- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
Nikitaa7 #6401 üzenetére
Másik telefonon se vagy kapcsolható?
Megnézném a Biztonság - Blocklist - Beállítás (fogaskerék) részt.
Valamint a Névjegyzék - Beállítások - Telefon - További beállítások - Válasz - Bejövő hívás - Ismeretlen hívás beállítást. (ez csak az első hívásonál működik)
A második kérdésre, Launcher beállítások - Memóriában tartás bekapcsolva?
Persze ez a program bezáráson nem segít.
Milyen ROM van fenn? Esetleg egy cache wipe, ha van TWRP.
Ennyi problémával újra feltölteném vmik ROM-ot és programok újra telepítését választanám. -
-
-
Laza...
addikt
válasz
Nikitaa7 #5143 üzenetére
Szerintem úgy értendő, hogy írsz neki melyiket küldje. A méret közel sem ugyanaz, azaz nem kompatibilis a kettő. De ahol nem lehet kiválasztani a méretet/készüléket, én hanyagolnám.
szerk.: Az csak a Note-hoz jó!!! És licites, én utálom az ilyet. De ez egyéni szoc problem ugye
-
vegyszer
addikt
válasz
Nikitaa7 #5075 üzenetére
A válasz kissé felemás. A MiTools tud Unicode eltávolítást (elvileg). De nem próbáltam. Ellenben az alábbi app feladata pont ez. Handsent SMS, és van magyar kiegészítő hozzá itt. Én 3 éve ezt használom.
Úgy működik, hogy normálisan a prediktív módon írsz. De küldés előtt a felesleges karaktereket magától a háttérben kigyomlálja. (nézd vissza mi megy ki az "Árvíztűrő tükörfúrógép"-ből)
-
herdsman12
őstag
válasz
Nikitaa7 #5075 üzenetére
Gyanús, hogy ez nem működik.
Ékezet nélkül Swype-al az nem egyszerű.
Billentyű váltás sms idejére, és ott ékezet nélkül, igaz, akkor nincs szótár, max a Névjegyzék, az meg béna, ki is kapcsolom.
Auto.háttérv.-ást soha nem használtam, de most kipróbáltam. Nappali fényes szobában, fényerő csúszka 1/4en, bekapcsolásnál egyértelmű a fényerő váltás. Szobából ki a fényre, szintén működik.
Szabadban Auto-ra állítva, ujjal letakarva az érzékelőt lassabbnak tűnik és kisebb a változás. -
kano
nagyúr
válasz
Nikitaa7 #4681 üzenetére
Tény, hogy a snapi 400 gyorsabb mint az 6589T, ennek viszont nyilván ára van. Több energiát kér a snapi, így viszont nyilván kevesebb ideig bírja az akksija.
Ami az 1S-nél árnyékolja a képet, hogy a 2. sim helyén nem nagyon szereti a Telenor simjeit. Mondjuk ez engem nem érint, de van akit igen. Kérdés, hogy ez szoftveresen orvosolható-e majd.
Egyébként lényegében ugyan az mint a sima Hongmi (8GB vs 4GB; és a + Glonass kivételével).
Kinek mi tetszik...Nekem sem volt gondom a sima Hongmi GPS-ével, de mondjuk vagyula romjával az 1S sokkal gyorsabban talál holdakat, de ez lényegtelen.
Dominó85
Régen szóltam hozzád direkt, és most teszem ezt utoljára. Az a probléma, hogy minden egyes kritikát a sima Hongmiról személyes támadásnak fogsz fel. Ráadásul nincs jogod senkit elküldeni sehová, ott szól mindenki hozzá ahol akar. Majd a modik eldöntik, hogy jó helyen tette-e.
Nem tökéletes telefon a Hongmi, ezt el kell fogadni, ugyan úgy mint az 1S sem. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is (igen a sima Hongminak is vannak).
Azt vesz mindenki amit akar... -
deadbody
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- MESSZE A LEGJOBB ÁRON! Azonnal vihető! Apple iPhone Air 1TB White. One függő, 3 hetes!
- AKI KAPJA MARJA AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 10 napos, hibátlan!
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Samsung Galaxy S25 Edge 12/256GB Kártyafüggetlen 12Hó Garancia Bontatlan
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest