- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Addeladdel
csendes tag
válasz
horn3t #10756 üzenetére
Szia!
Itt azt mondta a tesztelő, hogy ez egy olyan bug, amit nem tudsz megoldani és cseréltetned kell.
-
lócitrom
őstag
nagyjából azóta lehet itthon venni, bár lehet már áprilisban is elérhető volt. akkoriban én még az elődjébe voltam szerelmes, még gondolat sem volt a 4X vásárlás. és talán 50E felett lehetett,
ha minden igaz. egyetlen archivált árat találtam, de ez is jól mutatja, hogy esett az ár. azóta azt hiszem három lépcsőben is. -
Bambuszpro
tag
Nem tapasztaltam ezt a galéria hibát. Mondjuk az első dolgom volt lecserélni quicpic-re
Amúgy nekem is volt anno z1c-m és tényleg nagyon kézre állt. Ragaszkodtam is az 5 col alatti mérethez emiatt. De kényszerből kellett egy kicsivel nagyobb telefont valaszrani mert azalatt nem volt ertelmes hardverrel telefon. Többek között ez volt nem arany árban normális hardverrel emberi méretben. Eleinte én is féltem egy kicsit hogy nagy lesz de 1 hét alatt hozzá szoktam -
lócitrom
őstag
túlságosan aggódsz. ne vedd zokon, de nem kell fosni csak azért, mert valamihez nem értesz. nem kell geek-nek lenni ennek a telefonnak a használatához. nem kényszerít rá a telefon, hogy buheráld, miután megvetted. van pár elhanyagolt szoftveres apróság, talán nem kell sokat várni a javítására. összességében működni fog out of the box.
-
vince
őstag
Custom/főzött rom minden nem gyári rom. A legelterjedtebbek az eu és hu romok (ezek az aktuális kínai fejlesztői verziók módosításai, ha úgy nézem csak részben főzöttek
), de az xda-deven van egy csomó másik is.
A fastboot a telefon egy speciális üzemmódja, amelynek segítségével több műveletet (bootloader nyitás, recovery csere, fastboot rom telepítés) el tudsz végezni a készüléken. A fastboot rom pedig olyan rom, amit célszoftver segítségével ebben az üzemmódban tudsz telepíteni.
-
vince
őstag
Updater ott van mindegyik telefonon. Ha normális helyről veszed (szerintem leginkább eustockos telefonokkal vagyunk itt a fórumon, de emag, edigital, ... is ilyennel szállít), akkor azon global stable lesz (6-os android miui8-cal). Ezt viszonylag ritkán frissítik, elméletileg stabil (de most volt pl. egy visszavont verzió). Erről simán (mókolás nélkül), a gyári updaterrel tudsz váltani fejlesztői verzióra, ami hetente frissül (7.1 android+miui9).
Ezen túl fastboot romot is feltehetsz cn/global + stable/dev verziók bármelyikét, plusz ott vannak a nyitott bootloader mellett twrp-n keresztül felrakható egyéb romok (eu és hu a két legnépszerűbb felénk, de van már több másik is).Nálam pl. a típushibák egyike sem jelentkezett május óta, bár viszonylag hamar váltottam custom romra (nem tudom, hogy lehet-e összefüggés, csak a rend kedvéért jelzem
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- TV antenna és jelerősítés
- Bluetooth hangszórók
- Motoros topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest