- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
stamas80
tag
Még mielőtt Én lennék itt a fő gonosz, mint egyéni Vállalkozás legalább tényleg létezik.
Csak nem jó helyen kerestem
"Állapot:
Működő egyéni vállalkozás
Vállalkozói tevékenység kezdete:
2005.10.21"De én nem is mondtam senkinek, hogy hol vásároljon, én a Hongmi-t speciel nem tőle vásárolom, de ez az én saját döntésem.
Amit írtam, csak pont a sok vagdalózás miatt tettem, és mind pontosan helytálló információ.és én ennek itt pontot is tennék a végére tudós uram!
-
BSOD
senior tag
-
SSlyTR
senior tag
senn? hagyjuk már. vacak bóvli, addig tartja jónak az ember, amíg nem vesz valami igazán jót.
A 3ezer forintos maxell metalics jobb mint a 10ezeres sennek. Mind a basszusra megy rá, hogy elnyomja milyen vacak középtájt.
Ha nem hiszed kérdezz csak rá a füles topicban.A senn jó cuccau 50-60 ezer forintos kategóriában jönnek elő. Alatta nagyon rossz az ár/érték aránya.
"Nem ajánlott márkák
Néhány márka sajnos nem követi megfelelően a piac alakulását, ezért jelenleg vagy rendkívül rossz ár/érték arányú termékeik vannak, vagy esetleg minőségi problémákkal küzdenek. Az alábbi fülesek megvétele nem ajánlott, mert általában kevesebb pénzből jobb/tartósabb/élvezhetőbb ajánlatok közül választhatunk:
- AKG (rossz ár/érték arány)
- Beats by Dre (divatmárka, rossz hangminőség, drága)
- Sennheiser (rossz ár/érték arány, főleg alsó kategóriában)
- Skullcandy (divatmárka, rossz hangminőség)
- Xears (gyenge összeszerelés, rövid és problémás garancia)
Ide sorolhatók az egyéb hírességekről elnevezett fülhallgatók is, mint például Bob Marley, stb." -
Dominó85
addikt
Jaja, nekem az Updated 2014 verzió jött Pandawill-ről.
Nos jelentem hogy megvan az elásott kutya. Avagy miért nem volt finom kis basszus a Xiaomi fülesen. Nos ha zenét szeretnénk hallgatni vele és szeretjük az erőteljes basszust, akkor NE a Xiaomi Piston, hanem a Normál fülhallgatót válasszuk és az Mi Hangszínszabályozásban a mélyeket kicsit húzzuk visszább (lejjebb), illetve a közepes frekvenciájú hangokat kicsit feljebb. Nagyon meggyőző a hangzása. Profilt persze számtalant elmenthetünk, így akár albumonként, az azokhoz illőt tudjuk beélesíteni. Figyelem, mielőtt bárki is panaszkodna a Piston füles
halkságára, ellenőrizze le a Hangok menüpontban a beállításokat (Zene és Multimédia hangereje) Továbbá az sem mindegy, hogy az adott album milyen hangerő beállítások, minőség, kbps ráta mellett lett tömörítve! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest