-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
Resurrection remix romot használ valaki, esetleg tapasztalatok?
Melyik rom-ot ajánljátok legtöbben, melyik a legstabilabb, melyikkel leghosszabb az üzemidő? -
Skillet
addikt
ERRE majd írjatok. Köszönöm.
-
Skillet
addikt
válasz
siddis #19130 üzenetére
Talán a legfontosabb a stabilitás, meg a gyorsaság.
Miui-t ismerem. Régen htc desire-ön rom-olgattam sokat, pár miui főzött rom is felkerült. Huzamosabb ideig még nem használtam a rendszert, gyári miui telefonom még nem volt.
Régebben próbálkoztam, érdekeltek a különböző romok, ma már gyerek és egyebek mellett inkább azt szeretem, ha kiveszem a dobozból, és működik. -
Skillet
addikt
Sziasztok.
Egy moto g-m van, first gen. Nézelődök lassan más telefon után. A Redmi 4X került látótérbe... tőletek, tulajoktól kérdezném, hogy mennyire vagytok elégedettek a telefonnal? Mik az ismert hardveres, szoftveres hibái? Stb, stb. Minden infó érdekel.
Előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest