- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Szerintem nem úgy értette, hogy a power bank maga tölt lassan, hanem hogy a telefont tölti lassan a bank.
Írhatnak akármit a külső aksikra, nekem az a tapasztalatom hogy max egy 1 amperes töltő sebességével töltenek. A gyári Xiaomi töltő meg két amperes, szóval ahhoz képest tényleg lassú. De pl amikor a régi telefonom 1 amperes töltőjével töltök éjszaka akkor nagyjából hasonló sebességgel megy amit te írsz, talán picit azért gyorsabb.
-
Sir Riccio
addikt
Mivel a két SoC különböző és a GPS vevő a SoC-ban van, ezért legfeljebb az antenna ugyanaz, viszont ha csak a Glonass támogatást nézzük akkor is jobb az 1S-ben lévő vevő, ezen kár vitatkozni.
Melegedésről nem tudok beszámolni 1S tulajként, az üzemidejét tekintve pedig ugyanúgy elmegy kb. 2 napot töltés nélkül az én használati szokásaimat tekintve, ahogyan anno a Jiayu G3 tette. MTK-s Hongmim nem volt, így ahhoz hasonlítani nem tudom, de nem is akarom. Azt kellene felfogni, hogy ez nem egy verseny.
-
jdeutsch
tag
Ha figyelmesen elolvasod mit is írtam, mire is reagáltam, akkor tapasztalni fogod, hogy nem a két készülék külső megjelenésére gondoltam. És ha már felvetetted,- az "ugyanabban a kaszniban." bizony-bizony más-más motor duruzsol!
ettől még mindenkinek a sajátja a legszebb, legjobb, és ezzel nincs is semmi baj, viszont ha valaki tájékoztatást kér, annak illik korrekt tanácsot adni. Részemről a téma lezárva!
Üdv: DJ -
testo92
csendes tag
Be írtam az adatokat, e szerint eredeti, bár csak kínai írásjeleket látok
de
这是一台红米手机1S 联通版 8GB 金属灰
收货地区:广东 阳江市
下单时间:2014-05-06 12:16:09
如上述收货信息与您的个人信息不符,请确认是否为官方渠道所购买。It vettem hardveraprón, hogy kitől az mind1, majd megbeszélem vele, nem feltétlen ő tehet róla és eddig minden azt mutatja hogy eredeti és tudtommal mixeshopról van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest