Új hozzászólás Aktív témák
-
arfer
senior tag
Nekem nincs is fólia rajta, mégis szaraxik(?) a szenzor... Én egyébként inkább arra gondolok, hogy amíg beszélek (hosszabb beszélgetések alatt), egyszerűen lezár a képernyő, és ezért nem jön vissza a kép, amikor elveszem a fülemtől a telót. Így nézve nem is a szenzorral van gond, hanem a ROM-mal, vagyis beszélgetés alatt nem kellene a képernyőzárnak működnie... Bár ennek meg némileg ellentmond, hogy ha a másik oldalon leteszik, visszajön a kép...
-
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4791 üzenetére
Pedig biztosan az a probléma. Nekem is ki van vágva mindkét fóliámon a szenzornál és soha sem volt ilyen probléma, de használtam olyat aminél nem volt kivágva és ott nem is működött jól.
Valószínűleg az AOSP romban másként van kalibrálva az érzékelő és így nem okoz neki problémát egyelőre (elképzelhető, hogy piszok és zsír hatására annak is lesz gondja). -
Kornel
veterán
válasz
Viktor0610 #4794 üzenetére
köszi
-
-
Kornel
veterán
srácok, egy nagyon off kérdés.
mit akar a kínai ezzel a mondattal közölni?Hey We will ship it today for sure.sorry for the the delay.if by DHL.We will ship it directly to you.How much should be decare?
az utolsó mondatot nem nagyon értem
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Viktor0610 #4791 üzenetére
Bocsánat,nem tudtam,hogy életed fő művét kéne tönkretenned.
Akkor hagyd a csudába -
válasz
-HajTömeg- #4789 üzenetére
Levágniiiiii?????
Ez életem legszebben feltett fóliája (
), inkább együtt élek a hibával, rajtahagyom az AOSP ROM-ot, minthogy levegyem/"megcsonkítsam" azt.
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4789 üzenetére
Jaja a Nillkin fóliával nálam is voltak gondok a közelségérzékelővel. A mattnál és a tempered glass-nál már nem, mert ott az érzékelős rész is ki lett vágva. Makacskodás helyett egy egyszerű nyisszantással próbát tehetne a kolléga.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Viktor0610 #4788 üzenetére
Te,én romolásokhoz nem értek, csak azt tudom,hogy mikor előjött a hiba elkezdtem gondolkozni,hogy eddig miért nem volt.
Utánaolvastam és írták,hogy a fólia okozza.
Ekkor ugrott be,hogy én is most cseréltem és valóban nem volt rajta kivágás, leszedtem, működik
Ha esetleg van pót fóliád,akkor egy próbát megér.
Nekem a matt is ki volt vágva és a tempered glass is.
Próbáld ki!!!Vágd le próbából azt a sarkot
-
válasz
-HajTömeg- #4787 üzenetére
Nincs rajta kivágás, de azért nem fogadom el (kezelem fenntartással) ezt az érvet, mert a MIUI ROM alatt nem működik jól, az AOSP alatt viszont igen.
Tehát lehet, hogy javítana rajta a kivágott fólia, de akkor miért nincs ilyen gond az AOSP ROM esetében?
Egyébként igen, az általam használt fóliák egyike sem volt/sincs kivágva a közelségérzékelőnél...
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Viktor0610 #4786 üzenetére
A képernyővédő fólián van lyuk a szenzornál?
Nekem ez volt a gond, utánaolvastam és sokaknak csupán ennyi volt a probléma.
A Nilkin tokhoz adott fólia csak a kameránál volt kivágva. -
válasz
Viktor0610 #4783 üzenetére
Látom, rajtam kívül nem sokan szenvedtek a közelségérzékelő problémájával.
Ezt kipróbálnátok, hogy elérhető-e nálatok?
(Kalibrálni nyilván nem kell, csak hogy van-e ilyen menütök, opciótok.)
"you can try calibration proximity sensor (in service menu) - go to dialing screen, enter the *#*#6484#*#* - test proximity sensor - calibration"
Nálam (AOSP ROM), már a szervizmenü sem jön be...
-
herdsman12
őstag
Sikertelenül próbáltunk itt páran rávilágítani, hogy nem jellemző a Hongmira a rossz GPS, de Te ezt nem vagy hajlandó megérteni.
Ezt nevezed kötözködésnek?
Itt olvashatod a saját hsz-id, ha ennyi problémával nem gariztatod, akkor valami nagyon nem stimmel. -
Dominó85
addikt
Ki sértődött meg?
Privátban írd meg, hogy mennyi a posta kintre hozzád és akkor ha kell elküldöm a MI-Key-t természetesen. Amúgy Hevizms kollégának adok igazat. Nálam 10-48óra közötti a Hongmi üzemideje 2 töltés között. Ha durván használom, akkor 10 óra, ha nem nagyon piszkálom, akkor 2 nap meg van. Jiayu G3-am volt (ami 2 maggal és egy 2750mAh aksival) 3-4 napokat el volt az én "normál" használatommal, olyan 6,5-7 óra kijelzőidővel.Közérdekű (ahogy látom):
A Hongminál azt vettem észre, hogy attól függően mivel mennyit és mennyire nyüstölöm a Hongmit, 4-6óra közötti kijelzőidőt generál a Li-Pol aksi a maga 2000/2050mAh kapacitásával 100-ról 13%-ig. De egyébként rengeteg screenshotot készítettem az Akkumulátor szekció valamennyi részéről az elmúlt hónapokban. Első körben amolyan "semmi extra" logout bejegyzésben fogom megosztani a rengeteg üzemidőt, amiből egy erős átlagot fogok Excel táblázatban levezetni. Lehet, hogy holnap publikálom.
üdv -
Csak nem bírtam magammal, és feltettem az AOSP ROM-ot.
A közelségérzékelő hibája megszűnt. Szerintem a MIUI-alapú ROM-okban is csak be kellene állítani/kalibrálni, de a korábban többször említett menüpont az engineer programokban nincs benne...
-
BSOD
senior tag
válasz
hevizms #4781 üzenetére
Nem mondtam, hogy lehetetlen vagy nem tudnám lemeríteni
Nem vagyok keleti bölcs, nem látok bele senkinek a felhasználási szokásába, nem ítélkezem senki felett, nem akarok senkit bántani, és nem is muszáj meghallgatni sem, de továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy aki napi 2-3-4-5 órát lóg a telefonon (és teszi ezt "szórakozásból") annak itt az ideje, hogy átértékelje az életét.
Akinek nem inge az egyébként sem veszi magára... -
BSOD
senior tag
Legutóbb 8 nap után töltöttem
, de az egy "csendes időszakban" volt. Régen a Nokiáim bírták így.
Most egy nap alatt 40%-ra merítettem. Anyósnál unalmamban megnéztem pár sorozatrészt... -
xhege
veterán
válasz
-HajTömeg- #4776 üzenetére
Egy nap alatt én is simán kinyírom az aksit.
-
-HajTömeg-
őstag
Hogy a túróba?
MOst komolyan én minden nap telefonálok, emailezek,viberezek, böngészek egy csomót és este simán 40-50% körül van.
Valami online játékot nyomsz?Egyébként szerintem nem kéne Sztenn torkának esni.
Nekem is elég nehezen találta meg a "saját hely"-et,mint kezdő pozíciót.
Mondjuk aztán nekem rendben volt, nem maradt le sosem és folyamatosan újratervezett,ha nem arra mentem,amerre javasolta.
Majd még tesztelem,aztán elmondom a tapasztalatokat. -
hevizms
addikt
válasz
-HajTömeg- #4770 üzenetére
Igazad van.Inkább úgy fogalmazok,hogy nálam ahol és ahogy használom,elég karcsú.
Nekem a legtöbbször még estig sem bírja ki.
De ez elég egyéni vélemény belátom.
Viszont azért azt halkan megjegyzem hogy az ideirogatók 2/3-ának már van powerbankja.Vajon miért?
-
Kornel
veterán
válasz
-HajTömeg- #4770 üzenetére
egy g3s-hez képest bizony az.
egy nap alatt lenullázom, ha használom is.
majd a redmi note remélem jobban bírja a maga 3200mAh-s akksijával -
Dominó85
addikt
Nem kötözködtünk, de herdsman12 kolléga által felsoroltak nálam és szerintem 10 tulajból 9-nél már a tuti garanciáztatás esetét fedi le 100%-osan. Kérdésedre, hogy megnéztem-e már mennyibe kerül 1db 10gr-os MI-Key-t németbe kiküldeni, nem tudom. Egy biztos, hogy jobban jártál volna, ha magadnak rendelsz egyet.
-
Sztenn
tag
válasz
herdsman12 #4767 üzenetére
látod ez annyit jelent, hogy vannak még bajai a hongminak.
de hogy válaszoljak is. elsőre nem kaptam választ, de végülis megoldottam a problémám romcserével. az uncletools matatás szimpla kiváncsiság, fülesben tényleg lehet még több hangot kicsikarni. és a GPS amikor írtam h jo volt, az csak még az én saját elfogult gondolatom volt. azóta már kijózanodtam.
garival meg akkor foglalkozom majd ha tényleg lesz baja.
ti tényleg szerettek kötözködni.
-
herdsman12
őstag
Rajtunk kívül van még pár idióta, aki vackot vásárolt.
Az első siker ok, itt még becsaphatták az embereket, a másodikra csak a "csordaszellem" a helyes kifejezés.
Esetleg nem Te okoztad a gubancot?
"Eltünő ikonok, MUT matatás, első indítás után párszor jó volt" ezek a Te bejegyzéseid.
Ha nincs mechanikus sérülés, akkor már rég a garival kellene foglalkoznod. -
hevizms
addikt
Sztenn!
Megkérdezhetem hogy hol vetted a telefont?
Tényleg nem bosszantani akarlak,de nem lehet hogy nem eredeti Hongmit vettél?
Olvastad ezt már?
[link]Sajnos hamisitják egész ügyesenl ezt a telót,mert népszerű és jó.
-
Dominó85
addikt
Tessék a szerinted f*s GPS:
Ablak felé fordítva a telefon a számítógép asztalon:
És itt van egy a BKV 45-ös buszának csuklós részében elkövetett mérés hazafelé NavDroyd programmal:
Azt nem értem, miért nem fogadod el, hogy szimplán kifogtál egy sajnos gyárilag hibás darabot. Tudod a Samsung és a Sony valamennyi telefonja sem hibátlan... Mint általában a műszaki cikkeknél van egy úgy nevezett hibahatár és selejt arány.
"de arra nem tudok mit mondani hogy muzsikál útközben"
Így aztán meg végképp jogos a vélemény alkotásod.Én már teszteltem sok helyen Budapesten és azon kívül is pár helyen 10-110Km/h sebességtartományban. Ennyit erről.
-
Sztenn
tag
válasz
gonorrea #4761 üzenetére
az a rossz, hogy senkinek nincs még sok tapasztalata gps téren. én még mindig azon vagyok, hogy ami nekünk van, az még közel sem a jó gps fogalma, csak az elfogadhatóé. hevizms (bocs az u-ért
) én is tudnék hasonló képet megosztani mint amit te belinkeltél, vagy amit te gonorrea. ezzel nincs is baj. a baj ott kezdődik amikor (konkrétan megesett velem) megyek a südenstraßen kelet felé és telo azt hiszi nyugatnak megyek, vagy lefordulok a hirschstraße-n és azt mutatja a telo hogy a vincentiusra kanyarodok. ezek a bosszantóak.
-HajTömeg- írta:
Nekem is elég nehezen lövi be,hogy hol vagyok. Kezdetben kilométerekkel arrébb helyez. Aztán ha megtalál,akkor onnantól kezdve már stimmel a dolog.
lehetséges nálam is ez van, hosszú úton még nem voltam vele, csak 2x 20-30 percet szaladgáltunk a városban. haver telója rendben volt, a gps-e ugyanazt mutatta. a hongmi meg állandóan késésben volt. nem nagy ez a késés, tényleg csak 10-20 méter talán vagy vegyük 2-4 mp-nek. de ez bőven elég lehet egy rossz leforduláshoz ha nem nézel a telódra hogy is áll a helyzet.
más lehet nettel nézve, úgy még nem próbáltam úton. gyorsabban talál jelet (alapból gps bekapcsolás után van hogy 2 percet kell várnom a jelre most nem rég lementem emiatt, épp 1 perc volt hogy kapcsolódjon) de arra nem tudok mit mondani hogy muzsikál útközben. lehet jobb lesz, majd ez is ki lesz próbálva.
egyébként az hihető hogy jobb mint más mtk-s procis telefon. ez az első kínai telóm, és eddig nagyon tetszik a gps-től független. remélem erre is lesz majd egyszer valami okosság.
más: témaletöltés hibával kapcsolatban, akinek van, az valószínű később ezen a linken tájékozódhat. nálam se megy most a témák letöltése, de ezen kívül mást még nem találtam ehhez.
-
hevizms
addikt
Azt értem hiba alatt hogy esetleg a gps antennát rosszul forrasztották be pld.
Vagy nem is hardveres hanem szoftveres a probléma.
Milyen rom van rajt?Nem istenitettem a Hongmit sosem,sőt a mai napig hangoztatom hogy az akkuja silány,a videófelvétel alatt háttérzaj van,de a GPS az szerintem egyenesen kiváló.
Ezért is furcsállottam hogy azt irtad milyen szar -
Sztenn
tag
válasz
hevizms #4755 üzenetére
válaszolva: domino ez nem hibás sajna.
kornel másik hongmi nincs a közelemben, ezért is néztem szét amennyire tudtam fórumokon. itt tényleg nem olvastam rosszat, ezért sem vártam az 1S-ig. mostmár tudom hiba volt
összeeresztettem 2 átlagos telefonnal, és már a gps tesztnél majdnem sírtam...
nem beszélve arról, mikor kivittük élesbe. nem kell sokat érteni ahhoz szerintem hogy lássa az ember valami nem stimmel.
hevizmus neked no komment.
-
Sztenn
tag
jó nektek. én csak poénból leteszteltem egy htc-vel és samsung-al, meg kell mondjam kissé elkeserítő volt látni a különbséget.
lehet sokaknál okés a gps, de nálam abszolute nem jó, ha pl kanyar után azt látom a képernyőn hogy le se kanyarodtam még. és az se okés hogy 1-2 perc kell mire csatlakozik. ugyhogy nagy szerencsétek van, ha nektek jo.
-
Sztenn
tag
olvasgattam kicsit mit írtok a hongmi gps-éről, és sok jót irtatok ha ugy vesszük. hát én akkor meg kell mondjam hogy nagyon nem jó. onnan kezdve, hogy jelet alig talál. antenna annyira nulla hogy tokban már nem is mindig kapcsolódik...
ha netán van kedve csatlakozni akkor is pontatlan. felénk sok kis utca van, de 5-ből 2x találta el melyik utcában vagyunk épp. de az még nem lenne baj, ha nem maradna le egyfolytában...
ami okosság fellelhető a javítással kapcsolatban, az nem nagy orvosság. epo-t pl hol letölti hol nem. (mint most a témákkal is így van, semmi nem jön be ugye témaválasztónál). szoval navinak nem ajánlatos szerintem.
-
BSOD
senior tag
válasz
m4csk4fogo #4744 üzenetére
Köszi az infót és a próbát!
Ez kb. azt jelenti, hogy a backup "kuka" és van egy bugunk.
Nyilván jó a mentés valamire, ha valami fontos infó lenne benne esetleg.
Nálam a telefonkönyv g.fiókhoz van rendelve, képek nem tűnek el, játékmentésem nincs, max. 1-2 progiban kell újra hozzáféréseket állítani, úgyhogy nagy veszteség nem ér csak bosszantó. -
m4csk4fogo
tag
Tiszta telepítés után minden rendben, azonban a régebbi gapps twrp zip nem volt tökéletes. A legújabb elérhetővel már nincs probléma. A miui mentés visszaállítása után az alkalmazások megint kezelhetetlenek lettek.
Pontosan nem tudom melyik rész visszaállítása okozhatta a bajt, a híváslista pl biztosan nem. -
MPM
tag
-
Laza...
addikt
A Supersu az nem az
Azzal tudsz jogot adni valaminek hozzáféréshez. A supersu az egy super user, ami bármit engedélyezhet futáshoz, hozzáféréshez, vagy tilhat. Ezért szuper user (root - mindenhez hozzáfér joggal). Azaz egy, mindenki fölött
Még rövidebben, ezzel tudsz engedélyt adni(vagy tiltani) programoknak xy hozzáférésekhez, a supersu felügyeli. Te meg vagy rábólintasz, vagy nem
-
Sztenn
tag
nekem az segített, hogy twrp telepítés után nem restartoltam hanem kivettem az akksit. utána pedig supersuval simán rootoltam
-
MPM
tag
Felraktam az új többnyelvű romot, és eltűnt a twrp recovery. Ugyanazt a 2.5.5.0-t megpróbáltam vissza tenni rá, ki is írta, hogy sikeres, de nem cserélődött le . Tippek? Tovább az itt említett root se működik.
-
arfer
senior tag
válasz
-HajTömeg- #4730 üzenetére
Engem is érdekelne a válasz, remélem, van megoldás!
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4730 üzenetére
Bocsi, akkor nem tudtam segíteni.
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4728 üzenetére
Nem tudom merre keresd, de rengetegszer előfordult ez a jelenség más telefonoknál is (pl a Jiayu G3 topikjában tuti le lett írva párszor). Szerencsére nekem sohasem kellett egyik telónál sem a szenzorokkal bíbelődnöm.
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4726 üzenetére
MTK DroidTools -> Proximity Senzor
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
-HajTömeg- #4724 üzenetére
Előzőre senkinek semmi ötlet?
-
herdsman12
őstag
TWRP alól v13-ról v15-re frissítettem vagyula leírása alapján.
E-mail, Időjárás alkalmazást azonnal letiltottam, most meg a Varázslatos füst háttérképet. Működik az Alkalmazások kezelése.
A gyári böngészőn viszont néha jön (talán egyre ritkábban) egy "Az oldal nem válaszol - Várakozás - Bezárás" üzenet, régebbi verzióknál ilyennel nem találkoztam. -
-HajTömeg-
őstag
MOstanában nem érzékeli telefonálás végén,hogy elvettem a fülemtől és sötét marad a képernyő,nem tudom letenni.
Újrainditás megvolt.
ötlet? -
kano
nagyúr
válasz
Sir Riccio #4720 üzenetére
Inkább az utóbbi.
De lehet, hogy éppen teljesítmény korlátozás van Kínában és választhattak, hogy vagy a szerver vagy a lélegeztető gép marad bedugva.
És nem a szervert választották...
-
Dominó85
addikt
Csak szólok, hogy aki rendelt Xiaomi MI-Key-t nálam a csoportos rendelésben, annak jó hírrel szolgálhatok.
MEGÉRKEZTEK (szám szerint 22db)
Szóval lehet egyeztetni velem, hogy akkor személyesen mikor, postán hogyan, stb...
Cuki kis fehér MI karton tasakban vannak. -
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #4718 üzenetére
Hát valamit elbackuráltak a szervereikkel a Xiaomi emberkéi (vagy netalántán valami NAGY dolog készül a háttérben???)
-
BSOD
senior tag
válasz
m4csk4fogo #4716 üzenetére
Nem volt időm vele foglalkozni, de szerintem a tiszta telepítés lesz.
Valaki olyat kellene meginterjúvolni ez ügyben, aki tisztán rakta fel.Megpróbálná valaki, hogy a tiszta v15 telepítés esetén tud-e programokat kezelni?
Már kettőnknek kilép az alkalmazások kezelése. -
Dominó85
addikt
válasz
asanotadanob #4707 üzenetére
Nálam V5 alatt bejönnek a Témák de a külön "ingyenes" fülre kattintva csatlakozási hiba fogad. Amúgy a Kiemelt rémák közötti ingyenes témák frankón lejönnek.
-
Sztenn
tag
válasz
herdsman12 #4713 üzenetére
ott még nem jártam... pont a mentés miatt hagytam félbe ugymond, mert nem jegyeztem fel. a hongmimat is annak köszönhetem hogy nem mentettem le az imeim a régi telomrol...
azóta mindent mentek
és danke neked is
-
Sztenn
tag
valaki tudna ebben segíteni?
-
deadbody
tag
válasz
asanotadanob #4707 üzenetére
Szerintem nem, én nem frissítettem és tegnap óta ugyan ez a gondom.
-
asanotadanob
tag
Nálatok bejönnek a témák a theme managerben? Nálam azt írja, hogy "A csatlakozás nem sikerült", és tök üres a témaválasztó. OTÁ-n frissítettem a legújabb v15 romra, ez lehet a baj?
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #4703 üzenetére
Nálam a kijelzőidő az teljesen OK, de az üzemidő az tényleg nagy visszalépés főleg a G3 2750mAh aksijához mérve... A videófelvétel háttérzaja nekem a Cinema FV-5 alatt .mp4 konténer és sztereo hangbeállítás mellett megszűnt szerencsére. Vannak hibái a Hongminak, de alapjában véve egy frankó kis teló.
-
kano
nagyúr
válasz
hevizms #4703 üzenetére
Mondjuk ebben igazad van, hogy legalább olyan mondjon véleményt aki mindkettőt próbálta. Nekem a sima Hongmi GPS-ével semmi gondom nem volt. Nem 10mp alatt talált 10 holdat, hanem 12mp alatt. Nem mindegy?!
De egyébként is navigálásra külön GPS-t kell használni és nem a telefont. Jó, vannak helyzetek, tudom...
Nekem is vannak dolgok amik nem tetszenek a Hongmi szériában, de nyilván 4x.000 Ft-ért nem kapni tökéletes telefont, sőt nincs is tökéletes telefon. Így.... -
hevizms
addikt
Pedig van benne igazság hogy olyan hasonlitson össze 2 készüléket,aki mindkettővel rendelkezik/rendelkezett.
Mint pld te.Amúgy engem is érdekelne hogy egy gps mitől tud "sokkal" jobb lenni.
Ha valami akkor pont a gps ami nagyon jól sikerült szerintem a Hongmiban.
Ha valaki én aztán kritizáltam a hongmit rendesen eddig is,főleg az akkuidő és a videófelvétel háttérzaja miatt,de a gps-t leszólni,ez nagyon meglepett -
kano
nagyúr
válasz
herdsman12 #4701 üzenetére
Ne kezdjük ezt már megint...
-
herdsman12
őstag
válasz
jdeutsch #4684 üzenetére
Az ismert mondásnak itt nem sok helye, mert amikor mi (itt páran) Hongmit vettünk, akkor még csak a papné volt.
Valóban néha fontos a GPS, de 2003 óta jól elboldogultam a nem Qualcomm SOC-os, GLONASS mentes készülékeimmel.
Korrekt meg úgy lenne egy tájékoztató, ha a két, "köszönő viszonyban sem lévő" készüléket (ez így hülyeség) látnánk egymás mellett, amin jól láthatóan megtapasztalnánk a mit is? 6 sec helyett 2 alatt talál jelet, 1 m-es pontosságot ír, vagy pontosan mit, erről írhatnál bővebben. Ha ez a fontos, akkor valóban nem a sima Hongmi a favorit, de még az 1S se, mert vannak profibb készülékek.
Nem értem pontosan a "prémium kategóriás" megjegyzésed, de remélem nem hiszed, hogy az 1S az?
Volt pár pillanat, amikor elhittem, hogy komoly tapasztalatod van a kérdésben, ezért átnéztem az 1S topikba és mit látok, valami G3-hoz méred az 1S-t? Akkor Hongmi nincs Hongmi tapasztalatod? Ha erre az a válasz, hogy MTK, akkor erről kár is tovább beszélni, ha GLONASS, az már ütősebb, de ugrás vissza a 2. mondatra.
Mivel nem olvastad a múltkori válaszom, ezért mondom, hogy a Hongmiba Sharp képernyő és Samsung kamera van és a siker miatt ezt kapta az 1S is.
Szívesen elolvasnám végre azt a korrekt tájékoztatót.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Samsung LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Plágiumvádak a Bungie ellen, ezúttal a Marathon érintett
- Nintendo Switch
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest