- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-HajTömeg-
őstag
Ezen nincs kivágva a szenzor helye? Működik a közelség érzékelő?
Akkor mostmá én is megírom, én meg ezt rendeltem
Kiváló, felrakni is baromi egyszerű volt.
Egyébként szerintem csont ugyanaz,mint dominoé, a képeket nézve semmi különbség. -
-
Nem véletlen van az lesajnálva...
Saját példa. EGY cégtől kértem árajánlatot, vagy HAT másik is megkeresett, vadabbnál vadabb ajánlattal (gyanúsan olcsó), végül nem rendeltem egyiktől sem, mert nem ismertem a cégeket.A te mondandód lényege is pont ez: "de tudtam kinél teszem, volt már előzetes információm róla."
-
-
-HajTömeg-
őstag
Hogy a túróba?
MOst komolyan én minden nap telefonálok, emailezek,viberezek, böngészek egy csomót és este simán 40-50% körül van.
Valami online játékot nyomsz?Egyébként szerintem nem kéne Sztenn torkának esni.
Nekem is elég nehezen találta meg a "saját hely"-et,mint kezdő pozíciót.
Mondjuk aztán nekem rendben volt, nem maradt le sosem és folyamatosan újratervezett,ha nem arra mentem,amerre javasolta.
Majd még tesztelem,aztán elmondom a tapasztalatokat. -
trebrona
nagyúr
Telepítési útmutató
Stabil multilanguage rom
Recovery, Gapps
Root
Én így oldottam meg. -
herdsman12
őstag
Rákeresel a "totál kezdők" szavakra és onnan eléred a lényeges infókat. Az egyszerűbb megoldás miatt a v5-el kezdeném. Ha nem nyeri el a tetszésed, akkor felesleges a macerásabb v13-at kipróbálnod. A v5-öt a következő néven kell megtalálnod: miuiandroidhu_HM2013023_WCDMA_JHBCNAL5.0_jb-4.2 rooted.zip
-
herdsman12
őstag
Nem stabil verzió az a 25, a v5 és most a v13 az aktuális stabil verziók. Kipróbálhatod, de gyanítom, hogy nem lesz egetverő a változás.
Azt is kétlem, hogy a 4.4 majd sokkal jobb lesz, mitől?
Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy több Symbianos telefon után ez az első Androidos telefonom, így ismeretlen a másik jobb volt feeling.
Jó sport az antutuzás és a wacelock is, de már másodjára uncsi volt, inkább netezek, olvasok, esetleg tv, videó. És nem látom a nagy akadásokat, sőt azt is tudom, hogy nem ez a csúcskategória. -
Dominó85
addikt
"a memória nagyon hamar elfogy" - lépjünk már túl ezen kanyargom... Az android egyik lényege az, hogy minél több programot tartson a memóriában. A 4.4 esetén sem lesz több szabad ramod, hanem még frankóbban fogja ki-be dobálgatni a progikat a RAM-ból. Egyáltalán nem baj, ha a szabad memória (RAM) kevés.
Amúgy meg a MIUI felületét szokni kell és kicsit bele kell ásnia magát az embernek. Ha már nagyjából tudod milyen apró biz-baszt hol, merre lelsz benne, akkor éred el az amatőr szintet (amin én is vagyok és örülök neki
). Jiayu G3-am volt előtte Lewa OS-vel, ami MIUI koppintás erőteljesen és ahhoz is vagy 3 hónap kellett, mire valamennyire kiismertem. A MIUI amolyan android mélyvíz, a Cyanogen meg a Marianna-árok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elden Ring
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 24 Hours of Le Mans
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 3
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged