- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
testo92
üzenetére
Akkor ott valami nagy bibi van...
Az hogy a kínai 21.000 pont körüli képet tesz ki egy dolog, ugyanis teljesen szűz, belakatlan mobilon futtatta a tesztet. Én amikor kézhez kaptam a telefont (enyém sima, MTK SoC-os), akkor majdnem 17.000-et értem el vele. Most belakás után jó pár héttel a 15.500-16.000 pont a reális. -
Dominó85
addikt
válasz
testo92
üzenetére
Fólia
1. karcolódik és felgönygyölődik 1 rossz mozdulattól
2. a matt az lefogja a fényerő akár 15%-át is, cserébe nem tükröződik a kijelző
3. a matt tapintása kicsit fura (érdeskés), a fényesé hasonló a kijelző tapintásához
4. a fényes fólia tükröződik ugyanúgy, mint a kijelző maga, de cserébe nem fogja le a fényerőtTempered Glass
1. amennyiben tokban van a Hongmid, akkor biza annak a keretén sem nyúlik át (csupán +0,3mm)
2. körültekintően, de könnyen feltehető No meg kevésbé karcolódik így ritkábban kell cserélni
3. ritkábban cseréled, de pont annyival drágább és minőségibb is
4. tiszta, átlátszó, így tükröződik, de átereszti a kijelző fényét
5. mikro buborékok néha előfordulnak a széleinél, de centrikusan kinyomható alóla mind -
-HajTömeg-
őstag
válasz
testo92
üzenetére
A kemény tokokat Dominó szidta nemrég,keress rá.
A Nilkin elég jónak tűnik, többen ezt rendelték, de van,aki vékonyabbra esküszik
Nekem,ha minden igaz a héten jön a Nilkin. Picit vastagabb,de jobbnak tűnik,mint a többi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az hogy a kínai 21.000 pont körüli képet tesz ki egy dolog, ugyanis teljesen szűz, belakatlan mobilon futtatta a tesztet. Én amikor kézhez kaptam a telefont (enyém sima, MTK SoC-os), akkor majdnem 17.000-et értem el vele. Most belakás után jó pár héttel a 15.500-16.000 pont a reális.
Nem biztos hogy megéri Nillkin-re cserélned, ha tetszeni fog.