- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
vegyszer #2499 üzenetére
Most nem tudom tesztelni, de a magyarított változatban így vannak a beállítások:
Névjegyek - Beállítások - Telefon - További beállítások - Válasz - Bejövő hívás állapotának beállítása (szenzorok és egyéb beállítások)
Na itt van a lefordítás, mozgásérzékelés, közelség érzékelő, ismeretlen első hívás állítási lehetőség. -
vegyszer
addikt
válasz
Laza... #2497 üzenetére
De az, hogy pofára fordítva meg se nyekken, azért az gáz. Ezt tesztelné más is esetleg? (ok, kb 0,2s erejéig szól a csengő, de vibrátor nem mozog benne). Kikapcsolni lehet?
Esetleg van olyan app, ami olyat tud, mint a sSamsung esetén láttam: nevezetesen hívás esetén villogtatja a vakut
-
vegyszer
addikt
MI3?
Nekem még most tűnt fel, hogy ha pofára van a teló fordítva, akkor bizony nem csörög, de hogy ennek mi az oka, nem tudom. Ha elforditom bejövő hívás esetén, akkor is néma lesz. Hol lehet ezt kikapcsolni? A gravity box alatt tudom, de itt az Ultimate romok alatt nem lelem
-
zedok
őstag
Érdekes hiba történt a telefonnal, sajnos nem jöttem rá a megoldásra, illetve ahogy megoldottam a gondot, az kényszer volt sajnos.
Az történt, hogy tegnap este használtam a telefont, talán épp Fb-n beszélgettem, vagy neteztem már nem tudom, lényeg, lezártam a képernyőt, zsebre vágtam a telót és elindultam hazafele. Útközben már a metrón akartam használni és képernyő feléledés ÉS feloldása után előugrott egy üzenet, hogy "Launcher betöltése" és pörgött a kis töltőkör. Ennyi. Folyamatosan ezt csinálta, néha-néha villant egyet a "háttér" és feltűntek az ikonok egy-egy pillanatra. Na mondom kikapcsolom, megnézzük hátha. Nem segített. Újraindítás sem. Akksi ki-be. Nem. Na hát szuper, akkor nézzük mit lehet még így hazafele menet közben alkotni. TWRP-be simán belépett semmi gond, onnan restartoltam, ugyanez a helyzet-látvány fogadott. Megjegyzem biztos vagyok benne, hogy a szoftverrel volt a bibi csak a fene se tudja, hogy mi. A megoldás végső elkeseredésemben az volt, hogy TWRP-ből hard reset - tehát gyári visszaállítás. Szuper. Utána már ment minden mint a karikacsapás és működött is. Azóta nem jelentkezett. A szoftver az MIUI V5 hivatalos rom volt-van.
Gondoltam megosztom veletek ezt a "csodás" történetet. Amúgy teljesen elégedett vagyok a telóval, minden tekintetben. Gyors, jó képeket készít, GPS kifogástalan, akksi megfelelő. MIUI, csak így tovább.
-
batai15
félisten
Amugy teljesen google app kompatibilus a miui?
Autheticator, vagy billentyűzet stb...
Illetve full magyar is lehet ? -
batai15
félisten
Akkor vagy kína marad, vagy az apró .
Amugy lenne még kérdésem, hogy játékra mennyire alkalmas, illetve zene lejátszásra? (hang minőség) -
batai15
félisten
Kintről honnan érdemes ? nem vágom ezt a témát bocs
Hamisítványt se szeretnék. Vámolni ha vámolják akkor az mennyi plusz? -
Sanyesz.
őstag
válasz
batai15 #2478 üzenetére
Találsz ennél jóval olcsóbban is. Érdemes a Hardveraprón is körülnézni, szoktak árulni újat vagy újszerűt.
-
batai15
félisten
[link]
Innen rendelhetem nyugodtan majd? -
batai15
félisten
Akku konkrétan mekkora? illetve xiaomi shopról lehet rendelni? Hivatalos oldal?
-
batai15
félisten
Sziasztok, szeretnék egy végre egy igazi miui rendszerű telefont. a hongmi tetszik, némi véleményt írnátok róla?
illetve wcdma rendszerű, akkor ithol tudja a 3g-t? -
overland
aktív tag
válasz
herdsman12 #2472 üzenetére
köszi, ebben nekem nagyra van állíva, de a névjegyben nem az...
az nem baj ha mind megjelenik csak a nyilak pl. a régiben más színűek voltak -
overland
aktív tag
a névjegyeken a nevek betűit lehet valahogy nagyobbra állítani?
a hívásoknál nem lehet színekkel elkülönböztetni a kimenő bejövő stb.-t?
köszi -
Laza...
addikt
válasz
Viktor0610 #2469 üzenetére
Ezt már nézegettem én is, tetszett is, de végül nem ezt rendeltem.
-
BlueDeath és hege21:
Ultra vékony kemény tok: [link]. -
Dominó85
addikt
-
mclane_
aktív tag
Nekem nagyon nem jó ez a 4.3.5ös ultimate ROM,sokkal gyorsabban merül, és tök idegesítő, hogy felöldás után tölti a launchert majdnem 1sec-ig. Irtó idegesítő. Másnak nincs gondja vele?
-
Dominó85
addikt
Aliexpress és legalább 2-3 gyémántos értékeléssel bíró embertől vegyél (árban 18-30USD közé esik, reálisan 20-25USD). Hja és figyelj oda mert abból is egyre több a hamisítvány, nem csak a Xiaomi füleséből. Utóbbi annyira jó lenne, mint egy Beats Audio füles, hogy ennyire hamisítják? Vicc.
-
Crytek
nagyúr
Tudna valaki linkelni valami megbizhato boltot vagy ebayes eladót ahol lehet szerezni 10400mah-s powerbankot?
Pandawillen visszamondom mert ott nincs de csesznek kiirni az oldalra :-(
-
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #2456 üzenetére
Ez milyen fajta tok?
-
hege21
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2456 üzenetére
Kemény műanyag vagy puha szilikon?
-
Laza...
addikt
-
hevizms
addikt
Használgatom az ultimate romot,de ez a video felvételes kerepelés ez nagyon gáz.
Csodálkozom hogy ezt nem javitják egyik frissitésben sem.A stabil romban is van egy kis háttérzaj,de az közel sem ennyire zavaró.
Lehet visszatérek inkább arra.Mondjuk ott meg nincs root.
Melyik ujjamat harapjam?Meg mintha az ultimate jobban használná az akkumat
De ez csak úgy sejtés,igazi tapasztalat még nincs mögötte.
Náaltok mik a tapasztalatok?Főleg akik esetleg mint én is,váltogatják a romokat.
-
-
s4tch
veterán
válasz
Viktor0610 #2452 üzenetére
A mikrokarcoktól a tok sem véd: amikor kiveszed-visszateszed a telefont, akkor is karcolódhat, illetve ha ráfeszül a házra a tok, akkor a keret tizedmilliméteres elmozdulásai is előbb-utóbb nyomot hagynak. Nekem egy ezer éves 5.5gen iPod van bőr flip tokban kb. 7 éve. Csak autóban használom, a kijelzőjére üzemelés alatt szerintem évek óta nem néztem rá, tulajdonképp egy szorosan záró bőrtokban tölti a kütyü az életét. Múltkor kivettem kíváncsiságból, ronggyá van karcolva a hátulja és a kijelző is. Az előlapon még a flip tok "zárjának" a helye is nyomot hagyott.
Szerintem nem kell ezt túlgondolni. A telefon használati tárgy, ráadásul nem is olyan, mint egy gereblye, amit 40-50 évre veszel, és addig ki is húzza. Sosem vigyáztam extrán a telefonjaimra, mégis 1-2 kisebb karccal megúszták a nálam töltött éveket.
Hogy ON is legyen: vámolás alatt van a Hongmi, hétfőn hozza a DHL
-
vegyszer
addikt
válasz
Pufibubi csomagolás nincs rajta?
-
hevizms
addikt
válasz
A mindenit.Te aztán megvéded
-
-
hevizms
addikt
Hát azért a GG sem mindenható.
A Jiayu G3-am nem volt fóliázva és tokot sem használtam és bizony 5-6 hónap használat után nagyon apró karcokat lehetett találni rajt.Igaz hogy olyan kicsik voltak hogy bekapcsolt telónál nem is lehetett látni,sötét képernyőn viszont igen,de ott is csak úgy ha döntögette az ember a telót és egy bizonyos szögben látszottak.
Szóval kiváló dolog ez a GG,ugyanilyen használattal mint ahogy én használtam G3-at egy sima üveges telónál már nem is láttam volna a képernyőt a karcoktól szerintem.
-
hevizms
addikt
-
Sanyesz.
őstag
Embere válogatja. Van, aki esküszik a fóliára, sőt azok közük is az xy fajtára. Ezzel már futottunk itt egy-két kört.
Én is azok közé tartozom, akik nem tennék fel. Én tokban tartom a telefont. Amikor pedig használom, akkor az ujjaimon nincs sem fémforgács, sem kvarchomok, nincs mitől karcolódjon. -
Crytek
nagyúr
válasz
Dominó85 #2445 üzenetére
Nekem soha nem volt gondom a tükröződéssel pedig én aztán állandóan netezek rajta melóba és mindenhol.
Esett is már le a telefon csomószor olyan szinten hogy a hátlap megtörött és megkarcolódott de a kijelzőn egy mm karc sincs,pedig melóba is elég szépen kapja a dózist.
Nekem a fólia csak nyüg volt anno azért szedtem le a fenébe! -
mclane_
aktív tag
-
Dominó85
addikt
No meggyőzött a sok Xiaomi Piston kedvelő, így én is berendeltem egyet Pandáról. 17.77USD volt akciósan, plusz reward pontokat beváltva. Így 4k-ért nem összeg. A lényeg, hogy eredeti legyen.
-
-
Crytek
nagyúr
Minden bántás és rosszindulat nélkül kérdezem, nektek mi céllal kell a telefonra fólia?
-
-
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2434 üzenetére
Megbízható bolt Xiaomi tekintetében.
-
-
SSlyTR
senior tag
-
Dominó85
addikt
válasz
Laza... #2419 üzenetére
Inkább kitörlöm a gondolataimat amit eddig levetítettem ide a kalvim által... Aki azt hiszi rólam, hogy ezen akarok meggazdagodni... no comment. No meg adjam 50ft/db áron csak mert mennyiségi kedvezmény miatt olcsón jutottam hozzá? (Vegyek 60db Nexus 7-et és mivel 1db rendelése hasra ütve 100.000-re jön ki, míg 60db esetén 1db-ra levetítve már csak 75.000, akkor adjam 75.000-ért? Omfg...) Nem kötelező tőlem fóliát venni és azt se mondtam, hogy fix ár.
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #2417 üzenetére
For Xiaomi Hongmi Phone Free Shipping Anti-Glare matte/clear Screen Protector without Retail Package
100% Brand new and good quality.
Perfect compatible for your phone.
Light weight and durable.
Protects your phone's LCD screen against dusts and scratches.
Professional suppler and fast delivery.
The more you buy, the better price we can negotiate.
Offering you professional and patient service.Mivel kegyetlenül olcsó volt, nem tudom ezekkel az infókkal mennyire vagyunk beljebb. Azért lőttem be ezt az árat, mert 2-500 forintokért semmi kedvem postára rohangászni. Na meg ha nem is Xiaomi minőség, akkor is 3-4db csak kitart 1-2 évig. De persze csökkenthetem az árat, csak akkor rajtam ne maradjon, mivel én híresen vigyázok a telefonjaimra. És az 50x cserét maga a telefon se élné meg.
50db fólia + 50db törlő kendőcske van
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #2416 üzenetére
Hát az attól függ hogy milyen.Nagyon sokféle van a piacon.Tele van az ebay meg az ali fóliával.Kicsit több info jó lenne.Esetleg link a leirásról vagy valami hasonló.Az hogy te leirod hogy vastag,de nem kemény.Hát mitmondjak.Nem valami túl sok info.
Ha minőségi,akkor nem sok az ár,ha viszont silány akkor sok. -
SSlyTR
senior tag
válasz
herdsman12 #2406 üzenetére
vsonic gr06, de van még pár jó vétel. Nekem ez tetszett meg. A füles topicban szívesen segítenek bármilyen kérdésed van. (bár ott is harapnak, ha olyat kérdezel, ami az 1 HSZ-ben meg van írva)
jut is eszembe, pár napja írtam a hongmi topic 1. hsz-éről. Igazából nem jött válasz, de lehet összedobok valamit. Kezdetnek jó lehet, ha valami hatalmas butaságot írok le benne, akkor kijavíthatjátok, ha valami közben megváltozik, akkor azt módosíthatjuk.
Ezt talán 1-2 héten belül össze tudom hozni. -
SSlyTR
senior tag
válasz
doongoo #2402 üzenetére
Van itt füleses topic is, én az általuk javasolt és istenített fülest rendeltem meg. 50 dollár volt. A magyar piacon mindent agyonver.
Nagyon sokan azt hiszik a sony, akg, sennheiser a fasza 15 ezerért. Pedig elég vacakok az árához képest. Ha reálisan meg kellene becsülni az árukat, az olcsó de jó kínaiakkal szemben, akkor kb 2-3 ezer forintba kellene kerülniük. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Google Pixel topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest