Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RoryBreaker #5527 üzenetére
Szia! Hogyne lenne, nekem is magyarul karattyol.
-
Úgy fest, a telefon töltés szabályozó elektronikája ment tropára. Haveromnak 1S van, áthozta, azzal tudta tölteni az akksit 48-ról 68%-ra. Tovább nem vártunk, áttettük az enyémbe és meg se mozdult a töltöttségi szint, pedig a led is világított és az animáció is ment. 20-30 percig vártunk, de semmi. Csináltam factory resetet is, de nem segített.
Volt nála 1,3A-es töltő is, azzal is ugyan ez a szitu. (1S 700 mA-es töltővel töltötte, ezt csak a végén próbáltuk)Most lesz vicces a garanciáztatás, mert kint lett boltban véve a telefon. Írok majd az online supportra hétvégén.
-
A Lumiáét nem néztem, ami nekem van ZTE-s, az outputnál ezt írja: 5.0V = 700 mA (aztán lehet nem ez a lényeges infó, lövésem nincs ezekről sajnos
)
Eddig szépen töltötte a telefont. Most az volt az ijesztő, hogy egy kábelen sem tudott eleget felvenni, sem falból, sem usb-ből.
-
válasz
Viktor0610 #5504 üzenetére
Köszi!
Tényleg nem vészes.
Nézegettem, a színen még agyalni kell... meg befityeg egy tok is mellé, ha már. -
válasz
Viktor0610 #5496 üzenetére
Ettől félek én is.
Köszi!
Még próbálkozom aztán ha nem javul, akkor rendelek. -
Sziasztok!
Sima Hongmim van, kb 3 hetes, Kínából hozta haverom. Tegnap reggel tűnt fel, hogy annyin van a töltöttsége kb, mint mikor lefekvéskor, pedig töltőre tettem. (70% körül), gondoltam biztos kihúzódott a kábel a töltőből.
Estére lement 40%-ra. Eddig semmi extra, este megint feltettem tölteni, viszont ma reggel is ilyen 40% körüli töltöttség fogadott, pedig rendesen megnéztem a kábelt is, a telefonon ment a töltési animáció.Úgyhogy ma elkezdtem minden féle kábeleket próbálgatni bent munkahelyen. A sajátjával, usb-n keresztül kb 2 óra alatt tolt fel 1%-nyi töltöttséget. Próbáltam Samsung, Lumia kábelt is, fali töltőt is. (otthon ZTE Blade III fali töltőt használok, mert a Hongmi-hoz nem kaptam, de mondjuk nem is webshopos úton érkezett) Próbáltam azt is, hogy kikapcsoltam, akksit kivettem vagy negyed órára, semmi hatás. Mindegyik kábelre dugva, akár falba, akár usb-be, elindul a töltési animáció, kikapcsolt állapotban is, de nagyon nagyon lassú a folyamat, mint írtam, ez a 2 óránként 1%-nyi töltöttség.
Remélem ez nem hardver gond, bár erősödik a gyanúm. Vagy akár szoftveres is lehet és kéne egy factory reset (MIUI-15.0.0)? Valakinek valami ötlet? -
Sziasztok!
Megtetszett nekem a Hongmi, szerintem rendelek egyet én is. Amit viszont nem tudok eldönteni, hogy a simát vagy az 1S-t vegyem e. Árban nagy különbség nincsen.
A Snap vs MTK kérdésben nem tudok dönteni. Igazából a nagyobb kraft nem érdekel, mert nem játszok, az üzemidő annál inkább. De ha esetleg a sima meg fog ragadni a 4.2 Android verziónál, akkor lehet inkább az 1S-t kéne. (tudom ez meg gömbjóslás majdnem) Glonass különösebben nem izgat, bár a 4 helyett 8 GB elgondolkodtató.
Jól gondolom, hogy ezek a fő különbségek? Valaki valami tanács a vásárláshoz, hogy melyik legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Plágiumvádak a Bungie ellen, ezúttal a Marathon érintett
- Mobil flották
- Star Trek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Macska topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Politika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest