Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
-HajTömeg- #5303 üzenetére
De, fent ki van vágva a kamera is, a hangszóró és a közelség érzékelő is, egyben, egy kis téglalap alakban.
-
Kornel
veterán
Én ezt a típust rendeltem a redmi note-hoz, saját magam raktam fel, majdnem 100%-ig egyenes lett, ha szilikon tokban van, akkor nem is látszik, hogy kicsit ferde, pár tized fok lehet.
Felrakva tökéletes, 99% átlátszóságot ígér a leírás, szerintem igaz is, fóliánál ez sokkal kevesebb, ami rontja a képet, illetve a fóliával szemben ez a színhelyességet se befolyásolja. Nekem nem lett alatta semmilyen buborék, teljesen egyenletesen rajta van a kijelzőn. Tapintást ugyanúgy jól érzékeli, tehát eddig 5-ösre vizsgázott, remélem sokáig fent marad, tartós lesz. Elvileg 9H keménységű, tehát nem nagyon fog karcolódni, a fóliával ellentétben. Én csak javasolni tudom. -
Kornel
veterán
válasz
m4csk4fogo #5263 üzenetére
egybe én is beszállok, bp környékén ha rendelne valaki még
-
Kornel
veterán
válasz
Viktor0610 #5212 üzenetére
ha note-ról beszélünk akkor nem
még mindig nem kell senkinek olcsó hongmi?
-
Kornel
veterán
válasz
Viktor0610 #5204 üzenetére
nyilván nem utalok el 47k-t (a note-ért) ismeretlenül, találomra.
viszont a kis kínai úgy szabadkozott, amikor 1 hét után erősebben rákérdeztem, hogy merre jár a telefon, teljesen meglepő volt. pedig nem sok pénzt hagytam ott, mégis fontos volt neki, hogy elégedett legyek, de az is voltam szerencsére -
Kornel
veterán
Nem kell valakinek egy hongmi? Hirdetem...
-
Kornel
veterán
válasz
Viktor0610 #4794 üzenetére
köszi
-
Kornel
veterán
srácok, egy nagyon off kérdés.
mit akar a kínai ezzel a mondattal közölni?Hey We will ship it today for sure.sorry for the the delay.if by DHL.We will ship it directly to you.How much should be decare?
az utolsó mondatot nem nagyon értem
-
Kornel
veterán
válasz
-HajTömeg- #4770 üzenetére
egy g3s-hez képest bizony az.
egy nap alatt lenullázom, ha használom is.
majd a redmi note remélem jobban bírja a maga 3200mAh-s akksijával -
Kornel
veterán
válasz
herdsman12 #4484 üzenetére
ezt akartam még kérdezni, hogy ahogy hallottam, valami "gagyi" rommal küldték
nem értek hozzá, nem ástam magam bele a témába, de ha valakinek van jobb megoldása, javaslata, az ne tartsa magába, mert amúgy jó telefon (lenne), de ez a jelenlegi rom nem győzött meg. -
Kornel
veterán
szóval hogy miért érdekel, hogy jön-e a 4.4?
jelenleg rosszabbul optimalizáltnak találom a telót, mint az előző telómat (jiayu g3s sima, nem T), pedig elvileg ennek kéne a gyorsabbnak lennie. a memória nagyon hamar elfogy, illetve érzésre lassabb a rendszer, mint a jiayu-n volt. gondolom ezen segítene a 4.4, mivel az kevesebb memóriát használ tudomásom szerint.a telefon infóba ezt írja most:
MIUI verzió: MIUI-JHBCNAL25.0
android 4.2.2 HM2013023nem tudom milyen rom van rajta, nem is buheráltam eddig telót mostanában, de ez engem eddig nem győzött meg.
-
Kornel
veterán
Sziasztok.
4.4 jon majd telora? (6589t)
Jo lenne, ha nem, lehet eladom
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest