- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
siddis
őstag
válasz
#73029888 #17879 üzenetére
Leteszteltem.
Kamera hiba. nem lehet kapcsolódni a kamerához.
Aztán később már van kép, Lassan jön be. Beállításokra meghal. Kameraváltásnál meghal. Dual-módra meghal. PiP-mód, meghal.Galériát nem indítja.
Mondjuk nem állítom, hogy nincs szét-konfig-olva a xiaomi.eu-m. -
mpo
veterán
válasz
bunnyhu #17889 üzenetére
Már mások megírták a barna és zöld csík között elég markáns a különbség.
Megnéztem (Telekom) 2G hálózaton van most is, azóta mióta kiderült, hogy miért barna nálam, meg nem tudtak 4G-n fölhívni, kaptam az SMS-t, hogy hívásom volt, pedig nem csörgött.
Betonépületben vagyok.
Tegnap írtam 56%, most 52%. -
bunnyhu
senior tag
-
bunnyhu
senior tag
Köszi, akkor lehet valamelyik app kezdte el a balhét, mert uyge azok is frissülnek aztán a franc se tudja épp mit kavart a fejlesztő.
Nálam ez egy normális merülési ütem, hó elején az előző miui9-cel:
Most meg így néz ki, se wifi se semmi mióta felment ez a pár tízmegás frissítés:
Elég markáns a különbség
-
koshmar
veterán
válasz
Black_Raven #17884 üzenetére
Akkor törődjek bele, hogy bármikor lehet majd ilyen megint?
Az Xperia P-m 4 év alatt soha nem csinált ilyet..
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #17884 üzenetére
Magától bezárta a BL-t?
-
koshmar
veterán
válasz
Black_Raven #17881 üzenetére
Kár.. akkor ilyen lehet még random, bármikor?
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #17881 üzenetére
Az a vicc hogy míg megvolt a telefon xarrá ROMboltam meg stb és ilyen hibám sose volt.
-
törölt tag
Új kamera app,állitólag jobb mint a Gcam....valaki tesztelje le:
-
koshmar
veterán
Üdv!
Ki járt már így? 15 perce lezártam a kijelzőt, aztán fél perc múlva ránézek, újraindult magától.. aztán azt írta, hogy a begépelt jelszó korrekt, de az "adat korrupt", és innen csak resetre adottt lehetőséget.
Megtettem, pár percig töltött, aztán bejöttek a szokásos setup lépések, végigmentem rajtuk, jó lett, de természetesen törölt mindent.Mi volt ez???
-
yamal
csendes tag
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
manchester99 #17866 üzenetére
Azt nem próbáltam meg a Nitrogen ViperOS-t az Octavia Ost sem
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
Black_Raven #17864 üzenetére
Úgy értem hogy amikor töltöm a telefont akkor egy bizonyos idő után a visszajelző led kialszik pedig még tölt a telefon.
-
trebrona
nagyúr
válasz
manchester99 #17869 üzenetére
SD kártyáról nem fog tudni semmit feltenni.
Új telefont írt, ergo gyári recovery. -
manchester99
tag
válasz
bodnar10261 #17863 üzenetére
Liquidremix semmi ?
a többivel egyetértek
-
yamal
csendes tag
Sziasztok!
Új telefon beüzemelés után a telefon frissíteni akart frissítés nem fut le fastboot felirat és ikon látható a képernyőn. Bekapcs gomb hosszan, míg újraindul. ugyanez a helyzet. Ha véletlen sokadik próbálkozás után feláll a rendszer, újraindítás után megint ugyanaz a fastboot felirat. Ötletek?Köszi
-
Black_Raven
veterán
válasz
bodnar10261 #17863 üzenetére
Ez jó! "Minden töltést jelző led eltűnik egy idő után" nem azért mert beállitható a töltés hány %-ig töltsön? legalábbis nálam így volt. 100%-ra állitottam és nem tünt el.
-
bodnar10261
aktív tag
Jó Estét! Nos a Pixel Experience jó rom de! Iszonyatosan merül a telefon és egy idő után eltünik a töltés jelző led abba nincs pip mode.
Előnyök: Nem kell hozzá gapps, gyors boot, egyszerű.
Resurrection Remix 6.0.0
Nos itt találkoztam először bootloppal gapps telepités után. Először feltettem a leirtak szerint pl gapps micro és bootloop. Majd úgy hogy csak a Romot, úgy elindult. Majd rá a gapps. Itt a GooglePlay service összeomlott.
Előnyök: Sok beállitási lehetőség
Hátrány: Gappsnál elkell találni melyiket "eszi" meg. Töltést jelző led itt is eltünik egy idő után.
Ezekben a romokban nem hivatalos driverek vannak hanem oreora optimalizált 7.1.2-es. Kivéve az ujlenyomatleolvasó mert az Oreo kompatibilis. Nyugalom lesz ez jobb is amint kinn a 10es miui.
AICP-it nem probáltam
Eddig jó romok:
1) Pixel Experience
2) Resurrection Remix 6.03) aicp
4) NitrogenOS
de minden rom alapja a lineage os kivéve a pixel experience az aosp.
-
Black_Raven
veterán
válasz
manchester99 #17859 üzenetére
Kár pedig ezt vártuk a legjobban.
siddis bocsi akkor rosszul értettem.
-
siddis
őstag
válasz
Black_Raven #17858 üzenetére
Nem, nem, a My Vodafone App nem indult rajta és melegedett erősen.. A SuperSU felment.
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #17858 üzenetére
Simán megy az RR, bár semmi extrát nem nyújt csak annyi hogy máshol vannak a beállítások amiből persze rengeteg van de kinek mi jön be,abban viszont egyetértek hogy a magisk-al is gondok vannak ennél a romnál vagy nem ad root jogot vagy ha befrissíted a legújabb verzióra nem indul el többet a magisk manager legalább is nekem így volt ,de amit az xda-n is sokan írnak azzal hogy már 3.18.95.re nőt a kernel verzió szám az összes újonnan kiadott oreo romnál nagyon megnőtt az akku fogyasztás amit én is tapasztaltam ugyanolyan használatnál is jobban merül az aku mind az előző oreóknál.
-
Black_Raven
veterán
válasz
bodnar10261 #17851 üzenetére
RR-et nem is próbáltad? Mert siddis kollega beszámolójából nem derült ki csak az hogy nem indult el.
a superSU miatt.
-
arnyekxxx
veterán
A playes hátsóajtós módszerrel anno letiltogattam a google jópár cuccát (YT, zene, térkép stb). Ez eddig ok, de időnként amikor bekapcsolom a kijelzőt feldob egy figyelmeztetőt, hogy XXX alkalmazás leállt jelentem vagy mégse (xxx = random valamelyik letiltott google app). Másnak szoktak ilyet csinálni a letiltott appok?
-
Daemos
tag
válasz
zoleeno1 #17836 üzenetére
Szia.
Először is gratulálok a telcsihez a családban !
Látom a problémád és ebben szeretnék segíteni mert igazából nicsn veszve a dolog.
Az alábbi linken tudod megnézni hogy hogy kell kikapcsolni a gyári alkalmazásokat!
Én ennek megfelelően jártam el majd utána leszedtem az alkalmazást és tökéletes minden
Nekem se kellenek a play filmek meg ilyenek...
Ha gond van szólj!
Ui: megelőztek!
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
Black_Raven #17850 üzenetére
Nem felejti el. Ezzel nem találkoztam
-
Black_Raven
veterán
válasz
bodnar10261 #17849 üzenetére
Újrainditás után ez is "elfelejti'' az idő/dátumot? Mert nekem az összes olyan volt.
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
#73029888 #17842 üzenetére
Feltettem.
Nos, Alap Google Pixeleken futó Alap android. Nem kell itt legalább sakkozni melyik GoogleAppst akarod telepiteni alapból benne van egy kicsi verzió. Az első boot picit lassú de utána miután újrainditottam a telefont gyorsan betöltött. Billentyűzet mint a xiaomi miuikban Google Gboard. Nos a kamera appot azt szerintem lehet kukázni mert nagyon nagyon alap trágyadék. Pip módot nem találtam benne. -
Bogyó bá'
nagyúr
-
törölt tag
válasz
bodnar10261 #17841 üzenetére
Várjuk a részletes beszámolót!
-
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok! Letesztelem Pixel Experience Romot, kiváncsi vagyok milyen.
-
bunnyhu
senior tag
Úgy látom mióta felkerült ez a kis stabil frissítés egy picit jobban merül a teló. Hiába hever csak az asztalon, folyamatos a merülési görbe, eddig láthatóan megtört olyankor. Pedig most se wifi se mobilnet nem egy.
Nem azt mondom, hogy zabálja, de valami szerintem teker a háttérben. -
zoleeno1
veterán
válasz
orso0355 #17835 üzenetére
Persze, ez tiszta sor. A baj inkabb az, hogy ismerve ezeket a jo kis google appokat, tuti elindulnak/futnak igy is a hatterben, a nelkul, hogy valaha is elinditotta volna
Bar, ezen lehet a tiltas sem segit
Na mind1, mondom ennel nagyobb baja ne legyen, a 4100-as akksi a hd kijelzohoz meg elvileg bitang nagynak kell legyen.
Tenyleg, kb mennyi SOT-ot tudtok vele osszehozni, atlagban, normal használattal? -
zoleeno1
veterán
Nos igy 1 nap utan nagyon tetszik a telo a paromnak, persze en allitottam meg laktam be neki, o csak nyomkodja
De jo kis porgos a rendszer, az arahoz merten teljesen jonak tartom (nyilvan mate 10 pro utan mar nem annyira, de ne vegyuk 1 kalap ala a kettot). A kamera sem olyan rossz az arhoz képest. 1 dologgal nem tudok megbaratkozni, gondolom ez a miui hulyesege, hogy nem tudom tiltani az appokat. Van egy rakat, amit a zasszony sosem fog hasznalni, tok feleslegesen vannak ott. De ennel nagyobb baja ne legyen
-
törölt tag
Következő telefonom a Xiaomi Redmi 5 Plus lesz. Nagyon tetszik a nagy 18:9 képernyőméret és a 4K videó felvétel.
-
Kuter
senior tag
-
Borsó96
csendes tag
Nagyon köszi!
-
-
YASKATIR
senior tag
Ha rootolva van a telefon (xiaomi.eu rom), akkor ti OTA elott leveszitek a root-ot, vagy siman frissitetek OTA-val, majd utana ujra rootoltok?
-
Norby86
őstag
Azt hogy érted hogy ez a folyamat fájdalom mentessé teszi? Muszáj ezt végig csinálni? Szűz rendszer, nincs mit backupolni rajta. Vagy fontos? Mert én úgy gondolnám hogy TWRP 3.2.1.0 telepít, titkosítást leveszem tehát formázom a data-t aztán rendszer szépen elindul. Vagy így valami bibi beüthet a későbbiekben szerinted?
-
vince
őstag
válasz
Black_Raven #17805 üzenetére
Az aláírásod rendkívül sokatmondó ám
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Black_Raven #17805 üzenetére
Attól hogy "dekázol" vele, még nem biztos, hogy megússza!
-
Dhampir
félisten
válasz
Black_Raven #17792 üzenetére
Néhány perccel ezelőtt pottyant le sima kőlapokra másfél méter magasról az S5610, ami "klasszikusan" szétesett (hátlap le, akku ki). Külsérelmi nyomot nem látok rajta (persze belül valamennyire megnyekkenhetett, de egyelőre még nem tapasztalható).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest