Új hozzászólás Aktív témák
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Sir Riccio #6599 üzenetére
Nem,nem állítom,hogy az egész marketing fogás, csak a 90%.
Én még egyetlen appal sem találkoztam,amihez ne lett volna jó az androidom.
Biztos vannak olyan programok, főleg játékok,amik igénylik az új rendszereket, de ott is főleg az új hardvereket.
Egy átlag júzernek szerintem pont a világon semmi szüksége az új rendszerekre.
Illetve van, szükség van az új rendszerekre a hardver változásával!
Nyilván a kettőnek muszáj követnie egymást.
Anno ICS-t frissítgettem állandóan, a kinézeten kívül semmi újat nem hozott GB-hez képest.
Semmit!
A sebezhetőségről meg annyit,hogy nem hiszem,hogy ha valami komoly brigád kíváncsi lenne a telefonomon lévő adatokra,akkor ne tudná megszerezni a legújabb rendszerrel.
Ezek az új rendszerek kb 1 hétig újak, utána töviről hegyire ismeri mindenki a hibáit.
Előfordulhat,hogy mire egyáltalán eljut hozzánk, addigra a korábban kiadott ázsiai, ilyenolyan verziókból már pontosan tudják minden hibáját.
Tehát még annak a valóban meglévő 10%-os létjogosultságnak is megkérdőjeleződik az értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- IPhone 17 Pro max 256GB ÚJ gyári független 3 év jótállás
- iPhone 15 Pro 256GB gyári független megkímélt 3 hónap jótállás
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- iPhone 14 Pro Max 256GB - kártyafüggetlen - AppleCare+
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Thinkpad T570, P52s hibás, de használható kijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest