- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiJK
csendes tag
Hol tudom beállítani, hogy az időjárás ikon az aktuális adatot mutassa az óra mellett? Így nem sok értelme van ha mindig meg kell nyitni és frissíteni. Délután ránézek a 12 fokba és kiírja hogy 3 fok
-
TomiJK
csendes tag
válasz
TomiJK #15391 üzenetére
Ráadásul mér azt is észrevettem hogy nyitott messengernél nem rezeg, nem pityeg , nem villog. És beállítás sincs ami bekapcsolná. Csak zárt alkalmazás ablaknál rezeg , pityeg, led meg csak sötét képernyőnél világít, illetve csak pislákol, és már végignéztem minden beállítást, de nem lehet folyamatos világításra állítani sehol, vagy legalább a villogás sebességét felgyorsítani. Fejlesztői menüben sincs semmi kapcsoló.
Pont az az egy funkció nem működik megfelelően ami miatt ezt választottam, a led.
-
TomiJK
csendes tag
válasz
TomiJK #15234 üzenetére
Esetleg másik romon használható valamelyik értesítőled kezelő alkalmazás, hogy ne villogjon, és folyton jelezzen? Vagy felesleges vele foglalkozni az se segítene?
Az miért van, hogy ha felébresztem a képernyőt, de nem nézem meg az értesítést, és a telefon vissza alszik akkor már nem jelez a led, hogy van egy értesítés, ezt nem értem! Nem értem!! Régi telefonomon addig világított a led amíg volt olvasatlan értesítés. Ha ezt tudom előre, biztos nem ezt a telefont veszem meg.
Legyen szíves valaki segítsen! -
TomiJK
csendes tag
Sziasztok! Az értesítési leddel lehet valamit kezdeni, hogy ne villogjon hanem folyamatosan világítson ha értesítés van? Mert így gyakorlatilag mintha nem is lenne, ha pont akkor pillantok a telefonra mikor éppen a ~3 másodperces sötét szakaszban van.
Nagyon bosszantó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged