Hirdetés
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
válasz
Laza... #5966 üzenetére
Valóban visszaolvastam, és igazad van, az MTK-hoz hasonlítottad. Bocs a félreértelmezésért!
Nem egészen értünk egyet, de nincs ezzel baj. Nem "nekem jó" kategória, mert a sajátom hanem, azért lett a sajátom ilyen mert másnál láttam, kipróbáltam (2 napos teszt volt, nem 5 perc(!)), tetszett, megvettem. Még 1x: elismerem h a ram kezelése nem tökéletes, de a 300MB szabad rammal is lehet boldogulni, csak figyelni kell rá, hogy ne maradjanak nyitva progik. Ez engem nem zavar így én a boldog tulajdonosok közé tartozom. Az meg, hogy 2 havonta 1x előfordul h bezár valamit, hát lesz@rom, ennél sokkal nagyobb gondjaim is voltak andorid telefonokkal. Hangsúlyoznám: nem csak telefonálni használom, de nem is laptop/tablet helyett. ha kell navigálok, ha kell böngészek, ha kell játszok. De sosem navigálok játék vagy böngészés közben, valamint ha 10+ oldalt akarok egyszerre böngészni akkor sem a 4,7 colon fogok szüttyögni. Arra van sz.gép is, laptop is. Így mivel nem futtatok egyszerre több mindent, így pont elég a ram. A véleményem az, hogy okostelefonban mindenkinek olyat kell vennie, ami a felhasználás jellegéből adódóan neki megfelel. Aki sok progit használ egyszerre az ilyet véletlenül se vegyen, mert ki fogja vágni! Annak pl. tökéletes a te általad ajánlott ZTE. Nekem viszont a 18k többletköltség sok (olyan funkcióra amit nem használok ki), így nekem ez megfelel, és biztosan vannak így mások is. Vehetnék én one plusz one-t is abban 3GB ram van,de fölösleges, azt sem használnám ki jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest