- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabrit
csendes tag
Pont ez az egyik probléma, hogy nem tudom kikapcsolni se, hiába nyomom a gombot. Időközben észrevettem, hogy olyan, mintha a power gomb be lenne "akadva", mert elég csak a vol- gombot nyomni és belép fastbootba.
Szétszedtem a telefont, lehúztam a power gomb szalagkábeljét, de így is csinálja.. le lehet valahogy a gomb nélkül kapcsolni a telefont? -
gabrit
csendes tag
Sziasztok!
Egy érdekes jelenséggel találkoztam, remélem tudtok benne segíteni:
Adott egy rendben működő 4X, ami pár hónapja félre lett téve. Most próbálnám bekapcsolni, de meg se nyikkan, valószínűleg csontra lemerült. Töltőre téve azonnal bekapcsol, viszont a MI logó után folyamatosan újraindul és ennyi. A fura, hogy a töltést jelző LED nem világít.
Amit próbáltam:
- Fastboot módban sikerül elindítani. Betölti egy pillanatra, viszont utána azonnal elkezdi az újraindulásokat a telefon
- Másik töltő, másik kábel, semmi változás
- USB direkt gépre, így semmi nem történikA telefonban kb egy éve lett cserélve az usb csatlakozó panel, lehet, hogy az új is tönkre ment? El tud indulni a telefon akksi nélkül csak kábellel, mint egy laptop? Van ötletek, hogy hogyan lehetne feléleszteni a telefont?
-
gabrit
csendes tag
Nem mókoltam rajta semmit root+eu romon kívül.
Szerintem inkább egyéntől/környezettől függ, hogy kinek mi hangos, de egy tesztben benne vagyok.
(#11094) kidnou:
Az eddigi itthoni garanciáztatós tapasztalataimból kiindulva szerintem ez tipikusan a 1,5 hónapig elhúzódó "bocs, de nálunk nem jelentkezett" jellegű dolog lenne -
gabrit
csendes tag
Sziasztok!
Járt már valamelyikőtök úgy, hogy túl hangos a telefon hívások közben? Hívás közben a csúszkát nem engedi ~20% alá csökkenteni, ezért egyrészt túl hangos lesz, másrészt a mellettem álló is minden további nélkül hallja, hogy miről beszélek.
Tudtok valami appról, bármiről, amivel ezt a korlátot ki lehet ütni? Jelenleg rootolt EU 7.11.2 van a telefonon, de mindegyiknél jelentkezett, az újabbak changelongjában sem láttam ilyenre utaló módosítást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest