- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisszoli0707
tag
válasz
margithid #3321 üzenetére
Igen,meg lehet úszni a vámot,meg mindent!Én 2 alkalommal is rendeltem a TO2C-től,csak mivel nem kértem hozzá az eredeti csomagolást jóval kisebb pakkra össze tudták hozni a dolgot.Ráírták,hogy ajándék és simán átjött a vámon!Teljesen legális,csak éppen a vámon nem gondolják,hogy ebben a kis csomagolásban akár egy teló is lehet.Persze megvolt benne minden kiegészítő,sőt még az ajándékok is!Na és attól függetlenül szuperül becsomagolták a kis kínaiak,semmi baja sincs egyikben sem!
-
s4tch
veterán
válasz
margithid #3325 üzenetére
"tuti felviszik licittel annyira mintha kínából rendelném vámmal"
Ha te mondod...
Várd ki a végét, nem lesz ez vészes. Láttam már kalapnyi aukciót 100 angol font környékén lezárulni.
(#3326) Sanyesz.: Én ebay-en nem vennék telefont.
Én meg ott vettem a barátnőmnek a Hongmit, és jó áron kaptam jó eladótól vatta új, eredeti telefont. 5 nap alatt itt volt Kínából, DHL levámolta, és még így is sokkal olcsóbb volt, mintha bármelyik webshopból rendeltem volna.
-
s4tch
veterán
válasz
margithid #3319 üzenetére
4 lehetőséged van:
- megvenni itthon a telefont a xiaomishop.hu-ról
- keresni spanyol, angol ebayen olyan európai eladót, aki szállít ide (pl. ezt); európán belül nincs vám, nincs áfa
- Kínából rendelni, vámot, áfát fizetni
- Kínából rendelni a mixeshopból úgy, hogy drágább lesz a szállítás, de úgy küldik a csomagot, mintha Európából érkezne; a technikát nem ismerem, oldja meg a mixeshop.Más legális megoldás nincs.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
margithid #3317 üzenetére
Ezt a trükköt felejtsd el!
Sokszor le lett írva: bármilyen árat is tüntet fel a kínai a csomagon, az teljesen érdektelen. Neked a PayPal fizetést kell becsatolnod, ha kérik. Ott pedig ugye az "igazság" van.Amúgy pedig minden bolt, minden kérés nélkül totál kamu árat ír a csomagra. Régen (értsd: kb. tavaly őszig) volt is ennek jelentősége, de azóta felvilágosultak a vámon is.
-
BSOD
senior tag
válasz
margithid #3073 üzenetére
Félreolvastad. Szó nincs DAC-ról. Van kapcsolat a svéd DIRAC céggel. Hogy pontosan mit szállítanak és melyik telefonba az nem egyértelmű számomra. Szerintem valami szoftvert licencelnek...
Nyilván van a telefonban DAC, de nem hinném, hogy prémium minőség. A megfelelő beállításokkal nem szól egyébként rosszul.
-
BSOD
senior tag
válasz
margithid #1861 üzenetére
Az kezdetektől olvasom a topicot. Nem rémlik, hogy bárki panaszkodott volna a 3g-re a WCDMA verzióval. Arra kell odafigyelni, hogy ne nyúlj bele egy hamisítványba (a minideal-on nem hiszem, hogy megengednék maguknak). A hamisítványokkal kapcsolatban, talán érdekes elgondolkozni rajta, hogy miért másolják...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest