- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya2000
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem srácok. Munkámból adódóan havonta néhány alkalommal nagy szükségem van gps-re, jelenleg egy lenovo p70-em van, de elég sokszor eldobja a jelet, főleg ha Budapesten járok. Emellett még fontos lenne a jó üzemidő(lenovomhoz hasonlóan pl a 4000-es akksi) illetve a 4g valamint egy tűrhető kamera.
Átfutottam már itt a fórumot gps-re keresve és igazából nem tudom eldönteni, hogy akkor most hányadán állunk ezzel kapcsolatban. A gyakorikerdesek oldalán olvastam pl nagyon lehúzó véleményt is, pl hogy gyakran lefagy a teló, gps jelet csak hosszú percek után talál aztán elveszti többször is.
Viszont az biztos, hogy míg nekem a Lenovo csak a-gps-el van ellátva, addig ebben van glonass és bds is, ami azért úgy gondolom, hogy előrelépés kellene legyen. Persze most gondolhatjátok, hogy miért nem veszek akkor egy navit-t nos igazából azon is filóztam konkrétan a wayteq x995-ösön, de nem nagyon akarok még egy plusz kütyüt magammal hurcolni, ha egy jó telefon ezt pótolná.
Szóval aki már jó ideje nyúzza ezt a kütyüt és mondjuk nagyobb városokban is használja a gpst benne, az írjon már pár sorban, hogy akkor végül is mennyire megbízható, érdemes csak ezért átállni erre a típusra, vagy csak a "hivatásos navi" nyújthat megbízható segítséget ?!
Köszönöm mindenkinek akinek van pár gondolata ezzel kapcsolatban és persze meg is osztja velem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Borderlands 4
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- E-roller topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- További aktív témák...
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest