- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
drbree
csendes tag
http://en-de.sennheiser.com/earphones-microphone-headset-stereo-mm-30i
ettől eddig még nem volt jobb headsetem.
de a piston nem rosszabb mint ez. nem is jobb.xiaomi piston 2 updated. ez van jelenleg forgalomban. ezt gyártják egyedül már csak. a többit már nem.
meg van egy paperback xiaomi hs de az fehér... -
-
drbree
csendes tag
válasz
Viktor0610 #3371 üzenetére
Az eredeti piston szetten nincs L-R jelzés. viszont a jobbos füles szárán van egy kis gumijelölés, ez jelzi hogy ez a jobbos.
"bár már lehet h ezt is lekoppintották" -
kano
nagyúr
válasz
Dominó85 #3389 üzenetére
Nézz meg mondjuk egy Optimus G-t. Azért van különbség gyorsaságban a Hongmival összevetve. Az, hogy mennyi prg -t rak rá az ember az szükség dolga is lehet. Elsősorban azért a támogatás miatt váltok és, mert még el lehetett adni korrekt árban. Ha megjelenik a MI3s és a Hongmi 1s akkor a sima Hongmi azért olcsóbb lehet (mint ahogy már az is). Szerettem én a sima Hongmit is.
-
SSlyTR
senior tag
piston füles: 15 dodo
http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=friday -
kano
nagyúr
válasz
mclane_ #3387 üzenetére
Félre értetted.
Remélem, hogy hamarosan megjelenik egyáltalán az 1S WCDMA változata és már rendelem is.
De jók az előjelek, ahogy olvasom 22500 pontot nyom antutuban.Az pont az a gyorsaság beli különbség a sima Hongmihoz képest ami már nagyon komfortos lehet. Reméljük...
Ha meglesz, szólok... -
Dominó85
addikt
válasz
doongoo #3381 üzenetére
Ez eddig rendben van... csak hogy ha valamit eredetinek vesz az ember, az legyen is az. No meg pont egy fülhallgatónál pont hogy a hangzása lesz más, ha nem eredeti. Én ha 25 dolcsiért vettem volna a füles és olcsó(bb) utánzatot kapok, ami hangzásban nem hozza azt a szintet, amit az eredeti... tuti hogy refundoltattam volna az egészet. A hamisítványt megtartottam volna és ingyen köteleztem volna az eladót egy eredeti küldésére. Sokan naivnak hisznek (áh ilyet nem lehet), pedig volt már erre precedens.
-
SSlyTR
senior tag
Ma kifagyott a hongmi. Kb 2 hónapja használom ez volt az első. Talán elnézhető neki.
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
A v13 rom magyart is tartalmazó verziója tetszik. Nagyon.
Ugyan hiányzik a 2-es SIM-en a 3G, és a led villogtatás messze nem olyan, mint az Ultimate rom alatt, de jó. Viszont kérdés nélkül ismét elküldött mindkét SIM egy egy SMS-t Kínába a xiaomi fiók aktiválása előtt. -
kano
nagyúr
Hátrány:
- túl kicsi méret;
- gyengébb minőségű hátlap;
- gyenge hangminőség (de ezt már javították mióta eladtam);Előny:
- rendszeres frissítés;
- sok tartozék;
- sok fejlesztő (sok rom);
- nagyon jól kézre áll;
- nagy akku vehető hozzá;
- akár 2 rom egyszerre is lehet a telón.Igazából a barátnőmnek vennék egy MI2S-t de nekem túl kicsi a kijelző mérete.
Viszont a 32GB is kapható már 300$-ért. Elgondolkodtató... -
bojtix
tag
Üdv!
Régóta olvasgatom a fórumokat, vacilálok a Hongmi és a MI2S között. Van olyan akinek mindkettőhöz volt szerencséje?
2 év ZTE Blade után (1-2 hétig i4s is volt, visszamentem droidra) őrült igényeim nincsenek, de egy jó masinát akarok.
Inkább a fogás, napi használat (gördülékenység, beállítások) és a kamera közötti különbségek érdekelnek. Játszani nem fogok. Dual SIM nem életbevágó.Előre is köszönöm a kompetens hozzászólásokat!
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #3373 üzenetére
Ha tudnánk mennyi variáns van...
-
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #3371 üzenetére
Az ibuygo neked mutatott erről certificat-ot? Mert a pandás igen. A gáz az hogy mocsok flashben mutatta meg így a screenshot fekete...
-
-
Dominó85
addikt
Rengeteg fotót csináltam róla a Hongmi-val.
Főbb szempontok gyors értékelése a fülesről:
Anyaghasználat - *****
Hangzás - ****
Körítés - *****
Ár - ****Az árra nem volt szívem 5 csillagot adni, mert drága! Az egy dolog, hogy nekem csupán 17USD-be került, na de előtte más rendelésekből (értsd költöttem) a Pandawillnél összejött pár panda-pont, amit akciós terméknél is elfogadott. Mák...
A hangzásra azért adtam csak 4 csillagot, mert ha nem bűvészkedünk az EQ-val és nem állítjuk be a Hangok-nál a Xiaomi Piston-ra a fülest, akkor biza kevés a mély és/vagy BASS rajta. Amúgy meglepően jól szól. Én variáltam az EQ-val (Egyéni profil) és fincsi hangok csalhatóak elő vele. Én főleg régi rockot és dallamosabb, éneklős metált hallgatok. Ahhoz tökéletes lett így.
A referencia képek egész hadát holnap osztanám meg, mert lassan indulnom kell éjszakásba 12-őzni.
Pár észrevétel, ami igazolja biztosan az eredetiségét:
- QR kód alapján beazonosítható mind a doboz, füles és a belső doboz is!
- VAN L és R felirat a fülesek tövénél a gumivégeken
- az anyag megmunkálása minőség ellenőrzés meglétére utal
- A füles két végén a fémrácsok szélesek, sűrű rácsszerkezetűek
- A felvevő egységen a Hangerő Le és Fel, nem fordítva működik*
(vigyázat, ez a beállításokban testre szabható!)
- az alsó dobozban ott van a fém klip és az S, M, L méret feliratozás
- alsó dobozban 3x2db nagy lyukú műanyag tartó tartja a cserélhető gumiharangokat
- A felső részen a QR kód ott figyel
- A felső rész alján csepp formában, ujjlenyomatot idéző mintával körülvéve 1More Design feliratHirtelen ennyi jutott eszembe a rendelkezésemre álló időben. Pá
-
-
hege21
aktív tag
v13 romnál meg lehet oldani,hogy sima USB tárnak ismerje fel a számítógép?
-
Sanyesz.
őstag
Az SMSreg.apk gyakorlatilag minden kínai ROM-ban benne van. Nem MIUI specifikus. Mindig vannak fellángolások, hogy ez valami kémprogram, de sose volt bizonyítható. Az biztos, hogy az eltávolítása nem okoz maradandó problémát. A kínai soft eltávolító scriptek le szokták pucolni. Nálam a korábbi ROM-okban mind jelen volt, nem vettem észre semmi gyanúsat.
-
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610 #3360 üzenetére
Én is erre gondoltam, bár én soha sem regisztráltam magam ilyenre (és nem is küldött semmilyen SMS-t sehová).
Meg kell próbálni törölni az appot. Vagyula szerint nem része a MIUI rendszernek sem Mi2S-en sem a Mi3-on. -
-
kano
nagyúr
Vagyula azt válaszolta, hogy nem tudja mi ez az smsreg.apk amit trójainak ismer fel pár vírusellenőrző.
Ez nem véletlenül a Xiaomi accounthoz kellő szutyok (ami sms-t küldözget)?
Szerintem töröljétek a feltelepített rendszerből és kész (azért először csak nevezzétek át és mozgassátok el a system mappából). -
Dominó85
addikt
Igeeen!!! Eredeti Xiaomi Piston II fülest hozott tegnap a postás a Pandawillről. AztaQ (akciós 21.99USD - 5USD Panda pontok) 17USD-ből jött ki.
-
kano
nagyúr
Na srácok a mai nappal elhagylak titeket. Bár azért továbbra is olvasni fogom a topicot, de már telefon nélkül. Ma este elvitték a kicsikét. Hamarosan érkezik remélem az 1S.
-
vegyszer
addikt
válasz
batai15 #3347 üzenetére
Ez engem is érdekelne...
Épp most küzdöttem meg az Ultimate rom frissítéssel.
script aborted: assert failed: apply_patch_check("/system/xbin/su", "09a6de91bfd32ae0722e88d07ece1112530c44de", "282f1da6e6bd65ac7319b7e9ecf9da48c9560a76")
assert failed: apply_patch_check("/system/xbin/su", "09a6de91bfd32ae0722e88d07ece1112530c44de", "282f1da6e6bd65ac7319b7e9ecf9da48c9560a76")
E:Error executing updater binary in zip '/sdcard/downloaded_rom//miui_ota_iq446_stas2z_4.3.15_4.3.23_0955ec658b_4.2.zip'
E:Error installing zip file '/sdcard/downloaded_rom//miui_ota_iq446_stas2z_4.3.15_4.3.23_0955ec658b_4.2.zip'
Done processing script file
I:Copying file /tmp/recovery.log to /sdcard/recovery.logBizony, bizony. Csak unroot után ment fel a frissítés. Majd a másik kettő is lejött, és utána meg Farmaroot... És megy minden. Persze előtte kb 5 X akadtam el a frissítés folyamán
-
SSlyTR
senior tag
Egy pici furcsaságot vettem észre. Az utóbbi időben nem jelez a hongmi, ha facbookon valami történik. Semmit se változtattam rajta. A notifications be van állítva a facebook appban.
Mi lehet a gond? -
Geby
senior tag
válasz
batai15 #3341 üzenetére
Nekem is csinált ilyet miután V5-ről V13-ra frissítettem és visszatöltöttem az adatokat. Napjában többször megjátszotta ezt. Most majd kiderül, hogy a tiszta V13 mit csinál, de ez csak ma reggeltől van, így nem tudok még hosszútávú tapasztalatokat mondani.
Múltkor valahol megtaláltam, hogy a Gmail ikon is mutassa az értesítéses buborékszámokat, hogy hány olvasatlan mailem van. Merre lehet ezt bekapcsolni ?
-
batai15
félisten
Én nem használok 2 simet így ilyen gondom nincs
Más , a telefon nagyon jó. Reggel mobilnet nélkül pár másodperc alatt jelet talált és végig tartotta míg betekertem a meló helyre. (8 km)
És akkuban is nagyon jó mert végig zenét halgattam (27 perc) és 5 % -ot merült ez idő alatt.
Ha Kéritek dropboxra dobok fel lumia 820 vs redmi képeket.
Egy dolog ami nem begyere hogy van mikor nem zárja le a képernyőt megadott idő után(1 percre van állítva)
Erre van megoldás ? -
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12 #3338 üzenetére
Sajnos nem. Nem értem rá utánajárni sem.
Lehet ráírok vagyulára...
-
kano
nagyúr
Az a gond, hogy a MIUI-ban nem lehet ezt megadni...
Pl. a TouchPal Contacts az a tárcsázó ami a legjobban kezeli a 2sim-es telókat. Viszont az a probléma ezzel, hogy sok csirkelábas karakter van benne (de az alap menüje azért angol). Én ezt használom és nagyon jó. -
bazsy_
tag
Sziasztok!
Sokan panaszkodtak arra hogy nem lehet default simet választani a stabil romban. Playen találtam ezt: pixel phone pro . létezik belőle 7 napos próbaverzió is, előtte ki tudjátok próbálni lényeg hogy működik a dolog be tudtam állítani, hogy csak a 2 simről tudjak hívást indítani mindenféle számláló és rákérdezés nélkül. Most akcióban 1 dollár a fizetős verzió.
Üdv
-
kano
nagyúr
Nekem ilyenem van (nem biztos, hogy innen rendeltem). De az a helyzet, hogy egy kicsit nyújtani kell a Hongmi hosszához (de nekem már egész jól sikerült).
-
s4tch
veterán
válasz
margithid #3325 üzenetére
"tuti felviszik licittel annyira mintha kínából rendelném vámmal"
Ha te mondod...
Várd ki a végét, nem lesz ez vészes. Láttam már kalapnyi aukciót 100 angol font környékén lezárulni.
(#3326) Sanyesz.: Én ebay-en nem vennék telefont.
Én meg ott vettem a barátnőmnek a Hongmit, és jó áron kaptam jó eladótól vatta új, eredeti telefont. 5 nap alatt itt volt Kínából, DHL levámolta, és még így is sokkal olcsóbb volt, mintha bármelyik webshopból rendeltem volna.
-
margithid
veterán
Köszi, ennél a mixershopnál melyik szállítást kell választani?
EUEXP1 (Europe Express for the order with battery, with tracking number.100% Sure NO custom duty for you,about 7-12days)
Ezt?
Az ebayes se rossz, csak ugye ott nem fix árért megy, tuti felviszik licittel annyira mintha kínából rendelném vámmal. -
s4tch
veterán
válasz
margithid #3319 üzenetére
4 lehetőséged van:
- megvenni itthon a telefont a xiaomishop.hu-ról
- keresni spanyol, angol ebayen olyan európai eladót, aki szállít ide (pl. ezt); európán belül nincs vám, nincs áfa
- Kínából rendelni, vámot, áfát fizetni
- Kínából rendelni a mixeshopból úgy, hogy drágább lesz a szállítás, de úgy küldik a csomagot, mintha Európából érkezne; a technikát nem ismerem, oldja meg a mixeshop.Más legális megoldás nincs.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
margithid #3317 üzenetére
Ezt a trükköt felejtsd el!
Sokszor le lett írva: bármilyen árat is tüntet fel a kínai a csomagon, az teljesen érdektelen. Neked a PayPal fizetést kell becsatolnod, ha kérik. Ott pedig ugye az "igazság" van.Amúgy pedig minden bolt, minden kérés nélkül totál kamu árat ír a csomagra. Régen (értsd: kb. tavaly őszig) volt is ennek jelentősége, de azóta felvilágosultak a vámon is.
-
margithid
veterán
Na most tényleg elgondolkodtam a minidealen való rendelésről. Megkérdeztem tőlük, hogy alacsonyabb összegre is fel tudják-e adni a csomagot amit rendeltem. Azt írták igen, igy a vám is elkerülhető, magyarán annyi a telefon amennyiért rendeled, se vám, se áfa.
Csak msot nézem hongmi éppen nincs minidealen, nem baj, úgyis jővő hónapban rendelném. -
Dominó85
addikt
BlueDeath
Igen a Frosted Shield rajta volt, de pont pofára esett, így sansztalan volt, hogy ha csak minimálisan is, de ne károsodjon. Együtt fogok tudni élni eme inci-finci szépséghibával is.Laza...
A Frosted Shield és vele együtt a hátlap is lerepült a telefonról. Mondom akkorát csattant, hogy azt hittem vége a dalnak.Van egy olyan érzésem, hogy pont a hátlap és a shield lerepülése mentette meg a telót.hevizms
Te sem bánsz vele kesztyűs kézzel? (csak vicc) Sajnos nekem a kilincsbe akadt a ruhám/karom és minden energiám a telefonba és annak repülési sebességébe áramlott. Most már tudom, hogy erre is képes. "Fly, Hongmi, fly"Egy kis érdekesség: Mértem ma a GPS-t a buszon állva illetve az Alstom szerelvény Örs-Pillangó szakaszán. Mind a két alkalommal csak akkor kapcsoltam be a GPS-t mikor már a járműben tartózkodtam. Gyengébben ugyan (9/7 műhód, 10-15sec kapcsolódás, 20-33 jelerősség, 10-13 láb! pontosság), de itt is kiválóan teljesített a Hongmi.
Kimaradt:
laca112 ÜDV A KLUBBAN!
-
laca112
tag
Sziasztok!
Ma beléptem én is a klubba!
Régóta olvasgatom a fórumot és megtetszett ez a telefon.
Lenovo A760-ról váltottam erre.
Az első benyomásom:
- kicsit nagyobb mint amit vártam
- nagyon gördülékeny,gyors.
- az anyagminősége nagyon jó
- gps néhány másodperc alatt jelet talál
- a hangminőse tisztaA flosmall-tól rendeltem,kaptam hozzá ajándék keménytokot és fülhallgatót.
A dhl hozta vásárlástól számított 6. napon a kezemben volt a teló mindenféle "papírmunka" nélkül 192 dodóba került amiben volt 6 dodó biztosítás (a biztosítás 60 dodó értékig visszatérítette volna az egyébb esetlegesen felmerülő költségeket).
Szóval a bolt nagyon korrekt volt.
Az első nap után nagyon elégedett vagyok.
Ja igen lenne egy kérdésem is:
Rendszermentést azért gondolom ennél a telefonnál is javasolt?!Laca
-
Laza...
addikt
Az a baj ezeknél a telóknál, hogy bazi nagy kijelző, Nagy felület (akármivel is van merevítve belülről) és rohadtul nem bírják az esést, csak szerencse dolga hogy megúszod/nem úszod. Bezzeg a régi butatelók...széthullottak darabokra, összepattintgattad és ment tovább
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #3306 üzenetére
Az frankó.
Egy kis off: padlón csattant a Hongmi-m tegnap. Kb úgy kb 160cm magasról hosszú és sebes légvonalon... Lélekben már felkészültem a legrosszabbra, de iszonyat nagy mákomra a GG-t körbevevő műanyagból pattant "csak" legy egy pici darabka. Sokkal rosszabbul is járhattam volna. Ma a városban mászkálva gyorsan le is próbáltam valamennyi funkcióját a telefonnak. Perfecto és egy qrva nagy megkönnyebbülő *huh*...
-
hevizms
addikt
Tegnap megjött végre a Nilkin tokom.Nagyon szuper.Tetszik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest