Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iOS alkalmazások
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
yatta
csendes tag
Köszönöm szépen a segítő hozzászólásokat, nagyon kedvesek vagytok, de ez a telefon mára már csak rossz emlék. Ugyanis elindítottam az elállási folyamatot, hétfőn viszik vissza.
Hasonló paraméterekkel rendelkező (nem Xiaomi) telefont szeretnék, mit ajánlotok?
-
yatta
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem az eustock-tól egy Redmi 4x-et. Megkaptam, minden jól működött rajta csak telefonálásnál elment a térerő és megszakadt. Kicseréltem a sim kártyát, nincs változás. Eustock, szervíz, 2 hét várakozás, visszakaptam. Antennát cseréltek rajta, egy nap használat után ugyanazt a hibát produkálta. Közben rendeltem még egyet. Egyszerre érkezett meg a kicserélt és az új. Mind a kettőnél ugyanaz a probléma jelentkezett.
Tehát 3 Redmi 4x ment át a kezünkön és egyikkel se tudtunk telefonálni.
Időközben kifutott termék lett, úgyhogy várjuk hogy visszavegyék és utalják a zsetont.Másnak nem volt ilyen problémája?
Mit vegyünk helyette ami hasonló paraméterekkel rendelkezik (és jól működik)?
-
yatta
csendes tag
Sziasztok!
Egyszerű mezei felhasználó vagyok.
Segítséget kérnék: Xiaomi Redmi 4X 3/32-t, vagy Vernee M5 4/32?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.