- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
beef
őstag
válasz
gabo89 #31020 üzenetére
Enyémen V048 van, azon is előfordult, igaz a crDroid 7.14 óta nem jelentkezett.
Más (csak mindig elfelejtem linkelni) 8.2 (Android 12):
https://crdroid.net/santoni/8 -
gabo89
senior tag
válasz
gabo89 #31006 üzenetére
Nos, visszaraktam a gyári rom-ot, aztán elölről kezdtem. Lehet az lehetett a baj, hogy először töröltem a belső adattárolót is orangefox-ból (mert tele volt szeméttel).
Most viszont kitűnően működik, és nagyon fürge a rendszer. 8.5.4-es gyári rom volt előtte. Az első android 7-es rendszerrel, ami még miui 8-cas volt.
Az lenne a kérdésem, hogy orangefox recovery-be be lehet lépni adb / fastboot nélkül? A hangerő fel + bekapcsoló gomb kombó nem működik. Illetve nem root-oltam a telefont. -
Lordus
senior tag
válasz
gabo89 #11074 üzenetére
éljen!
Nálam hasonló helyzet áll(t) fenn:4g-n ment a telefon
csatlakoztam az autó gyári kihangosítójához. ilyenkor ugye a telefonon "csak segélyhívás" látható - ez normális, mert az autón működik a telefon.
lecsatlakoztam az autóról és láss csodát, azóta nem tudom működésre bírni 4g-n.
aztán 3g-n csatlakoztam a kocsihoz, lecsatlakoztam, és juppijé, az is megszűnt működni...
újraindít: nagy nehezen 3g-n megy, de 4g-n továbbra sem...kíváncsi vagyok, jövő Karácsonyra orvosolják-e. nem hiszem, fontosabb dolgokat kell csinálniuk, mint pl. körömreszelő mód aktiválása (rezgőmotorral), vagy zsebfűtés aktiválása (gyors akksi merítéssel) és hasonló elengedhetetlen funkciók...
-
lócitrom
őstag
inkább fastboot módban frissíts.
a nyitási jog fiókra szól. a telefon meg ha már egyszer nyitva volt az regisztrálva van szerveren. egyszer kivárod a 72 órát utána ha törlöd is a zár állapotát a telefonról akkor is nyitott marad. ha törlöd a zár állapotát persze a telefon addig nem módosítható, míg le nem futtatod ismét az unlock programot. de újabb időkorlát nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged