Új hozzászólás Aktív témák
-
testo92
csendes tag
Nálam egy dolog a - minusz 5-6 k pont de tükörtojást tudnék sütni a telefonon ( még ha nem antutu megy akkor is) gondolom másoknak nincs ilyen melegedése.
-
testo92
csendes tag
Van olyan beállítás vagy valami lehetőség a telefonba hogy magától csökkenti a proc órejelet vagy iylesmi ha csökken az akuszint ? Ez nem befolyásolhatja ?
-
testo92
csendes tag
Hol tudom megnézni a telefonba hogy melyik rom van rajta ?
-
testo92
csendes tag
Be írtam az adatokat, e szerint eredeti, bár csak kínai írásjeleket látok
de
这是一台红米手机1S 联通版 8GB 金属灰
收货地区:广东 阳江市
下单时间:2014-05-06 12:16:09
如上述收货信息与您的个人信息不符,请确认是否为官方渠道所购买。It vettem hardveraprón, hogy kitől az mind1, majd megbeszélem vele, nem feltétlen ő tehet róla és eddig minden azt mutatja hogy eredeti és tudtommal mixeshopról van.
-
testo92
csendes tag
Nah akkor elejéről
Ez egy Hongmi 1S, szal a Snapdrangonos változat.
Playről szedd CPU-Z szerint is Qualcamm
Payről szedett Antutu futattam eddig rajta , 5x elösször 9000 megint 9000 majd 7600 utána leszedtem a Clean mestert törölgetett gyorsítgatott lett 14 000 most csináltam egyet megint 15 800 lett, itt tartok egyenlőre. -
testo92
csendes tag
CPU-Z szerinte teljesen jó 4 mag 1,6 Ghz, mindj letörlöm és felrakom playből.
Közben felraktam a Clean mester, azztal cégig futottam a telefonon "gyorsítás" címszó alatt most utána hozott egy 14 113-atPlayről le szedd CPU-Z vel is jó ARM Cortex-A7
Cores 4
300 MHz - 1,59 Ghz
GPU Vendor Qualcomm -
testo92
csendes tag
7600.... kezdek aggódni, a telefon felsőrésze meg ha telefonálnék leégetné a fülem
-
testo92
csendes tag
Újraindítás után a CPU-Z szerint 600-800 között mozog mind a 4 mag , viszont lefutattam két antutut, mind kétszet 9800 jött ki
szerk, most 8600
-
testo92
csendes tag
Nah meg érkezett a kis hongmi 1S.
Ami nekem hirtelen fura hogy csak feltelepítettem a skypot , facebookot meg a GPS tesztet nem is futatom őket egyszerre ,de a kamera alatt forró. Ez normális ? -
testo92
csendes tag
válasz
-HajTömeg- #4431 üzenetére
http://www.protectionfilms24.com/article/6x-savvies-su75-ultraclear-screen-protector-xiaomi-hongmi-red-rice-1609977.html
Ezt néztem.
A tempered glass os védök az külön kategória szerintem, legalábbis most nézek róla videókat, hogy ér is e valamit, meg hát igen elég vastagok nem is feltételen fólia, pluszba az ára se gyenge.
Amúgy nem kényelmet hogy olyan vastag ? Meg ha már téma a fólia akkor mi a különbség a matt meg a fényes között ? csak hogy nem tükröződik és kevésbe zavar a matt? -
testo92
csendes tag
válasz
-HajTömeg- #4428 üzenetére
Végig pörgettem a fórumot ez ügybe, de akkor én is beállok a Nillkin tokosok sorába, bár kicsit félek hogy vastag lesz... de hát inkább vastagabb mint törött
Fóliát milyen gyakran cseréltek vagy érdemes cserélni rajta ? Tudom ez is szubjektív meg esemény függő lehet, de nem tudom meg éri az előző hszban linkelt oldalról 2-őt venni amiért 3 csomagot kapok ( 18 at) -
testo92
csendes tag
Szisztok, holnap érkezik a Hongmi 1S-em . Kicsit rákészülve néztem tokokat hát a keresőbe be írtam hogy Nillkin...
így egy konkrétan ajánlott már van, de felmerült ez a tok is :
IMAK Crystal
Ilyennel rendelkezik valaki ? A másik kérdésem hogy milyen fóliát érdemes venni ? Ami ajánlottak az a :
német
Innen rendelt már valaki hozzá? ha Igen akkor mik a konkrét különbségek közöttük? mert elég változó az ár.
Bár a MyPrivatDisplay videóját ajánlom mindnekinek, aki még nem látta a fólia "előnyét" főleg annak tudatában, hogy minden telefont teszt harmadik bekezdése az IPS panel döntögetésével kezdődik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged