- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
glacious #20021 üzenetére
Az lesz az
Az akksi nem tetszik nekem se, meg a méretet nem tudom kényelmes lenne-e. Alzánál elvileg van raktáron, gyakorlatilag meg nem volt kitéve egy se belőle...lehet maradok a kompaktabb méretnél
Amúgy van a telónak valami ismert/gyakori hibája? Meg valószínűleg Alzától fogom venni, azt se frissítsem még most, ha felajánlja?
-
vince
őstag
válasz
glacious #19110 üzenetére
Na, jó ezt tudni, köszi! Az én noname qc3-as töltőmmel a korábban leírtak szerint dolgozott.
-
cidalain
veterán
válasz
glacious #12581 üzenetére
írtam, hogy a régi telóról nem tudok exportálni. butatelefon. no net, no google, no semmi. az egyetlen opció a mentés SIM kártyára. de az sem jó, mert nem fér rá az összes, illetve levágja a neveket, az ékezeteket hülyén kezeli, így utána ugyanúgy editálnom kellene a telóval egyesével.
ezért az egyetlen értelmes megoldás ha újra beviszem a kontaktokat, de az gyorsabb lenne PC-n megcsinálni, és azt kellene berántani a telóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest