Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb27
tag
válasz
Styleair #20253 üzenetére
Valószínű a 4g-3g-2g közötti lépkedés nem megy hívás közben normálisan.
Ugye alapból 4g-n vagyok adatkapcsolattal, ha hívást indítok, átlép 3g hálózatra, de ez nálunk nem stabil, így a hívás közben le kéne lépnie 2g-re , de ezt nem teszi meg, inkább eldobja a hívást.
Emiatt van az, hogy nem mindenhol csinálja és nem mindig.
Most próbálgattam és a gyári hálózatbeállítással 10ből 10szer megszakad a hívás "hálózat nem elérhető szöveggel" beltérben akkor ha 2g-t kellene használnia.
Ha fix 2g-t állítom be akkor minden ok, illetve ha a preferált hálózat:LTE/TD-SCDMA/GSM-re állított, akkor gyakorlatilag 4g-ről egyből 2g-re lép vissza és nincs hívásmegszakadás.
Teszteltem redmi note 4-el és redmi 4a-val is, mindegyik tökéletesen működik és lépked a hálózatok között (Telenor). Illetve ha ezeket hívom/hívnak mindig a 4x szakítja meg a hívást.
Nem sim hiba mivel átrakva másik készülékben hibátlan a kártya.Szervizbe ezért nem küldeném, mert szinte biztosan nem fogják megoldani a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Star Trek
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iOS alkalmazások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- További aktív témák...