-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya2000
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem srácok. Munkámból adódóan havonta néhány alkalommal nagy szükségem van gps-re, jelenleg egy lenovo p70-em van, de elég sokszor eldobja a jelet, főleg ha Budapesten járok. Emellett még fontos lenne a jó üzemidő(lenovomhoz hasonlóan pl a 4000-es akksi) illetve a 4g valamint egy tűrhető kamera.
Átfutottam már itt a fórumot gps-re keresve és igazából nem tudom eldönteni, hogy akkor most hányadán állunk ezzel kapcsolatban. A gyakorikerdesek oldalán olvastam pl nagyon lehúzó véleményt is, pl hogy gyakran lefagy a teló, gps jelet csak hosszú percek után talál aztán elveszti többször is.
Viszont az biztos, hogy míg nekem a Lenovo csak a-gps-el van ellátva, addig ebben van glonass és bds is, ami azért úgy gondolom, hogy előrelépés kellene legyen. Persze most gondolhatjátok, hogy miért nem veszek akkor egy navit-t nos igazából azon is filóztam konkrétan a wayteq x995-ösön, de nem nagyon akarok még egy plusz kütyüt magammal hurcolni, ha egy jó telefon ezt pótolná.
Szóval aki már jó ideje nyúzza ezt a kütyüt és mondjuk nagyobb városokban is használja a gpst benne, az írjon már pár sorban, hogy akkor végül is mennyire megbízható, érdemes csak ezért átállni erre a típusra, vagy csak a "hivatásos navi" nyújthat megbízható segítséget ?!
Köszönöm mindenkinek akinek van pár gondolata ezzel kapcsolatban és persze meg is osztja velem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest