Új hozzászólás Aktív témák
-
Geby
senior tag
Esetleg tudok küldeni a posta áráért 1 utángyártott akkut (kb 2x használt), amit nem használok és feltöltöm a saját telefonommal, így ki tudod próbálni. Akku behalással még nem találkoztam, mármint az 1-2 évesek közt...persze 4-5-6 évnél láttam már párat.....
......memória hibával sem találkoztam....aztán tessék ott van pár hozzászólással feljebb az esetem.... -
Geby
senior tag
Van egy 2 éves Redmi ami tegnap azt mondta hogy Encryption Unsuccessful bootolás helyett.
Eddig 13-as és 15-ös szoftver verziók futottak rajta 1-1 évig hibátlanul.Gyári recovery van rajta. A mai nap próbáltunk felrakni rá twrp-t sikertelenül (partition recovery not support flash hibaüzenet). SPFlashTool-lal Fastboot Romot rakni rá (amikor a végére érne akkor nem írja ki hogy Download OK, hanem vár a végtelenségig a Firmware upgradenél).
MiFlash felismeri....ennek még nem adtuk oda a Fastboot Romot, de majd ez is meglesz még most.
Küzdöttünk már mindennel, de nem akarja megadni magát.
Fórumokon annyit találtunk, hogy volt akinek ilyen gondja volt. Egyiket valami szerviz oldotta meg hw cserével, másikat sikerült megcsinálja a tulaj, de nem írta le hogyan.....vagyis tán twrp felment aztán minden ok volt utána. Ezekkel a twrp-kkel próbálkozok. [link]
Esetleg CWM van valakinek valahol elfekvőben ? Azt még nem találtam használhatót.
-
Geby
senior tag
Sziasztok!
Van egy MTK Hongmim. Most cseréltem benne akkut. Kell e ilyenkor kalibrálni bármit is...
Az előző akku olyan 60-70%-os lehetett.....régen bírta napestig úgy, hogy nap végén 40% körül végeztem......most olyan 300 ciklus után már lehetett érezni, hogy kezd kevés lenni.....volt olyan keményebb nap hogy délután...este fel kellett rakni töltőre......érezhetően kevesebbet tudott.
Nézegettem az ebayt......aztán vettem egy 2000Ft körülit......látszatra majdnem ugyanolyan mint az eredeti, de látszik hogy nem az.........ez olyan 40% körül dob egy hátast, de 0-ra........
A kérdés, hogy kell e kalibrálni.....régen mintha lett volna valami ilyesmi az Androidos világban.....vagy csak szimplán szar az akku és dobjam a kukába, aztán nézzek egy eredetit 3-4000Ft-ért ?
-
Geby
senior tag
Sziasztok!
Lehet egyedi sms hangot állítani a névjegyekhez valahogyan ? Vagy csak az egyedi csengőhang megoldott eddig ?
-
Geby
senior tag
válasz
gonorrea #6622 üzenetére
Még V13-at használok és pár napja úgy döntött a teló, hogy nem működik többet a közelség érzékelő. Indítgathattam újra meg írhattam kódokat amire semmi nem jött elő, erre csak akksi ki majd be és voálá, működik. Tavasszal kompletten újratelepítettem a romot, de asszem az sem hozott megoldást, aztán nemtom hogy javult meg, de valószínű valamiért a sok rom telepítés közben kivehettem az akkut....
-
Geby
senior tag
válasz
Dominó85 #4925 üzenetére
Volt nálam is egy teló ami ugyanezt csinálta. V5-ről akartam V15-re frissíteni. Először kidobott twrp-be, MD5 hiba. Aztán újraindítottam és próbáltam újrafrissíteni, ekkor lefutott. A telefonon nem volt semmilyen adat. Teljesen üres V5 volt rajta. Remélem belakott telefonnál is rendesen fog menni, mert van egy V13-as is amit meg kellene frissíteni, csak még nem volt elég szabadidőm, hogy ha gebasz lesz akkor legyen sok órám cseszegetni.
-
Geby
senior tag
válasz
Viktor0610 #3612 üzenetére
Jaja, ez az. Oldalt és felül teljesen rálóg a telefon szélére. Alul szabadon van az éle a telónak.
Jött 0.3 Tepshine tempered glass is, de még nem volt időm foglalkozni vele. Majd talán hétvégén.
-
Geby
senior tag
Megjött a 0.3mm-es tokom. Elég vékony, passzentos. Szerintem király, alig nagyobbít a telefonon. Jön nemsokára a Nillkin, de gondolom az jóval vastagabb lesz, de lehet strapabíróbb is. Hajigálni meg ritkán szoktam a telefont szerencsére.
-
Geby
senior tag
-
Geby
senior tag
Ez a MiKey a Hongmihoz is jó ?
-
Geby
senior tag
válasz
batai15 #3341 üzenetére
Nekem is csinált ilyet miután V5-ről V13-ra frissítettem és visszatöltöttem az adatokat. Napjában többször megjátszotta ezt. Most majd kiderül, hogy a tiszta V13 mit csinál, de ez csak ma reggeltől van, így nem tudok még hosszútávú tapasztalatokat mondani.
Múltkor valahol megtaláltam, hogy a Gmail ikon is mutassa az értesítéses buborékszámokat, hogy hány olvasatlan mailem van. Merre lehet ezt bekapcsolni ?
-
Geby
senior tag
Neked ez hogy sikerült ?
V5 stabil volt eddig fent. Mondom akkor kipróbálom, hogy ha csak dalvik és cache törlés majd V13 fel, akkor mi történik. Programok szépen maradtak. Látszólag nem sok változás történt. Proximity sensor továbbra sem működik.
Akkor legyen full wipe majd V13 fel. Proximity továbbra sem megy. Mondom akkor majd a hét második felében megy vissza gariba. Tegyük vissza az adatokat. Nézem. Nincs meg a mentés. ?*%d. Mentek egyet. Megtalálom, hogy az SD helyett a belső memóriára ment. Valamint onnan állítana vissza. Nem igazán tudom hol lehet visszaállítani, hogy SD-ről állítson vissza.....
Visszaraktam a V5-öt, majd mentés vissza, majd V13 update....Szóval neked hogy sikerült a visszaállítás ?
-
Geby
senior tag
válasz
vagyula #3003 üzenetére
Itt már fent is van a cucc: http://xiaomi.eu/community/threads/4-3-21.23832/
-
Geby
senior tag
válasz
Sanyesz. #2993 üzenetére
Ez csak ZTE telefonhoz jó.
Ha jól olvasom itt a topicot akkor megvárom a következő friss romot, aztán lehet lementem a dolgaim, vagy felfrissítem csak simán. Szóval majd jövő héten, vagy amikor kijön akkor játszok egyet vele, hogy most csak valami sw-es szarság, vagy hw hiba.
-
Geby
senior tag
válasz
Viktor0610 #2950 üzenetére
Úgy tűnik nálam (is?) vacakol a Proximity Sensor. Hívásoknál hiába rakom oda a kezem a szenzorhoz simán világít a kijelző, de van mikor kikapcsolja.
Mit lehet ezzel kezdeni ? Rootolt / Stabil rom, kb 1 hónapos, szerencsére magyar forgalmazótól származó beszerzés.
-
Geby
senior tag
válasz
Viktor0610 #1977 üzenetére
Alapból ezen rajta volt a Play áruház.....majd kipróbálom amit ajánlasz. A gyári rom-on lehet van miui market, de a miuiandroidos-on mintha nem találnék....
Még egy érdekesség, bizonyos hívások közben cicereg a hangszóró. Nagyon magas cicergő/recsegő hangja van, az az érdekes, hogy nem mindegyik hívásnál csinálja....valakinek van hasonló baja ?
-
Geby
senior tag
Beléptem én is táborba. Felraktam a vagyula féle Miuiandroid multilanguage stable romot. Két kérdésemre nem találtam választ: a hosszú ékezetes (őúűó) karakterek helyett kínai karakterek jelennek meg sok helyen (pl zenelejátszó) vagy a böngésző néha nem is írja ki ezeket hanem szimplán kihagyja, de aztán van mikor kiírja rendesen. Ezt lehet e gyógyítani ? A másik, hogy a gyári billentyűzet helyett van e valami ami szebb jobb okosabb ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest