g re de túl lassú és megszakad. (Miui global 8.5 Stabil 8.5.4.0 Nammied)
Békéscsabán lakom. -
nyityu
csendes tag
Szerintetek a kikapcsolt Miui optimalizáció bezavarhat a YouTube értesítésekbe?
8.5.4.0 frissítés után kikapcsoltam,azóta nem jönnek értesítések. -
nyityu
csendes tag
Egy hete frissítettem 8.5.4.0 ra azóta nem kapok értesítéseket youtubról átnézték a beállításokat minden be van kapcsolva. Mi lehet a gond?
-
nyityu
csendes tag
Helló mindenkinek!
A repülő módot lehet időzíteni,ha igen akkor hogyan?
Köszi! -
nyityu
csendes tag
Üdv.mindenkinek!
A kérdésem az lenne,hogy van olyan google alkalmazás amit nem szabad letiltani?Olvastam olyan hozzászólást,hogy a telefon kamerájában zörög valami ha leteszi az asztalra vagy rázza.
Ezt én is észrevettem,de rájöttem,hogy nem a kamera zörög hanem a sim tálca lötyög.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest