- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
expo
tag
válasz
zzolika #22060 üzenetére
Merüléshez: nálam bő fél évig jól működött, pár hete viszont elkezdett melegedni és gyorsabban merülni. Jó ha kihúzta 2 napig az eddigi 3 helyett. Nem volt se rendszer, se rendszeralkalmazás frissítés, ami indokolhatta volna. Újrahúztam a gyári rendszert, nem segített. Toltam egy factory resetet és így helyreállt a rend, 3 nap, 8-9 óra SOT, azonos felhasználással (a csökkent idő kb. 5 óra volt)
Soklapos böngészés és a Waze viszont továbbra is melegíti, utóbbi 40 fok fölé is - ezt a nyár számlájára írom, jobb híján. -
eltibi
csendes tag
válasz
zzolika #22060 üzenetére
Szia!
Nem vagy egyedül vele, ha gmail alkalmazást használsz levelezésre. Tele van vele a play aruház ilyen panaszokkal az alkalmazás alatti hozzászólásokban a legutóbbi frissítés óta! Én is így jártam, ezért -miután munkához elengedhetetlen az email értesítés- gmail alkalmazást dobtam és váltottam gyári email alkalmazásra. -
DeFranco
nagyúr
válasz
zzolika #19055 üzenetére
na az egyik konkrét kérdés ez lett volna, hogy a "szállítás alatt" az milyen "minőségű" készletet jelöl, soha nem lesz, lesz ha már mindenhol ennyi lesz, lesz 5 napon belül, lesz ha megrendeled és berendeljük a nagykertől...
mert ha sohanapján kiskedden átvehető akkor keresek máshol...
-
orso0355
őstag
válasz
zzolika #18722 üzenetére
Visszaolvasva rájöttem, hogy hülyeséget beszéltem. Ti az ALSÓ sor ikonjai alól hiányoljátok a szöveget, ugye?
Na az nekem sincs, bár annyira nem hiányzik, hogy észre se vettem 😃 az már jó régóta nincs, de én viszonylag gyakran változtatok témát, és ott tűnt el még régebben.
Bocs a félreértésért. -
szimi57
őstag
válasz
zzolika #18486 üzenetére
A legalsó ikonsor gyakorlatilag a dokkot jelenti. Találkoztam olyan beállitással, ahol el lehetett rejteni a dokk ikonok feliratát, ill engedélyezni lehetett. Most másik romom van, nem találom. Nyomj rá hosszan a kezdőképernyőn egy üres helyre, alól be fog jönni egy ikonsor, köztük a beállitásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest