- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DJGABI
addikt
válasz
csabulaxi #25851 üzenetére
tegnap óta ennyi, annyira nem kell kapkodni. még 12 darab van. én is elgondolkodtam rajt, mégiscsak csamcsung, de oké h a SoC gyorsabb, de 32 giga.. hmm-hmm, amennyi crapware-rel tele van gondolom nem sok marad belőle
ja meg csak 1 simes
szerk: a p10 lite legalább ds [link]
-
orso0355
őstag
válasz
csabulaxi #25248 üzenetére
Nincs jelentősége különösebben, de nem értesítő sms-eket várok, hanem internetes fizetős jóváhagyó kódot, hogy tudjak egyáltalán fizetni
De köszi amúgy a visszajelzést. Most pillanatnyilag a vodát hibáztatjuk.Nekem nem ilyen a hátterem, ez a gyári tárcsázó? Nekem is változott, pedig nem a gyárit használom, de nem ilyenre, csak picit halványabb lett.
-
re-d-evil
tag
válasz
csabulaxi #24881 üzenetére
Vagy valaki leklónozta
a kártyádat és ilyenkor arra megy ki a hívás.
Igazából nem hiszem, hogy ez lehet, de a mai világban már semmin sem csodálkoznék.
Ki kéne próbálni, hogy másik telefonba téve is előjön-e a hiba, vagy másik kártyát ebbe a telóba rakva, annál előjön-e. -
-
lood55
tag
válasz
csabulaxi #22046 üzenetére
Ezt már korábban bekapcsoltam, így sem működött.
Sikerült meglelni a megoldást: T-mobile-nál a *104# USSD kóddal kellett engedélyezni.
Alapvetően az volt a probléma, hogy amikor korábban kint voltam egy másik telóval, még előfizetéses voltam, így ott minden be volt kapcsolva, semmi dolgom nem volt. Úgy tűnik feltöltőkártyásként ezeket külön kell engedélyezni.
Nagyon köszönöm mindenkinek a gyors segítségnyújtást!
-
orso0355
őstag
-
vince
őstag
válasz
csabulaxi #20469 üzenetére
Februári hír: Magyarországon és más európai országokban tiltva lesz a Téma és a Mi Üzenet app!
"Ha ezekben az országokban a felhasználók a következő verzióra frissítették a MIUI-t [...], a Témák alkalmazás már nem lesz elérhető, és a felhasználók nem fogják tudni használni a Témák weboldalát, hogy letöltsék a témákat az eszközükre. A felhasználók telefonjain már tárolt témák és háttérképek nem érintettek és továbbra is használhatók, az alapértelmezett témákra, értesítési hangokra és háttérképekre szintén nincsenek hatással. Ugyanakkor a Mi üzenet szolgáltatás is letiltásra kerül." -
Tschubi
tag
válasz
csabulaxi #20303 üzenetére
Szia,
Én még tavaly nyáron vettem a telefont. Eddig nem, de az elmúlt hetekben velem is előfordult ilyen. Főleg a Fb és az Óra csinálta. Először azt hittem véletlenül én rögzítettem az alkalmazást, de a sokadik alkalom után már gyanús lett, ezért én inkább hibára gyanakszom. De persze a lefelé húzás valóban feloldja a lakatot.
Szép napot! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Energiaital topic
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest