- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
kriszpontaz #7320 üzenetére
Közben új fejlemény, ha a telefonkönyvben +36 helyett 06-tal van mentve a név, működik a call log...
(#7323) mclane_:
Valószínűleg nálad is ez a helyzet.
-
mclane_
aktív tag
válasz
kriszpontaz #7320 üzenetére
Hát ez nagyon érdekes. Van most 13 rekord a call historymban, és ebből 1nél ottvan, hogy Call log a többinél nincs....
-
trebrona
nagyúr
válasz
kriszpontaz #7318 üzenetére
Parancsolj:
Ugyanez nem mentett számmal:
-
mclane_
aktív tag
válasz
kriszpontaz #7308 üzenetére
Nincs ott Call log.
Send, Favorite, Edit, More( Delete contact, Voicemail not use, Place on home screen).Érdekes, hogy Contactokat leszinkronizálta, de call logot és SMS-eket pedig azóta se.
-
rosszkutya
tag
válasz
kriszpontaz #7306 üzenetére
Tehát akkor bármilyen módon próbálom feltenni az 5.4.3 után az 5.4.2 multit, a mikrofon mindenhogy rossz lesz?
Érdemes akkor downgradelnem bármi miatt? Pl. a bejövő hívások neveinek kijelzése jobb az 5.4.2-ben?
-
trebrona
nagyúr
válasz
kriszpontaz #7308 üzenetére
Telefonkönyvben lévő kontaktoknál nincs log, csak azoknál amik nincsenek elmentve. (5.4.2 multi)
5.4.3 bétánál még volt log.
(#7312) Dominó85:
No végre, öröm bódottá!
-
Dominó85
addikt
válasz
Szia,
nekem is ez a problémám (mikrofon), de továbbá nem tudom flashelni az itt kapott zip javító fájl, mert verification error-t dob. TWRP-t sem engedi feltenni (EN-CN 5.4.3 béta).Más: Érkezett 3db tempered glass (a lekerekített, 2,5D, 9H, 0.33mm, retail csomagos kosz eltávolítóval, matricákkal, alkoholos és száraz kendővel, az előlapi kamerát is védi), akit érdekel, priviben megtalál. 1,5k
-
mclane_
aktív tag
válasz
Belefutottunk páran. Linkeltek korábban egy zipet amit flashelve megszűnik a hiba.
Volt a V5ben egy olyan fícsör, hogy a hívásnaplóban egy adott személyhez az összes hívás logját látom, azaz mikor hívott és mennyit beszéltünk. V6ban nem találtam ilyet, csak az utolsó hívás időpontja van meg.
Ezt kiszedték, vagy csak én nem találom a menüjét? -
superTibcsi
aktív tag
válasz
kriszpontaz #7168 üzenetére
Köszi. Bocs a tudatlanságomért.
-
gonorrea
senior tag
válasz
kriszpontaz #6621 üzenetére
Nekem sem ez sem a másik kód nem ad be semmit, visszadob a tárcsázóba! Bár már megoldódott a proxy szenzor
elég volt kivenni az akksit
-
fetaguitar
újonc
válasz
kriszpontaz #6550 üzenetére
Köszönöm szépen a technikai támogatást! A kalibrálás után tökéletesen működik!
-
trebrona
nagyúr
válasz
kriszpontaz #6484 üzenetére
Ugyanez itthon: [link]
Hajrá, hajrá!!!
-
mclane_
aktív tag
válasz
kriszpontaz #6489 üzenetére
Érdekes amit írsz.Nyilván az eladásaik döntő többségét a Hongmi/Redmi teszi ki, ennek köszönhetően a 3ik legnagyobb gyártó, meg dönt bevételi rekordokat, nem pedig az Mi4/Mi3nak.
-
Dominó85
addikt
válasz
Nagyon remélem, hogy igazad van (hisz az egyik legmegbízhatóbb forrás közlő vagy).
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Jelenleg melyik verzióra mondható,hogy a legstabilabb?
Illetve 13-as romban küzdök egy olyan problémával,hogy külföldön,ha manuálisan szeretném manuálisan beállítani a szolgáltatót,akkor csak számokat dob fel,nem írja,hogy Vodafone
Van erre valami megoldás? -
Dominó85
addikt
válasz
Ez a "Redmi" széria szerintem az MTK-s verziót nem takarja, se a Hongmi, se a Hongmi Note esetében. Szopóroller van az MTK Note MIUI fórumában is. Én már semmit sem remélek a Xiaomi-tól. Ha a Lenovo P780-ban ugyanez a SoC lenne és nem az 1,2-es, akkor bizony már bye-bye lett volna a Xiaomi közösségből. Még arra sem foghatná a Xiaomi, hogy retek széles a termékpalettájuk. Előbb lesz a kint 100 dolcsis low-budget Xiaomira Lollipop, mint a Hongmi MTK-ra KitKat. Ez a szomorú valóság. Eleve elbaszarintotta a Xiaomi ott a dolgot, hogy a Redmi szériából van vagy 6 féle... 1-2 SIM, 3-4G, Note vagy nem Note, MTK vagy Snapi... Barmok és béna a stratégiájuk. Sürgősen vissza kéne térniük a jól bevett ösvényre.
-
hevizms
addikt
válasz
-
hevizms
addikt
válasz
kriszpontaz #6229 üzenetére
Megtörtént.
-
hevizms
addikt
válasz
kriszpontaz #6222 üzenetére
Én nagyon szivesen irok hozzá,csak akkor valaki lökjön be ide egy angol szöveget,mert én sajna max a google forditóval tudnék csinálni,viszont kiröhögtetni nem akarom ott magam,hátha valami marhaságot fordit nekem.
-
Dominó85
addikt
válasz
kriszpontaz #6224 üzenetére
Ha a Xiaomi bármelyik flagshipje 2 simes és 4G FDD LTE képes lenne, már nem a Hongmit nyúznám én sem.
Amúgy vannak még itt húzó emberek, csak nem olyan befolyásosak, mint te. -
Dominó85
addikt
válasz
kriszpontaz #6222 üzenetére
Ismét van egy húzóembere a topiknak és a telefonnak! Hatalmas hála érte Godlike79!
-
mclane_
aktív tag
válasz
kriszpontaz #6216 üzenetére
Privben a további.
-
mclane_
aktív tag
válasz
kriszpontaz #6183 üzenetére
Na most volt nálam is egy.
BUGreport
https://drive.google.com/file/d/0B6flUlCfgSK8TW1KeS1CTWxDTHc/view?usp=sharing -
wocsok17
tag
válasz
kriszpontaz #6188 üzenetére
Megpróbáltam, de nem tehetem:
Sorry, you are not allowed to view this forum, please click here to view details -
flanki
aktív tag
válasz
kriszpontaz #6189 üzenetére
Nekem egyáltalán nem vibrál sehol sem, pedig már pár hónapja zúzok egy MTK-s Hongmi-t!
-
Laza...
addikt
válasz
kriszpontaz #6189 üzenetére
Elülső kamera ==> tükör
-
nemlehet
őstag
válasz
kriszpontaz #6186 üzenetére
Tényleg be volt, de anélkül is csinálta emlékeim szerint. De akkor most kikapcsolom és figyelek.
-
nemlehet
őstag
válasz
kriszpontaz #6183 üzenetére
Működnek a parancsok, előbb is vibrált, most rányomtam, hátha látsz benne valamit.
https://drive.google.com/file/d/0ByKJWOTgK41wbmppaXNRc0gyQlE/view?usp=sharing
Próbálok majd happening közben is csinálni egyet. -
BSOD
senior tag
válasz
kriszpontaz #6172 üzenetére
Köszi a segítséget!
Increasing ringgel próbálkoztam az emelkedő csengés miatt, de van egy késleltetés miatta a hívásfogadásnál. Képernyőn már megjelenik a bejövő hívás, de csak 1-2mp-re rá kezd el ténylegesen kicsörögni, tehát nem ez a megoldás. Szerintem ez alap egy telefonnál egy pár éve, egyértelműen a romban kellene lennie. Nem is értem miért nem panaszkodnak többen miatta. -
herdsman12
őstag
válasz
kriszpontaz #6172 üzenetére
Ha segítesz, azt megköszönöm, de ezt a képernyő villogás kérdést nem értem.
Nem jellemző a sima Hongmi találat.
Megnéztem az általad linkelt oldalt és nem jövök rá, hogy miért dobtad be ide ezt a kérdést?
(Mire befejeztem a hsz-t eltűnt az oldal.)
Az első találat egy Note, a második egy "titkos" oldal, a harmadik egy MiPad, a negyedik, ötödik és a hetedik az 1S, a hatodik és nyolcadik MI3, van még egy A820 (?) és egy M2S.Ha valós probléma volna a sima Hongmi kijelző villogás, akkor itt nem két bejegyzést olvasnál erről, hanem kb 2500-at, mint az 1S topikban a memória használatról.
Ne kímélj minket, ha tudsz valamit! -
herdsman12
őstag
válasz
kriszpontaz #6166 üzenetére
Köszi, akkor max az első ponttal tudsz foglalkozni.
Kiderítenéd, hogy miért is nincs emelkedő csengőhang, pedig a rendszer tudja, az ébresztőnél működik.Egy megjegyzést azért tennék. A miénknél gagyibb telefonok megoldják a névjegyzék és híváslista normális kezelését, ezért biztos nem írom vissza a pár éve "szabványosított" listámat.
Más: Ha már bedobtad a kérdést, hol olvashatom a képernyő villogás panaszokat?
-
mclane_
aktív tag
válasz
kriszpontaz #6159 üzenetére
Helló!
Nálam is vibrál, írtam itt korábban is. Nekem a káva mellett körben, teljesen mindegy, hogy max, vagy auto fényerőn használom, zsebben vagy kivéve. Egyszer csak abbahagyja, teljesen random a dolog. -
herdsman12
őstag
válasz
kriszpontaz #6153 üzenetére
Jó, hogy benéztél, legalább egy "illetékessel" tudunk konzultálni.
Rákerestem a "vibrál" kérdésre és előtted kettő, utánad egy bejegyzést találtam. Az első azonnal megoldódott, a második is egy reset után.
A harmadik esetben más beállítással is kipróbálnám és, ha úgy se jó, akkor máris van egy egyedi hiba.És akkor a mi problémáink (?, akinek nem inge, ne vegye magára), amiknek a megoldásában segédkezhetnél. (Multilang)
1. Hiányzik az emelkedő csengőhang beállítási lehetőség (ébresztő tudja).
2. Szabályosan rögzített névjegyek (Vezetéknév, Keresztnév) a Névjegyzékben jól, hívás közben, az értesítéseknél és a híváslistában is fordítva (Keresztnév, Vezetéknév) jelenik meg.
3. Apróság, de nem elegáns megoldás (v13 óta) a "Csoportok" áthelyezése és "átkeresztelése", szabályos, magyar beállítás esetén.
4. Böngészőben kijelölés és megosztás nem működik v17 óta, ha a Beállítások - Font - Közepes méretre van állítva. Itt egy képen látható a nem működő (közepes betűméret) és a működő (normál betűméret).Az elsőt nem számítva, ez nem kívánságműsor, hanem többszörösen ellenőrzött hibák felsorolása, aminek várjuk a megoldását. Ne zavarjon meg, ha találsz itt "nálam minden rendben" hsz-t, nincs rendben. Utólag kiderült, hogy...
1S-nél nem olvastam ilyen problémákat, ott ezek rendben vannak?Köszi a segítséget előre is!
-
Adikosa
tag
válasz
kriszpontaz #6159 üzenetére
Nekem is szokott vibrálni a kijelző, főleg mikor farmer zsebből veszem ki. Lehet vmi statikus töltés? Elég idegesítő mindenesetre. A fényerő nekem maxon van automatán.
-
Dominó85
addikt
válasz
kriszpontaz #6153 üzenetére
Kinél jöttek elő ilyen hibák?
Tudtommal az MTK-s Hongmi kijelzőjének szállítója is a Sharp. Anno amikor a tesztemet írtam, egy kínai cikkben láttam hasonló sorokat, mint amiket beraktál ide. A vibráció amúgy valamennyi IPS-nél előfordulhat amennyiben max fényerőn használják folyamatosan. De mondok ennél meredekebbet. Valamennyi LED háttér világítású kijelző típusra igaz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest