- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
Nálam augusztus óta Redmi Note 8 PRO van.
Féltem a mérettől, de hamar meg lehet szokni. (fél óra) és semmi gond nem volt eddig.
Bánom, hogy nem hamarabb léptem, mert a fényképezője közt mintha 100 év lenne.
K@rva jó a pro fényképezője. -
csabulaxi
senior tag
válasz
Mercutio_ #28594 üzenetére
A videó alapján nekem úgy tűnik, hogy van a töltő 240v-os külső része(primer) és van a töltő másik része (szekunder ) és ez van bedugva a teló usb aljzatába. ez kívülről van a teló fém házához "ragasztva" vagy a műanyag opciós tok tartja a helyén.
tehát a teló hátlapja a két tekercs közöttnincs fizikailag, ott légrés-műanyag van. -
csabulaxi
senior tag
Köszönöm.
Ez mitől volt?
-
csabulaxi
senior tag
SOS
Srácok tegnap letöltöttem az új frissítést, nem volt semmi gond.
Ma reggel félhatkor még rendben volt, megnéztem hány fok van kinn.
Zsebrevágtam, arra nem emlékszem, hogy lezártam e, de mire hazaértem a kutyasétáltatásból a képernyőn egy usankás kutyanyúl szerel zöld valamit és kiírja nagybetűkkel, hogyFASTBOOT
Semmilyen gombra, töltőre nem reagál, csak ez világít a képernyőn.
Mi van most, mit csináljak??
Minden gyári volt a gépen.
-
csabulaxi
senior tag
-
csabulaxi
senior tag
A naptárba szinte naponta küld valamilyen eseményt amit nem én állítottam be.
reklámok, pl új ájfon bemutató, ma valami olaszországi esemény, stb.
Hol tudom ezeket letiltani?Mióta színes állandóan az akku kijelzés?
-
csabulaxi
senior tag
Naponta többször is elmegy a kapcsolat.
Újra indítom, utána jó.
Mi lehet a gond? -
csabulaxi
senior tag
global 10.1 stabil van a telómon
Úgy emlékszem, hogy a normál állapotban látszott a felső sáv, ahol látszott a térerő, az akku, stb
ez az értesítési sáv talán?na ez most alap helyzetben nem látszik, csak ha nagyon finoman rövidet simítva lefelé húzom
akkor 5 másodpercre előtűnik, de utána husshogyan lehet ezt állandóra visszavarázsolni?
-
csabulaxi
senior tag
én ezen agyalok, szerintem ez is jó helyette
most akciós a gyorsaknak SAMSUNG GALAXY A5 (2017) 55 ezer Ft -
csabulaxi
senior tag
játszottam a témákkal több mint egy órát és hááát egyikkel sem vagyok előrébb nagyon
ami mindnél zavar, ha most hínak csak egy vékony sáv jelenik meg a telefonon (felül), régen az egész képernyő volt a hívás, fotónál ez nagy előny
az óra tök fekete lett, (hányás, láthatatlan, nagyon zavaró) az időzítőnél eltűntek a beállított, mentett visszaszámlálók, nekem pl be volt állítva spagetti idő, tojás idő, activiti idő
nem vagyok boldog, mert minden témában fekete volt az óra
olyan mikor lesz, hogy a híváslistában más színű a bejövő és más színű a kimenő hívás
örülnék, ha az sms kicsit jobban elkülönülve jelenne meg
ja és az sms-nél külön jelölő hangja lenne más más küldőnek
nagyon szeretném beállítani, hogy mikor fizetek akkor felcsendülne a "én a sok pénz nem sajnálom" sláger -
csabulaxi
senior tag
ez a gyári felkínált téma
a váltogatással az a bajom, hogy amíg lehetett simán menüből, akkor ráment 2 napom, mert valami gixer mindig volt ami nem tetszett, ami a legjobb volt, ott meg cirill betűk voltak a névjegyzéknél. :9végül a gyári alap lett, pedig lehetett volna akkor még simán bármi más is.
-
csabulaxi
senior tag
más lett a lezárási és feloldási hang is
-
csabulaxi
senior tag
Reggel kis piros pötty a fogaskeréknél, hogy új dolog jött.
A rendszerfrissítést jelezte, de mikor ellenőrizte, akkor a régi 9.6.5.0 volt csak, azaz semmi újdonság.
Kezdek kiszeretni belőle. -
csabulaxi
senior tag
Megint előjött az a hiba, hogy hívtak, náluk kicsöng, majd állítólag kinyomom és benne a listában.
Nálam semmi, nem csörög, nincs is a listában.Mi lehet?
-
csabulaxi
senior tag
válasz
matta2003 #24703 üzenetére
pár napja nálam is csinálta a 4X (9.6.5.0)
semmi érintésre nem reagált, csak újraindítás után és szintén reggel, mikor kézbe vettem, de nekem semmi sem volt éjszakára csak ahogyan "kiesett " a kezemből úgy aludtAmúgy ez is hozzájárult, hogy fél év tulajdonlás után keresgélek valami mást.
A hálózat dobálás pl.
Feleségem hív 4A -ról , nála : kicsöng nem"veszem fel
Nálam 4X semmi jele, hogy hívott volna, nem csengett, nem jelzett.Mi ez?!
Vállalhatatlan a kamerája, nekem szükséges a makró funkció.
A 4 éves 5 mp-es kamerájú samsung ezerszer jobb fényképező.néha csak a saját töltője jó, pár napra utána bármivel tölthető.
Múltkor megyek vidékre, nem tölt a kocsiban, a szivargyújtó adapter jó, mást tölt.
Útközben veszek új kábelt, azzal sem tölt.
Másik bolt veszek új szivargyújtós töltőt.
Nem tölt vele sem.
Másnap reggel újra kocsiba, kipróbálom és minden variációban, mindennel jól tölt.Baromira szeszélyes akicsike.
6X-et néztem boltba, nekem a mérettel , kijelzővel nincs gondom, aksi, hogy kisebb, de kompenzálja a proci kisebb fogyasztása, elfogadom.
kamerája jobb-e, hálózatot dobálja, 4G-t dobálja-e? -
csabulaxi
senior tag
mostanában sokszor bajom van, hogy nem csöng szétdobál.
régóta (február) olvasok itt, így már régóta állítgatom át a
belő tárhely - telefon adatai helyen a LTE/TD-SCDMA/UMTS -t
LTE/TD-SCDMA/WCDMA -raezután, ha SIM-kártyák-nála preferált hálózathoz megyek semmi sincs kijelölve
- ekkor kijelölöm a 4G-t, de ezzel rögtön visszateszi UMTS-reNe jelöljek ki semmit(4G) ?
Feleségem Redmi 4A, ugyanez.
A Redmi 6 is csinálja ezt?
kezdek kiszeretni belőle, főleg, hogy a kamerája, főleg a makró funkciója egy nagy sz@r. Nekem arra nagy szükségem van.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
this is life #24081 üzenetére
A kozelseg erzekelo szenzor erzekenysege allithato , nekem mar 5cm-nel kikapcsol a kijelzo .
hol és hogyan?
-
csabulaxi
senior tag
bocs, ha ez ide nem való, de most találtam, hogy van már Redmi 6
a saját topikjában semmi érdemlegest nem találtam róla, pedig már ugyanannyiért kapható a globál, mint a 4x
még 1 centivel sem hosszabb, vékonyabb és ami engem nagyon érdekel, hogy a dupla kamera hogyan teljesít, mert nálam a 4x-nél ez a gyenge láncszem, meg a 4g s-lte hang szétdobálás.
tudom aksi csak 3000van már ilyen tapasztalat , váltás?
-
csabulaxi
senior tag
vót má -
csabulaxi
senior tag
válasz
gyulaszu #23071 üzenetére
jó , de az én tv-m nem smart tv
tehát kell ez az eszköz
úgy nézem videókon, hogy az eszközön be kell nyomni egy gombot és autómatikusan csatlakozik az androidos telohoz
a redmin mit kell állítani, hogy lássam is a képernyőn
a beállítások -továbbiak- vezeték nélküli megjelenítőbeállításai-engedélyezve van
-
csabulaxi
senior tag
valaki tudna segíteni a tv -re tükrözésben?
vettem egy anycast m2 plus -t
mit mikor hova kell állítani? -
csabulaxi
senior tag
hangpostát hogyan és hol lehet kikapcsolni?
a tárcsázónál levő beállításoknál nincs semmilyen szolgáltatói szám megadva.
-
csabulaxi
senior tag
most jelzi a telom, hogy rendszerfrissítés
MIUI V9.5.5.0.NAMMIFA
Mehet?
-
csabulaxi
senior tag
láma vagyokaz új alzás telón nincs billentyűzet.
hogyan állítsak be valamit?
help sos
-
csabulaxi
senior tag
én márciusban vettem egy fekete redmi 4x-et 2017-12 volt a dobozán, most a héten jött egy gold az alza.hu-ról 2018-01 dátummal
egymás mellé rakva azt veszem észre, hogy a középső vízszintes rés mellet az újon (fehér a képen) van jobbról és balról is "valami", míg a régebbin a feketén csak az egyik oldalról
Mi ez és mi a különbség?
-
csabulaxi
senior tag
válasz
allnickused #21058 üzenetére
kösz!
Felhívtam őket. Raktáron a kínai verzió van, megjegyzésben kell írni, hogy európai legyen, az 3-4 nap.
marad az alza.
-
csabulaxi
senior tag
-
csabulaxi
senior tag
Azt be lehet e állítani, hogy mikor a telefonkagylocskát megnyomom akkor a billentyűzet ne jöjjön fel?
-
csabulaxi
senior tag
válasz
kismedve1982 #20463 üzenetére
most, hogy írod, nekem is eltűnt a Témák.
-
csabulaxi
senior tag
-
csabulaxi
senior tag
Ma jött ilyen frissítés
9.5.4.0 NAMMIFA.sima gyári állapotú a telefonom
a frissítés óta más a power kapcsoló hangja és a kijelző kevésbé érzékeny az érintésre
azóta nem nyitottam meg a fülemmel beszéd közben a naptárat -
csabulaxi
senior tag
Xiaomi Redmi 4X árukereső
-
csabulaxi
senior tag
A naptár színei megváltoztathatóak?
2 napig próbálgattam a témákat, de egyik sem volt tökéletes számomra, így maradt a gyári téma, csak a naptárnál alig látom a betűket, tök béna az a halvány zöld. -
csabulaxi
senior tag
úgy látszik picit lejjebb mentek az árak [link]
nekem 1 hónapja a GlobalStore tól van, 1 nap alatt itt volt, gls futárnál bankkártyával fizetve, b20-as, most is azt írja, hogy készleten -
csabulaxi
senior tag
válasz
spiderpig820 #18775 üzenetére
Köszönöm, igen úgy sikerült átméretezni.
-
csabulaxi
senior tag
Pont ilyesmit kérdeznék, hogy van-e olyan alkalmazás ami kikapcsolt állapotában is mutatja az idő, mint a samsung a3-nál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest