- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tschubi
tag
válasz
szilu7 #20293 üzenetére
Szia,
Én a Teréz krt-n, a nyugati gsm-nél cseréltettem. A kijelzőt én rendeltem az Alitól, és ők ezt 7 ezerért cserélték 1 nap alatt, garancia nélkül. De úgy vettem észre az ár "alku képes". Legalábbis amikor telefonon kérdeztem őket, akkor még 8 ezret mondtak, majd másnap, amikor vittem már a fenti árért csináltatták meg.
Apró hiba: amikor visszakaptam a telefont, később vettem észre, hogy a felső részénél a fém ház egy nagyon picit eláll a kijelzőtől. Először azt hittem a szereléskor meghajlott a ház, de egy erősebb nyomásra visszapattant a helyére. Ennek már több hónapja, rendben működik a telefon.
Szép napot! -
grafnet
veterán
-
trebrona
nagyúr
Romcsere zárt bootloaderrel csak a nem hivatalos romokra vonatkozott ott is, mivel akkor még az adott telefonra nem létezett hivatalos global rom, így a magyar nyelvet kínai romba hekkelték. Ennél a készüléknél egyáltalán nem, legalábbis én nem emlékszem, fordult elő ilyen webshopos rom, mivel a global verziókat eleve global rommal forgalmazzák.
Redmi 3 összefoglalóban is szerepel ez a mondat:
Romcsere zárt bootloaderrel (csak, ha nem hivatalos rom van a készüléken) -
Lil21
csendes tag
Igen, én is azon gondolkodom, hogy azért pár dologban mégis csak jobban tetszik. XD
Most az apróságok megszokhatóak, meg azért javítják is majd idővel, remélem. Mondjuk azért a 4G meg B20, azért nyom kicsit a latban, úgy, hogy vidéki is vagyok. Néha rendetlenkedik a (banki sms-esek késnek), de amúgy semmi gondom nincs vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Azonnali fotós kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Argos: Szeretem az ecetfát
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest