- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztenn
tag
válasz
Sir Riccio #6613 üzenetére
jol elvagytok...
bocsi az offért, de szerintem más-más nézőpontból nézve mindkettőtöknek igaza van. ami viszont teljesen igaz, h ez se egy tökéletes telo... ahogy az 1S sem. szerintem ne is várjon az ember többet ennyi pénzért.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Sir Riccio #6611 üzenetére
Szerintem kisebb.
És ezen belül is iszonyú pici lehet a valós igény a biztOnsági fejlesztésekre, tuti nem ez az oka az új droidoknak.
Sokkal inkább egy sosem kielégíthető állandó igény fentartasarol van szó. -
-HajTömeg-
őstag
válasz
Sir Riccio #6609 üzenetére
Ok, de biztonsági javításhoz minek új droid.
A régit kéne tökéletesíteni, nem?
Pont az állandó újítás miatt van mindig tele hibákkal.
Szerintem iszonyú szűk az a réteg, akinek létfontosságú a biztonság valamilyen üzleti okból.
Ez a 10% ot se éri el, az tuti. -
-HajTömeg-
őstag
válasz
Sir Riccio #6607 üzenetére
Nem vitatkozom,csak beszélgetek, semmi bajom azokkal,akik így rá vannak állva a dologra.
A veled való beszélgetés egyébként pont azt erősítette meg,hogy jó arányokat írtam.
Pár, a gyakorlatban valóban újat hozó dolgot tudtál említeni.
A cf-ről micro sd-re másolás egy szimpla kártyaolvasóval megoldható bármikor.
Van több blogot író ismerősöm , kb annyira tudják kezelni a gépüket,hogy bepötyögik a tartalmat.
Ők speciel praktikusabbnak tartják laptopról csinálni, szóval még csak nem is droidot használnak.
Egyszerűen nem reális az az igény,amit említesz.
Fontos a biztonság,de a felhasználók hány százalékának van olyan blogja,amit iszonyúan védene vagy hány százaléknak van százezres látogatottságú üzleti facebook oldala?
Nem, nem ők várják az új androidot, hanem 90%-ban Öcsi és a haverja a Baross utcából, mert az kvajólesz! -
-HajTömeg-
őstag
válasz
Sir Riccio #6605 üzenetére
Igen, igazad van, én ezek közül egyiket sem használom.
Talán az otg az egyetlen ,aminek lehet valaha hasznát veszem.
Adatmentés usb-ről mindig elérhető volt tudtommal.
A telefonon blogolás meg a facebookos üzletelés persze fontos lehet,de hogy olyan nagyon várt dolog lenne ezek biztonságosabbá tétele... , hát azt kötve hiszem.
Szerintem az itt és a többi topickban csodát váró userek 1%-a várja ezért a fejlesztéseket.
A 99% a korábban említett marketing áldozata. -
-HajTömeg-
őstag
válasz
Sir Riccio #6599 üzenetére
Nem,nem állítom,hogy az egész marketing fogás, csak a 90%.
Én még egyetlen appal sem találkoztam,amihez ne lett volna jó az androidom.
Biztos vannak olyan programok, főleg játékok,amik igénylik az új rendszereket, de ott is főleg az új hardvereket.
Egy átlag júzernek szerintem pont a világon semmi szüksége az új rendszerekre.
Illetve van, szükség van az új rendszerekre a hardver változásával!
Nyilván a kettőnek muszáj követnie egymást.
Anno ICS-t frissítgettem állandóan, a kinézeten kívül semmi újat nem hozott GB-hez képest.
Semmit!
A sebezhetőségről meg annyit,hogy nem hiszem,hogy ha valami komoly brigád kíváncsi lenne a telefonomon lévő adatokra,akkor ne tudná megszerezni a legújabb rendszerrel.
Ezek az új rendszerek kb 1 hétig újak, utána töviről hegyire ismeri mindenki a hibáit.
Előfordulhat,hogy mire egyáltalán eljut hozzánk, addigra a korábban kiadott ázsiai, ilyenolyan verziókból már pontosan tudják minden hibáját.
Tehát még annak a valóban meglévő 10%-os létjogosultságnak is megkérdőjeleződik az értelme. -
-HajTömeg-
őstag
válasz
Sir Riccio #6596 üzenetére
Hogy az elavult vagy a még ki nem fejlesztett rendszerben több a hiba, arra azért kíváncsi lennék.
Milyen erőforrásokat tudok csak friss rendszerrel kihasználni? pl? -
Klara_
őstag
válasz
Sir Riccio #6590 üzenetére
Itt nem olvasol olyan panaszokat mint ott, nyilvan dolgoznak a javitason. Nem olvasom az 1s topicot mostanaban igy nem vagyok naprakesz, ezek maradtak meg mint visszatero nyavajak bennem. De miert vegyek olyat aminel a javitasra kell varni, amikor van olyan is ami mukodik.
Nekem a GPS-evel semmi bajom. Mobileuncle toolsos GPS beallitasok meg vannak csinalva ROM telepites utan es semmi gondja. Xiaominal is minel tobb a keszulek, annal inkabb csuszni fogank a frissitesek. -
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #6584 üzenetére
Február közepe, meg a kis kutya farkincája... Égés, amit a Xiaomi művel az MTK-s Hongmi tulajokkal. Elfelejtik, hogy többek között ennek a telefonnak köszönhetik a népszerűségüket. 2015/02-ben 4.4-es androidot "kiadni"... Inkább mondták volna azt, hogy nyárra lesz 5.0. De ez, így ebben a formátumban tényleg egy vicc.
-
kano
nagyúr
válasz
Sir Riccio #4720 üzenetére
Inkább az utóbbi.
De lehet, hogy éppen teljesítmény korlátozás van Kínában és választhattak, hogy vagy a szerver vagy a lélegeztető gép marad bedugva.
És nem a szervert választották...
-
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #4718 üzenetére
Hát valamit elbackuráltak a szervereikkel a Xiaomi emberkéi (vagy netalántán valami NAGY dolog készül a háttérben???)
-
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #4699 üzenetére
Mind a kettő faxa teló és PONT.
-
hevizms
addikt
válasz
Sir Riccio #4577 üzenetére
+1
-
kano
nagyúr
válasz
Sir Riccio #4577 üzenetére
Egyeseknek itt el kellene olvasni a saját hsz-üket is.
Itt a pont, de hagyjuk inkább. -
kano
nagyúr
válasz
Sir Riccio #4561 üzenetére
Pont az az akadás nincs benne ami a sima Hongmiban megvan.
dyj
Keress egyet itt a topicban vagy az 1S topicjában. Én írtam le, hogy OK. -
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #4561 üzenetére
Szuper.
Köszi a cáfolatot, akkor a többi gyártó bénázik egy sort.
-
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #4326 üzenetére
Félő, hogy a tetején és alján el fog állni a készüléktől. Mondjuk ki nem fog esni belőle az tuti.
-
Laza...
addikt
válasz
Sir Riccio #4326 üzenetére
Az elég fos. Még öntési "sorja" is van rajta. Onnan tudom, hogy nekem is van olyanom
-
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #4234 üzenetére
A munkám során valamennyi stílusú emberrel ugyanúgy, kedvesen és határozottan szoktam beszélni. Kérdésedre csak annyit, hogy érdekes módin ki lett pár HSZ szerkesztve, no mindegy... Bírom, hogy a PH-n mindig azok lettek megbüntetve, akiknek felhúzzák az agyát. Mese habbal, hogy "de a nyugalom és türelem határtalan"... Sajnos. Nincsen nekem amúgy személyes bajom a kollégával, csak olvassa el figyelmesen amit írok és ne csak egy részére reagáljon, és úgy ahogyan eddig tette.
No de ne offolok többet, sőt ha nagyon kéritek, akkor a Topik érdekében csak hangtalan szemlélődő leszek HSZ-ek nélkül. Legalább "okos enged, a szamár meg tudjuk... "
-
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #4231 üzenetére
Természetesen befejezem, amint:
1 - a kolléga abbahagyja a Hongmi ócsárolását és nem forgatja ki állandóan a szavaimat (ez az idegesítő amúgy)
vagy
2 - elmegy a topikból a Hongmi 1S-be, ahová való a telefonjaVan akivel kulturált formában nem lehet beszélni, mert míg úgy kommunikálsz, olyan mint a falra hányt borsó. Tudom, hisz mint említettem a munkámból adódóan naponta közvetlenül több tucat, közvetve több tízezer emberrel foglalkozok.
-
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #4217 üzenetére
5D Mark II - Na el teccik menni a... Enyhe irigység.
A Jiayu G3-mal kivételesen jó képeket tudtam csinálni. A topikjában kaptam is miatta hideget-meleget, hogy hogyan sikeredtek ilyen vállalhatóra.
Szerintem a Hongmi egy fokkal jobb képeket készít a G3-nál. De a különbség, ahogyan te is írtad, nem mindig vehető észre.
(#4226) kano
Te elolvastad végig a HSZ-em? Megint csak azt a részét veszed alapul, amivel fikázni lehet. Igen, kérni lehet, így arra is megkérnélek, hogy ne forgasd ki a szavaimat, hanem értelmezd az egész HSZ-t. Kezd rohadtul elegem lenni belőled. Nekem pedig nincsen nagy arcom, tudom hol a helyem ebben az országban és képzeld olyan munkám van, amit nem fizetnek meg eléggé és naponta több tízezer ember élete függ egy-egy döntésemen. Majd ha ilyen munkád lesz, akkor szólogassál be nekem.UI: Nem érdekel ha moderátorhoz rohansz és panaszkodsz, de a pofátlanságodnak is van egy határa. Ha nem tetszik a sima Hongmi, akkor húzzál át a Hongmi 1S topikba, de ne itt rontsd a levegőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro - M4 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest