Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Rengeteg fotót csináltam róla a Hongmi-val.
Főbb szempontok gyors értékelése a fülesről:
Anyaghasználat - *****
Hangzás - ****
Körítés - *****
Ár - ****Az árra nem volt szívem 5 csillagot adni, mert drága! Az egy dolog, hogy nekem csupán 17USD-be került, na de előtte más rendelésekből (értsd költöttem) a Pandawillnél összejött pár panda-pont, amit akciós terméknél is elfogadott. Mák...
A hangzásra azért adtam csak 4 csillagot, mert ha nem bűvészkedünk az EQ-val és nem állítjuk be a Hangok-nál a Xiaomi Piston-ra a fülest, akkor biza kevés a mély és/vagy BASS rajta. Amúgy meglepően jól szól. Én variáltam az EQ-val (Egyéni profil) és fincsi hangok csalhatóak elő vele. Én főleg régi rockot és dallamosabb, éneklős metált hallgatok. Ahhoz tökéletes lett így.
A referencia képek egész hadát holnap osztanám meg, mert lassan indulnom kell éjszakásba 12-őzni.
Pár észrevétel, ami igazolja biztosan az eredetiségét:
- QR kód alapján beazonosítható mind a doboz, füles és a belső doboz is!
- VAN L és R felirat a fülesek tövénél a gumivégeken
- az anyag megmunkálása minőség ellenőrzés meglétére utal
- A füles két végén a fémrácsok szélesek, sűrű rácsszerkezetűek
- A felvevő egységen a Hangerő Le és Fel, nem fordítva működik*
(vigyázat, ez a beállításokban testre szabható!)
- az alsó dobozban ott van a fém klip és az S, M, L méret feliratozás
- alsó dobozban 3x2db nagy lyukú műanyag tartó tartja a cserélhető gumiharangokat
- A felső részen a QR kód ott figyel
- A felső rész alján csepp formában, ujjlenyomatot idéző mintával körülvéve 1More Design feliratHirtelen ennyi jutott eszembe a rendelkezésemre álló időben. Pá
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Plágiumvádak a Bungie ellen, ezúttal a Marathon érintett
- Nintendo Switch
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung LCD és LED TV-k
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest