Új hozzászólás Aktív témák
-
>Deego..
senior tag
válasz
Dominó85 #5698 üzenetére
Már megoldódott a probléna.
Jól sejtetted szoftveres gond volt.
Nyomtam egy full wipe-ot, aztán egy partició törlést és feltettem a 17.0.0-t.Úgy néz ki hogy jó lesz, de nem zártam ki a hardveres gondot sem.
Milyen program tudja így megakasztani?
Soha nem használom az auto fényerő szabájzót sem. -
Goyamaduer73
újonc
Üdv mindenkinek! Most vettem egy Xiaomi Hongmi 1S-t. Mivel a kezelőfelülete nekem kicsit furcsa, és az eddigi telefonjaimon megszoktam az Apex Launchert, ezért feltettem, de nem tudom, hogy MIUI romhoz az Apex jó választás-e... Vagy használjam a gyári MIUI launchert? :/ Vélemények?
-
>Deego..
senior tag
Lenne egy problémám.
A kijelző szélei vibrálnak, de elég erőteljesen.
Van mikor halványan, de szinte az egész kijelző körül látszódna a statusbar.Ezt mi okozza? Esetleg megoldás van rá?(MTK Hongmi)
-
herdsman12
őstag
válasz
mclane_ #5683 üzenetére
Éjjel ránéztem és látom, hogy van OTA frissítés 16.0.0-ról, 17.0.0-ra.
Kb fél óra múlva a TWRP-t látom, látszólag semmit nem csinált, de kis idő után elindult a 17.0.0.
TWRP-t eltüntette, de már visszaraktam.
A "Biztonsági" mappát átrendezte, eltűnt pár dolog, de fogalmam sincs, hogy mi.
A Biztonság alkalmazás feldob egy kínai találós kérdést, aki tudja a választ, beírhatná ide.(#5655) Viktor0610
A MiCloud értesítés (sőt bármelyik) kikapcsolható a Beállítások - Értesítések - Alkalmazások értesítései - MiCloud alatt.
-
Dominó85
addikt
Gyerekek ma leteszteltem a Tempered Glass-omat... ugyanis a kerámia csaptelep szélére izomból leesett a telefon... A Hongmi-mat védte a Tempered Glass és a Nillkin Frosted Shield tok. A tokon egy karcolás sincsen viszont a tempered galss a két széléről elindulva darabokra hasadt! Viszont a kijelzőt tökéletesen megvédte!!! No ezért éri meg a sokak által leszólt tempered glass! Hú de megkönnyebbültem miután levettem.
Szerencsére sem a hátlapom, sem a telefon egyéb része nem sérült.
Mivel kettő darabot rendeltem, így megy is fel a másik!
-
vegyszer
addikt
-
mclane_
aktív tag
Hát ezt a 17es updatet nem nagyon akarja feltenni, újraindul, install, újraindul és még mindig 15
..
-
BSOD
senior tag
Nem érzek különbséget a csupasz GG, a drágább edzett üveg (a páromén az van) és ez között ujjlenyomat, tükröződés, érintésérzékenység, tekintetében sem. Gyönyörűen, bubimentesen fel lehet tenni, nem keletkeztek mikrobubik (szerintem légcsatornázva van a ragasztója (a közvetlen felrakáskor mintha ennek a rasztere látszódott volna az első kontaktkor). Nincs éle, ugyanúgy le van kerekítve mint a drágább. Konkrétan úgy vélem ugyanarról a gyártósorról kerül le...
-
-
Hali1975
tag
hello ,
en ilyet vettem .
http://www.aliexpress.com/item/Freeshipping-0-3mm-Explosion-Proof-Screen-Protector-Red-Rice-Tempered-Glass-Hongmi-xiaomi-with-retail-package/1746537013.htmlmajus ota van fent. nagyon konnyu feltenni. A telefon teljesen jol mukodik.
Az ujlenyomatokat gyujti, de nem annyira mint a telefon sajatja/legabbis nekem ugy tunik/.Sztem erdemes hasznalni.
Udv
-
mclane_
aktív tag
Custom ROMokkal mi a helyzet? Használ valaki olyat?
-
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #5666 üzenetére
Az smsreg nincs benne már a 15ben sem. Én a v5-ből is kitöröltem és nem okozott problémát.
-
A "simával" kaptam meg, meg aztán volt egy kis probléma (ha az volt -vírusriasztás) az SMSreg programmal a multilang verziónál, így maradtam a nem multilang verziónál.
Az, hogy nincs magyar, nem gond, az annál inkább, hogy angol helyett sok helyen kínai, ami nekem sajnos, kínai...
-
mrmft
senior tag
válasz
Viktor0610 #5664 üzenetére
OK, koszonom.
Van valami oka, hogy nem a multilangot hasznalod? -
-
mrmft
senior tag
válasz
Viktor0610 #5655 üzenetére
WCDMA - Stable 17.0.0 Multilang errol van szo?
Root kapcsolo aktiv? Egyeb tapasztalatok? -
válasz
Viktor0610 #5657 üzenetére
Csak benéztem, és elküldte a két üzenetet...
Mindegy, kibírom, és legalább abbahagyja az izélgetésemet.Más.
Eddig tudtam installálni Ubuntu fontot, most nem enged 3rd party témákat/fontokat telepíteni. Grrr.... -
válasz
-HajTömeg- #5660 üzenetére
Nincs, de dumáltunk már erről egyszer.
A korábban pár hétig fenn lévő AOSP ROM-mal nem volt ilyen gondom, illetve emlékszem, volt olyan fóliám is, ami ki volt vágva a közelségérzékelőnél, azzal sem volt jó eddig.
-
válasz
Viktor0610 #5657 üzenetére
Viszont, hogy jót is mondjak, mintha sokkal jobb lenne a közelség érzékelő kezelése.
(Én voltam az, akinél a hívások végénél, vagy csak ha elvettem a fülemtől a telefont, nem kapcsolta vissza a kijelzőt...
)
-
gonorrea
senior tag
válasz
De ez egyedi probléma, vagy másnál is így csinál a v17? Én még mindig a 15.0.0-t használom, ez bevált addig míg nem lesz gondom tuti nem cserélem le! 1s topokjában is írják hogy ilyen olyan hiba van a telefonnal, tuti hogy ez sem tökéletes, de eddig a legjobb ami a kezembe volt, pedig ez az első kínaim
-
-
doongoo
addikt
válasz
És ha kikapcsolod a MICloud alatt a Cloud messaging lehetőséget, akkor is feldobálja?
-
válasz
Viktor0610 #5653 üzenetére
Komolyan nem hiszem el ezt a Xiaomit...
A 15-ös buildben (egyebek közt) az volt a gond, hogy minden bekapcsoláskor feldobta a Data usage warning ablakát.
Most (V17) azt nem dobja fel, ellenben a cloud messaging aktiválására (ami SIM-kártyánként egy, Kínába küldendő üzenet) mindig emlékeztet... Ez a korábbi buildekben egy egy alkalmas Cancel gomb nyomással átléphető volt...Tesztelni fogom pár napig, de az ilyen hülyeségek miatt kezd elmenni a kedvem a készüléktől... Nem jó érzés, mert mikor megvettem, NAGYON tetszett...
-
doongoo
addikt
válasz
Viktor0610 #5653 üzenetére
v6-ra vonatkozóan még ne vonj le következtetéseket. 16-án kezdik csak tesztelni eleve MI3 és MI4 telókon. Majd aztán azokra lesz először hivatalosan (mégiscsak azok a zászlóshajók) és majd aztán valamikor talán...
-
Kijött a V17.
Feltettem.
"Lett" valami kínai krix-kraxos app, ami nem tudom, mire jó. Millet Life a neve a Google Translate alapján.
A Security appon belül "lett" egy kínai nyelvű menüpont, a hálózat engedélyezésére -szintén Google Translate. Nem egyértelmű, milyen hálózatot akar engedélyezni, talán a mostanában előkerült Xiaomi "kémkedést"?
Az első bekapcsoláskor a szokásosnál jobban melegedett, talán nagyobb mennyiségű wifi forgalom volt?Jah, és V5 alapú, tehát valószínűleg nem kapjuk meg a V6-ot...
-
trebrona
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #5650 üzenetére
Tőle nem mertem volna. 100%-os eladó 54 feedback-kel... Július 31-én rendelték nála először, tehát még senki sem kapta meg. Bízzunk benne, hogy jó lesz!
Szerk: ott a pont!
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
trebrona #5648 üzenetére
Végül tőle rendeltem, 100%os eladó, meglátjuk.
Aztán,ha mégis megjön Domino rendelése is,eladom jó drágán -
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #5646 üzenetére
Nem volt célom elrontani a kedved. Mi cucc lesz Samsung aksikkal, így hosszú távra tervezhetsz vele.
-
trebrona
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #5647 üzenetére
-
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #5644 üzenetére
2 max! A Xiaomi 90%-os kihasználást garantál a 10400mAh-s powerbankra. Akkor ez az 5200mAh-s esetén ~4500mAh tényleges tárolást jelenthet.
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #5642 üzenetére
Szerintem az még így is elég drága volt. Talán a nagyobb jobban megérte volna egy nagyon megbízható, sok feedbackes Alis eladótól is.
-
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #5640 üzenetére
Már megint 28.99USD
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #5638 üzenetére
Pandawill-en free shipping mellett 17USD most a biztosan eredeti Xiaomi 10400mAh-s verzió...
-
-
trebrona
nagyúr
Akinek a Google Search-csel feltelepült 1 fekete ikon, itt a megoldás!
-
BSOD
senior tag
1s-hez nem tudom, hogy van-e olyan pach, amivel az újabb romokat lehet nem-mtp módban használni.
A régebbi romokkal simán usb-meghajtóként látnod kellene. Tehát windows filekezelő (ez még mtp-ben is látja egyébként, ha a "sajátgépről" próbálod) vagy tc vagy amit akarsz...
Egyébként tc-hez is van MTP plugin. -
bazsy_
tag
válasz
-HajTömeg- #5624 üzenetére
Az enyém itt áll : Dispatching HU 20140722 , 上海国际, 出口总包互封封发, 匈牙利, Dispatching, HU , Shanghai International, the export total package interoperability seal, sealing , fogalmam sincs mit jelent, remélem hamarosan megjön .
-
doongoo
addikt
válasz
-HajTömeg- #5629 üzenetére
ha rendelsz 10400-ast és szerencsédre eredeti, akkor jól jártál, ha meg peched van, akkor kb. úgyis csak a fele lesz (ha elég neked ennyi)
-
paulkaresz
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #5629 üzenetére
én ezt néztem ki,de ez is lehet hogy csak a felét tudja.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Viktor0610 #5627 üzenetére
Érdemes 10400-ast rendelni,nem elég a fele?
Ez szerintetek kamu? 99%os az eladó.
Ja,most nézem,hogy ez aukció,sorry. -
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #5626 üzenetére
Jaja indítom is a dispute-ot, mert az eladó bűzlik... hja bocs ez csak a zoknim.
No, de tényleg visszaigényelem a money-m, most úgy is erős a dollár. -
válasz
Tudom, visszakereshetném, de honnan rendeltétek?
Én a Xiaomishop.comtól gondoltam egyet rendelni.
-
Dominó85
addikt
válasz
1 hónapja várom és még a kínai határon ellenőrzik... Ergo vagy hamisítvány vagy csak szimplán azt szúrták ki rutin ellenőrzésre. Gyanítom amúgy, hogy hamisítványok lesznek... DE Isten adja, hogy ne legyen igazam most.
-
-HajTömeg-
őstag
Jött már meg valakinek akciós MIUI powerbank? Eredeti?
-
s4tch
veterán
válasz
gonorrea #5622 üzenetére
MIUI úgyis elfedi az alap android rendszert, nincs különösebb jelentősége. Mi3-on használtam egymás után a 4.3-at és a 4.4-et; utóbbiban pofásabbak a betűtípusok (ami cserélhető), előbbi meg jobban bírja akksival. A MIUI verzió a lényeges, ami alatta van, abból sokat nem látsz.
-
esox
senior tag
Na ehhez mit szól a kedves társaság?
-
sysys
csendes tag
Ma szólt a telóm, hogy van rendszerfrissítés, azt érdemes rátolni?
-
-
sysys
csendes tag
Tudna valaki javasolni egy progit amivel windows7-re tudom csatlakoztatni és másolgatni ide-oda?
Köszi! -
szmyky
aktív tag
Üdv!
Tervezem egy ilyen telefon beszerzését, ha úgy adódna, akkor én le tudom törölni - mindenféle buhera nélkül - a kínai app-okat róla?
-
mclane_
aktív tag
Halló!
Eb*sztam az edzett üveg rendelésemet és Note-ra vettem(pancser). Szóval, ha kell valamiken PM, Nilkin 9H edzett üveg cuccos, 2dbom van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128 GB 100%-os akkuval garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest