- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
trebrona #8350 üzenetére
csak nem működik
MoT-ban recovery update, kiválasztom a fenti zip-ből az img fájlt (az sd kártya gyökerére rakva), feltelepiti, újrainditja recovery mod-ba, de nem tölt be semmit, mi logo után újraindul és elindul a miui.
Ha azt választom ki, ami ebben a nagy csomagban van, akkor elidnul a cwm recovery, arra tud firrsíteni.
Ha erre próbálom feltenni a TWRP-t, akkor megint nem jön össze. Most cwm van fent.A TWRP-vel készített backup visszatölthető cwm-mel?
A fenti rom (Redmi_HMW_portNoteW_…v8-4.4.zip 472.1 MB) felrakható cwm-vel?Még azt nézem meg, hátha valamiért ezzel a TWRP img fájjalal van gond.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
trebrona #8345 üzenetére
Ha az updaterben probalom telepiteni a TWRP-t a "Select installation pack" opcioval, akkor annak sikerulnie kellene? Mert a telo ujraindul utana, de nem sok tortenik.
Ott ha ranyomok a reboot to recovery-re, akkor ujraindul a telo, eljut a mi logoig, majd megint ujraindul es betolt a miui.
Amugy ez az iRoot (vroot) telepakolta felugro spam ablakokkal a telot
Letezik hasznalhato leiras TWRP telepiteshez? Ami uptodate, nem halott linkekkel?
-
SSlyTR
senior tag
válasz
trebrona #8345 üzenetére
hát gondolom rootolni kellene hozzá.
MobileUncle nem megy fel rá, a feljebb említett hiba miatt
valami régi van rajta, nem volt használva ez a teló 1,5 évig, de most ezzel kell beérnem, viszont egy app megnyitás és billentyű feloldás min fél perc, és kellene frissíteni
miui-26.0.0
android 4.2.2most nem indul el recovery
Ide tudnád másolni mit próbáljak meg vele?
Az a gáz, hogy csak telóról megosztott netem van, majd holnap munkában bátrabban nyomkodom, mert ott van stabil net.
-
-
herdsman12
őstag
válasz
trebrona #8303 üzenetére
Előbb-utóbb teszek még egy próbát.
(#8304) Vicodin24
Proximity sensors ellenőrizhető a CPU-Z alkalmazással, bár az eredménytől függetlenül újra húznám a rendszert, és a programokat is újra telepíteném, beállítanám. Beállítások visszaállítása mentésből nem ajánlott ilyen esetben.
Nem volt rossz az a 15-ös verzió, de, ha már így alakult, akkor lépjél tovább.
Vagy felrakod az utolsó stabil verziót (26.0.0, MIUI5), vagy próbálkozol a 6.1.28 (MIUI7) fejlesztői verzióval.
Első esetben "trebrona" ft hozzászólásaiból áll össze a kép. Május 25. a figyelemre méltó dátum, ott minden lényeges infót megtalálsz (26.0, TWRP 2.5.0.0, Mobileuncle Tools vagy MUT).
A második esetben is az Ő utóbbi hsz-aira figyelj. -
hevizms
addikt
válasz
trebrona #8270 üzenetére
Gondoltam kipróbálom.
De hogy a fenébe lehet a belső tárhelyre másolni?
Nekem a Belső tárhely:összes:2,11 GB Elérhető:1,75GB
Telefon tárhely:összes:854MB Elérhető:239MBPC-n mindig csak a telefon tárhelyet látom,de oda meg nemfér el a rom
Tudom tudom sd kártyával megoldható,de nincs kedvem pakolgatni a másik telóból
-
törölt tag
válasz
trebrona #8264 üzenetére
Szia. Közben valahogy sikerült a TWRP-t felrakni. Ne kérdezd hogy.
Fogalmam nincs. Mindegy most felraktam a 26-os Multit amit linkeltél. Viszont lenne még egy kérdésem,ha nem haragszol. Nálad a hálózat rendben megy ? Ezen 2-3 csík ugrál folyamatosan. Az rendben van így ,vagy csak van valami gebasz. Voda kártya van benne. Van hogy akadozik a hang , ill. egyszerűen nem csöng ki.
Persze megint csak köszi a hozzáállásod,és a sok segítséget.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
-
solarix45
senior tag
válasz
trebrona #8238 üzenetére
Visszatettem a legfrissebb V6-os ROM-ot, ez kicsit kellemesebbnek tűnik így elsőre, de aztán majd kiderül.
Nagy. Nekem már a Redmi is nagy, egy 4,3-4,5-ös telefon kéne LTE-vel, 5GHz-es wifivel és legalább 2GB RAM-mal, no meg legalább ilyen jó kamerával. Inkább a Redmi 2 Pro-val szemezgettem.
-
hevizms
addikt
válasz
trebrona #8208 üzenetére
Hát igen.
Én még használom a Hongmit,de már csak melóhelyre,mert oda nem viszem az új Asust,hátha még megveszi valaki.Vigyázok rá egyelőre nagyon.De ha nem veszik meg hamarosan,akkor azt használom majd mindenhova és akkor a Hongmi nyugdíjba vonul.Cserekészülék lesz a családban.
El kell mondjam ez volt az első telefonom ami 2 évet kíhúzott nálam úgy hogy semmi baja nem volt.
Nekem csak kizárólag az akku volt már a kezdetektől a mumusom,nem nagyon bírta 1 napnál tovább nálam.Úgyhogy le a kalappal a Hongmi előtt
-
-
herdsman12
őstag
válasz
trebrona #8173 üzenetére
Két hónapja olvastam egy fan leírását, Redmi 2 (?) volt az áldozat. Kiváncsi vagyok most mizu? Majd írjál róla.
(#8172) BlueDeath
Redmi 2 fejlesztőiben van Piston 3, MI fejhallgató, stb, így szinte biztos, hogy van.
-
hevizms
addikt
válasz
trebrona #8154 üzenetére
Nos őszintén én már azt sem tudom mi hova van telepitve
Alapból hova telepit?
Mert nemrég SpFlashtollal kellett romot felraknom rá és én azóta semmit nem változtattam ezen a részén a telónak
Viszont a letöltött appok között van olyan ami mappába lett rakva és ott is marad.
Ez az Opera mászik el mindig az alsó sorból
Most kipróbáltam egy másik letöltött appot.Az nem mászik vissza a helyére,az ott marad az alsó sorban.
Nem értem miért csak az Opera mászik elHogy tudom megnézni mi hova van telepitve?Mert a beállitások/alkalmazások-nál nincs odairva hogy melyik hol van
-
hevizms
addikt
válasz
trebrona #8150 üzenetére
Á mindegy.Nem rettent vissza a B20 hiánya hogy Xiaomit vegyek.Nekem nagyon szimpatikus ez a teló.2 év és még mindig használom.Ez rekord az eddigi telefonjaimat nézve.
Ja volna egy kérdésem.Én az opera böngészőt használom és valamiért azt szeretem ha a tálcán van alul.Viszont ha kikapcsolom a telót,akkor a kövi inditásnál eltűnik és ott van ahova letöltődött a legelső alkalommal.Mindig odakell huzkodnom az also sorba.Nincs valami rögzitési lehetőség?
-
hevizms
addikt
válasz
trebrona #8147 üzenetére
Én is Telenoros vagyok,de egyben vidéki is(Siófok).
Mondjuk a dual simes topikban nagyon elbizonytalanitottak ezzel kapcsolatban ahogy olvasgatom.
Nem tudom eldönteni mennyire gáz a hiánya a B20-nak
Nekem az sem világos hogy ahol most 3G van és mondjuk a B20 hiánya miatt nincs G4,ott akkor a G3 továbbra is biztositott a telón,vagy átvált G2-be?
Mert ilyeneket irkálnak hogy váltogat a teló G2-G4 közt amelyikban nincs a B20.
Remélem ezt érthetően írtamAmúgy szintén a Redmi3 -at nézegetem én is.Pont megfelelne minden paramétere.
-
hevizms
addikt
válasz
trebrona #8057 üzenetére
Az igazat megvallva nekem nem is hiányzik a nagyobb phone storage.Csak kiváncsi voltam.De most felidegelt hogy majdnem letégláztam egy olyan kisérlet miatt,ami igazából nekem nem is kell.Játszani nem játszom a telón,a többire meg bőven elég.Az 1 igoszulinapp ami nem akart települni tárhely hiány miatt,de az meg megy az általad javasolt foldermounttal is.Meg igazából lehet fel sem rakom már azt sem,hisz van helyette sokkal jobb navi program is.
-
trebrona
nagyúr
válasz
trebrona #8035 üzenetére
Á, össze-vissza beszél ez a jóember:
"You can reflash ROm without wipe. This rewrite kernel to stock."Ebben az esetben valóban igaza van szucsati kollégának, akit ezúton megkövetek.
(#8037) rosszkutya:
Köszi a beszámolót! -
rosszkutya
tag
válasz
trebrona #8021 üzenetére
Úgy tűnik, a fejlesztők ez esetben nem a külsőségekre fektettek nagyobb hangsúlyt, hanem a sebességre, a memória használatra, és az akku időre (, a hivatalos sajtóközlemények szerint). Amit én eddig tapasztaltam ebből, az a sebesség növekedés, valóban érezhetően gördülékenyebb lett a használata. Az akksi-időben én nem érzek számottevő változást, és nálam a RAM-ból kicsit még többet is eszik, mint az utóbbi V6-ok, de itt sem nevezném számottevőnek a különbséget, és nekem ezzel eddig sem volt problémám.
Szóval szvsz., egy misét azért megérhet, legalábbis azok számára, akiknek nem a külső az elsődleges. -
esox
senior tag
válasz
trebrona #8021 üzenetére
Ha csak ennyivel tud többet, mint a V6 akkor elég gyengécske, de adok neki egy próbát, aztán ha nem jön be, megy az okosított kernel sdkártya storage-al.
-
Surda-
őstag
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
trebrona #7983 üzenetére
... és esox
Bocs, hogy belepofázok (Mi2s tulajként), de az egyik kollégám is hely problémával küzd (írtam is már ide korábban). Nos, amennyire időm engedte, utána néztem / olvastam neki egy kicsit, és végül azt ajánlottam, hogy csinálja meg a particionálást és (!) cserélje fel a phone storage-ot a külső SD-vel. Sok, nagy alkalmazás (ld. iGO) ugyanis oda, ill. az "első"/belső SD-re akar teleülni. Ha tehát megcseréli a "phone storage"-ot (sdcard0, azt hiszem) a külső (ext-sd-vel: sdcard1), akkor lesz "belül" (data) és "kívül" is hely. Remélem érthető voltam.
" .. a viber, már képet sem tud fogadni ... "
A Viber is az SD-re "szemetel". Egyre inkább úgy tűnik, hogy az lesz a gond, ill. megoldás, amit fentebb írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest