- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
Szerintetek egy nem használt, bontatlan hongmit el lehet adni 55ezerért?
Valahol nagy akció van, lehet bizniszelek egyet. -
SSlyTR
senior tag
Egy kisebb bug-ba futottam.
Hol lehet állítani a képernyő forgatás érzékenységét? Motoron elég sokszor elfordult mikor nem kellett volna. Kanyarokban még csak-csak elfogadható, de egyenesben -
szoporiz
tag
Na ma megjön a hongmi
-
doongoo
addikt
válasz
asanotadanob #3190 üzenetére
én is a leírás alapján hoztam vissza anno, de nekem annyi volt a különbség, hogy mindenestől ment fel az egész csomag (preloader, minden), miután persze letöltöttem a megfelelő romot és drivereket telepítettem, de amikor visszatettem az akksit, akkor nem indult a letöltés, így megpróbáltam akksi nélkül és úgy szépen felment minden.
-
asanotadanob
tag
Uh, köszönöm a kedves fogadtatást! Be voltam azért rittyentve rendesen!
Azért leírom, mire jutottam, hátha valakinek egyszer hasznos lesz.
I. Alaphelyzet:
1. Ultimate ROM-ra 404 Mb-os OTA frissítés fel, utána persze bootloop, de twrp még van, csak nem lehet vele semmit telepíteni.
2. Találom ezt a leírást, hát nosza. Eredmény, a telefon be sem kapcsol, nem reagál semmire, de az mtk driver még felismeri. A leírásban linkelt csomag rossz preloadert tölt be, teljesen kiüti a telót!II. Megoldás:
Lehet követni a fenti leírásban szereplő lépéseket az alábbi módosításokkal:
1. A preloader opció elől pipát kivesszük
2. DA DL ALL With Checksum elé pipát betesszük
3. Firmware -> Upgrade helyett Downloadra klikkelünk
4. Telefont csatlakoztatjuk, de nem tesszük bele vissza az aksit, amíg a folyamat véget nem ér!Ebben az esetben letölti a stock ROM-ot, illetve a stock recoveryt és lehet elölről kezdeni a játszadozást.
Ezt a megoldást utolsó utáni lehetőségként írom le, csak saját felelősségre, amikor már minden veszni látszik (lsd.: I/2 pont). A rossz preloader 50 % eséllyel végképp hazavághatja a telefont!Kereséshez:
sp flashtool, ultimate rom, firssítés, 100 Mb, tégla -
doongoo
addikt
válasz
Viktor0610 #3187 üzenetére
gyári romon mehet az OTA, de az ultimate rom fejlesztője a ROM eredeti oldalán írja is, hogy 100 MB-nál nagyobb OTA frissítést ne küldjön rá senki (én is megjártam anno, onnan tudom ilyen jól), mert induláskor bootloop lesz (fehér MIUI logo-nál megáll és töltést sem veszi fel)
-
hevizms
addikt
Dögöljek meg ha értem ezt a 100MB-nál nagyobb dolgot.
Ha egyszer nem bírja,akkor eleve mi a rákért csinálnak annál nagyobb méretű frissitést?amúgy ultimate rom alatt nekem is mindig sikerült a frissités
stabil rom alatt meg nem is tudom egyáltalán volt-e OTA frissités -
válasz
asanotadanob #3182 üzenetére
Én már nem egyszer engedtem rá teljes ROM-frissítést OTA. Nálam nem volt gond.
Ennyit számítana, hogy én a gyári ROM-mal használom, vagy csak szerencsém volt? -
doongoo
addikt
válasz
asanotadanob #3183 üzenetére
Ezt már szeretem! Újonc. Hibába szalad. Nem pánikol. Megoldja.
-
hevizms
addikt
Nem másoltam,úgy csináltam mint doongoo.
De amugy úgy kell hogy megnyitod a témákat,aztán a legutolsó gomb a helyi,ott megjelenik ami téma már van a telon.Bal alsó gomb,majd a felugroban az importálás sd kártyáról,megkeresed a letöltött mtz fájlt,kijelölöd,betölti és utána már kiválasztható.
-
Dominó85
addikt
válasz
asanotadanob #3183 üzenetére
A lényeg, hogy helyre jött. Üdv a klubban.
-
asanotadanob
tag
válasz
asanotadanob #3182 üzenetére
Megoldva!
(Basszus, be se kapcsolt)
-
asanotadanob
tag
Vettem itt egy kollégától egy Hongmit. Nem volt időm elmélyedni a fórumban, és elkerülte a figyelmem a hirdetésben, hogy ultimate vagy milyen rom van rajta, arról meg végképp fogalmam nem volt, hogy nem bírja a 100 Mb feletti frissítést. Ráengedtem és most se kép, se hang.
Sikerült téglázni? Valakinek valami mentő ötlet?
-
Ez a MIUI?!?!?
Állat jó témák vannak, és erre eddig nem jöttem rá!
Most épp' egy teljesen áttetsző téma van a kütyün, és hát marha jól néz ki...
Az ikonok annyira dinamikusak, hogy az óra ikonja konkrétan másodpercenként változva követi az időt...
-
hevizms
addikt
válasz
herdsman12 #3174 üzenetére
-
hevizms
addikt
válasz
herdsman12 #3169 üzenetére
Most tulajdonképpen mit nem találtál.
Komplett témát vagy a lockscreen stilust?
Mert a lockscreen stilust simán megtalálja a kereső. -
doongoo
addikt
válasz
herdsman12 #3169 üzenetére
jaja, oda is feltette valaki
-
doongoo
addikt
Hátha valaki még nem látta: újabb mobilaréna teszt
-
vizard
csendes tag
Nem tudjátok véletlen, hogy lehet beállítani a telefonkönyvet, hogy kit melyik simről hívjon? Valamint a 2 sim kártyának külön csengőhangot? Ultimate rom van a telómon és nem találom...
Bár még csak pár napja ismerkedünk -
doongoo
addikt
válasz
herdsman12 #3164 üzenetére
mondjuk engem nem zavar, sosem használom a csoportokat
-
doongoo
addikt
válasz
Viktor0610 #3165 üzenetére
Ja, ez csak zár téma. Nem komplett. A zár stílusa alatt keress rá így: THfs Advanced
-
-
herdsman12
őstag
(#3161) Viktor0610
(#3162) doongooKöszi, akkor ezt elrontották.
-
doongoo
addikt
válasz
herdsman12 #3160 üzenetére
experience romban is így van
-
válasz
herdsman12 #3160 üzenetére
Nálam (nem multilang verzió) is ilyen. Mivel nem használok csoportokat, fel sem tűnt, hogy nincs külön fül ezekhez.
-
herdsman12
őstag
A v13 Névjegyzékem megváltozott.
A v5 verzióban még ilyen volt:A v13-ban a Csoportok bekerült a névjegyek közé:
És, ha a "Vezetéknév elől" a beállítás, akkor a "Csoportok" átváltozik "(nincs név)"-re.
Próbáltam újra telepíteni, mindent töröltem, de semmi változás.
Mindenkinél ez a helyzet, esetleg nem multilang verziónál is ilyen? -
batai15
félisten
válasz
herdsman12 #3156 üzenetére
Köszi. Próbálok még a,widget lockerrel dolgozni,de sajna ott igy nem megy a zseblámpa,a zár képernyőn..:-(
-
pinterto
tag
Sokan bedőltek ennek az ajánlatnak.
Gondolom hamisítvány lehet 134 dollárért, vagy átverés. -
batai15
félisten
Nekem is nagyon begyere minden szempontból így a hongmi 2 hét után.Pedig meg fogadtam hogy androidot többet soha, de a hongmi és a miui ban kellemesen jót csalódtam.
Amugy meg, ki milyen témákat használ? Mert keresek olyanokat amiben nem kínai betűkkel van kiírva az infó a lock screenre.
Tudtok mondtani pár ilyet? -
Crytek
nagyúr
Antelife Spanyol warehouseból Hongmi
$176.92 -
doongoo
addikt
MTK procira mostanában nemvárható KitKat (nincs kiadva a forrás), de snapdragonra lesz biztosan...Azaz MIUI frissítések szempontjából érdekes lehet.
Akit ez motivál persze a váltásra, meg a sebességbeli előny sem elvethető a snapdragon javára (kérdés, hogy az azonos akksiméret mellett az akksiidő hogyan alakul majd, azaz ebben jobb-e a snapdragon, mint az MTK). -
kano
nagyúr
[link]
Csak az ára lesz a kérdéses... -
Geby
senior tag
Neked ez hogy sikerült ?
V5 stabil volt eddig fent. Mondom akkor kipróbálom, hogy ha csak dalvik és cache törlés majd V13 fel, akkor mi történik. Programok szépen maradtak. Látszólag nem sok változás történt. Proximity sensor továbbra sem működik.
Akkor legyen full wipe majd V13 fel. Proximity továbbra sem megy. Mondom akkor majd a hét második felében megy vissza gariba. Tegyük vissza az adatokat. Nézem. Nincs meg a mentés. ?*%d. Mentek egyet. Megtalálom, hogy az SD helyett a belső memóriára ment. Valamint onnan állítana vissza. Nem igazán tudom hol lehet visszaállítani, hogy SD-ről állítson vissza.....
Visszaraktam a V5-öt, majd mentés vissza, majd V13 update....Szóval neked hogy sikerült a visszaállítás ?
-
kano
nagyúr
válasz
doongoo #3127 üzenetére
Elsőre nem nagyon derült ki.
De ahogy visszaolvasok az Ultimate-ből soha sem lesz V13-on alapuló verzió. Az Ultimate az egy portolt rom (a dev romból gondolom) ami jobb mint a V13 (legalább is szerintem). Csak sajnos a kamera problémás...
Egyébként a 2 sim kezelése is jobb mint a stabilnak. -
bazsy_
tag
13-as stabilba a következő bugot találtam : settings/sounds/optimize audio quality fc-zik fülessel és füles nélkül is Nektek is ilyen? Nekem a stabil de nem multilang verzió van. Enélkül elég érdekes hangképet produkál
-
kano
nagyúr
válasz
herdsman12 #3123 üzenetére
Nekem is fent van a Viber és nincs ilyen gondom. A Skype-ot nem használom...
-
kano
nagyúr
válasz
herdsman12 #3121 üzenetére
Nem, már el van rontva ezzel a sz@r időjárással.
Fáj a fejem mint állat...
Bocsi... -
kano
nagyúr
válasz
herdsman12 #3118 üzenetére
Egyébként nekem most is a Névjegyek alatt van a Csoportok. Sehol sincs olyan, hogy (nincs név).
-
-
mclane_
aktív tag
válasz
Viktor0610 #3114 üzenetére
Úgy értem, hogy az ultimate ROM-ban beletette a srác azt az új naptárat ami, kb január óta alapértelmezett az Mi2Sen pölö. A v13as stable-ben pedig még az az előtti verzió van, szóval aki V5öt használt eddig, nem tudja miről beszélek
.
-
-
doongoo
addikt
szerintem OTA frissítést csak a stable ajánl fel (kínai és angol van benne). Multilang nálam nem ajánlotta fel, viszont simán tudtam telepíteni egy wipe cache és egy wipe dalvik után. Nincs is vele gond. Azaz nem is volt, mert azóta már cseréltem erreexperience rom
Ez is simán wipe cache és wipe dalvik után ment fel a stable 13-ra. Meglátom hosszabb távon hogyan viselkedik. Egyelőre okés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest