Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiJK
csendes tag
válasz
TomiJK
üzenetére
Ráadásul mér azt is észrevettem hogy nyitott messengernél nem rezeg, nem pityeg , nem villog. És beállítás sincs ami bekapcsolná. Csak zárt alkalmazás ablaknál rezeg , pityeg, led meg csak sötét képernyőnél világít, illetve csak pislákol, és már végignéztem minden beállítást, de nem lehet folyamatos világításra állítani sehol, vagy legalább a villogás sebességét felgyorsítani. Fejlesztői menüben sincs semmi kapcsoló.
Pont az az egy funkció nem működik megfelelően ami miatt ezt választottam, a led. -
TomiJK
csendes tag
válasz
TomiJK
üzenetére
Esetleg másik romon használható valamelyik értesítőled kezelő alkalmazás, hogy ne villogjon, és folyton jelezzen? Vagy felesleges vele foglalkozni az se segítene?
Az miért van, hogy ha felébresztem a képernyőt, de nem nézem meg az értesítést, és a telefon vissza alszik akkor már nem jelez a led, hogy van egy értesítés, ezt nem értem! Nem értem!! Régi telefonomon addig világított a led amíg volt olvasatlan értesítés. Ha ezt tudom előre, biztos nem ezt a telefont veszem meg.
Legyen szíves valaki segítsen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pont az az egy funkció nem működik megfelelően ami miatt ezt választottam, a led.