Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChRiS_RS
aktív tag
Hűha, srácok.
Köszi!
Egyelőre siddis verzióját próbáltam, a MIUI Themeeditorral betenni, de nem sikerült... több időt most hirtelen nem tudok ráfordítani. -
ChRiS_RS
aktív tag
MIUI11-en másnak nincs gondja a Gmail klienssel?
"Fiók beállítása sikertelen
Ismeretlen hiba.
Invalid providerGmail (ez itt különösen "vicces")
Login help feedback add WeChat public number: mail_feedback" -
ChRiS_RS
aktív tag
Töltés közben látványosan repülnek befelé az elektronok.... azt hittem ez Android9 fícsőr, de ezek szerint Miui11. Még egy (abszolút nem hasznos) észrevétel: Indítás/újraindítás alkalmával a kis Android robot kukucsál a képernyő alján.
-
ChRiS_RS
aktív tag
De.
-
ChRiS_RS
aktív tag
Van vmi épkézláb megoldás, hogy rendesen lássam az akku üzemidejét százalékban? Mert jelenleg beteszi az akku piktogramjába, és amúgy jó a szemem, de ez már nekem is kicsi.
-
ChRiS_RS
aktív tag
Sziasztok,
használja valaki az időzített kikapcsolást? Mert én ha este elfelejteném kikapcsolni, akkor igen, és előtte elkezd 15 másodperccel kakukkolni, hogy akkor vigyázzak, mert fog kapcsolni a készülék. (persze a 10-es érkezésétől fogva) Írtó bosszantó! Erre van vmi. megoldás?
-
ChRiS_RS
aktív tag
Jó hír a globalosoknak, hogy az időjárás app frissült egy v@l@g javítással.
-
ChRiS_RS
aktív tag
Értem srácok, tehát a felsorolásban nincs más választás. Mintha nem látná a szervert... hmmm. Érdekes.
-
ChRiS_RS
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna segítséget adni abban a banális kérdésben, hogy google fiókot hogy lehet eltávolítani?
Sehol sem találom. (7.1.2) -
ChRiS_RS
aktív tag
válasz
lsebestyen #22152 üzenetére
Úgy látszik ez ilyen, nekem is pont ez a gondom. Legalább elmondhatjuk, hogy jó hallásunk van.
-
ChRiS_RS
aktív tag
Már többen feltették a kérdést, de választ nem láttam rá: a régi képernyőhangot valahogy vissza lehet állítani? Ez a mostani igencsak béna.
-
ChRiS_RS
aktív tag
Bocs mindenkitől, az amatőr kérdésért, de látva a korábbi hozzászólásokat mitől függ, hogy 4, vagy 5 ikon jelenik meg a home screen-en egy sorban? Android verziótól? Témaválasztástól?
-
ChRiS_RS
aktív tag
Sziasztok,
új usere vagyok egy ilyen kis készüléknek, és rögvest lenne három kérdésem:
- fektetett képernyővel nem lehet sms-t írni?
- a másik nem létfontosságú: háttérkép nem mozog, ha ellapozok a kezdőoldalról. Eddig csinálta, most már nem. Mi lehet a bibi?
- telefonbeszélgetésnél számomra túl hangos a hívott fél, nem tudom eléggé levenni a hangerőt. Ez csak engem zavar?
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Oneplus 11 8/128GB Viseltes
- Samsung Galaxy S23 Ultra, 512 GB, zöld, újszerű állapotban, első tulajdonostól
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával