Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
norb27
tag
válasz
Styleair
üzenetére
Valószínű a 4g-3g-2g közötti lépkedés nem megy hívás közben normálisan.
Ugye alapból 4g-n vagyok adatkapcsolattal, ha hívást indítok, átlép 3g hálózatra, de ez nálunk nem stabil, így a hívás közben le kéne lépnie 2g-re , de ezt nem teszi meg, inkább eldobja a hívást.
Emiatt van az, hogy nem mindenhol csinálja és nem mindig.
Most próbálgattam és a gyári hálózatbeállítással 10ből 10szer megszakad a hívás "hálózat nem elérhető szöveggel" beltérben akkor ha 2g-t kellene használnia.
Ha fix 2g-t állítom be akkor minden ok, illetve ha a preferált hálózat:LTE/TD-SCDMA/GSM-re állított, akkor gyakorlatilag 4g-ről egyből 2g-re lép vissza és nincs hívásmegszakadás.
Teszteltem redmi note 4-el és redmi 4a-val is, mindegyik tökéletesen működik és lépked a hálózatok között (Telenor). Illetve ha ezeket hívom/hívnak mindig a 4x szakítja meg a hívást.
Nem sim hiba mivel átrakva másik készülékben hibátlan a kártya.Szervizbe ezért nem küldeném, mert szinte biztosan nem fogják megoldani a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3855
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő