- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziller
csendes tag
válasz
advocat #13150 üzenetére
próbáld meg az flb 1.1et vagy 1.2-t szerintem, de simán vissza tudod rakni a t-set, csak olyan billentyűkombinációval kell indítnaod a telefont, ha jól emlékszem akkor menü+hangerő le+ bekapcs vagy piros +hengerő le+ bekapcs
de ha felraktad a sima t mobilosat akkor ha jól tudom utána nem tudod simán visszarakni a főzötteket hanem elötte újra fel kell rakni hozzá a boot segéd mittoménmianave programotvagyis mikor én utoljára visszatettem a 2.1 t-t akkor így ment valahogy...
-
Watt25
veterán
válasz
advocat #11619 üzenetére
Roppant tudományos megoldást választottam...
Az egész hivatalos 2.1-es update folyamatot végigcsináltam újra... A CUSTOMIZED_HU-t is felraktam.
Bár számomra, mint szoftverfejlesztő az ilyen totál hihetetlen és érthetetlen, de ez után sokkal jobb lett a GPS kezelése. A Waze teljesen használhatóan működik és csak nagyritkán történik meg, hogy nem vagyok elérhető, miközben a GPS-t használja a telefon. A Google Maps-nél vettem még azt észre, hogy nem arról van szó, hogy nem kapcsolja be a GPS-t (írtam ilyet is annó), hanem csak nem rögtön. Várok fél percet és bekapcsol, aztán már működik jól.
Ja és az A-GPS-t sem kapcsoltam be, de nem vagyok benne biztos, hogy ez fontos. De én egyelőre elvagyok nélküle. -
bucsupeti
senior tag
válasz
advocat #10295 üzenetére
Annyira nem jó ez így ahogy itt elbeszélünk egymás mellett. Nekem semmi bajom a GPS-el, semmi bajom a teló hangjával, nem indul újra, nem kezd el ugrálni. Nincs semmi problémám a 2.1-el, ahogyan az 1.5-el sem volt.
Javaslom hogy írjuk be aláírásba hogy éppen milyen romot használunk. Jelenleg 2.1-ből a fórumot olvasva legalább 4-5 félét használnak. Mikor valaki beír egy problémát, jó lenne tudni hogy az melyik rommal jelentkezik. Én meg vagyok győződve arról hogy jelenleg nincsen teljesen stabil és jól működő custom rom és szerintem ez a fő okozója a problémáknak.
Szóval írjátok be aláírásotokba hogy milyen rom van a pulse-otokon.
-
Gloob
addikt
válasz
advocat #10295 üzenetére
Pontosan erről van szó amit írtál. Nálam gyakorlatilag a T-s rom tökéletesen megy. Semmivel semmi bajom nincs. Még a stílusa sem olyan borzalmas. Persze nincsenek extra igényeim sem. Egyetlen gond a helyhiány. Ha lehetne a custom romokból összegyúrni valahogy egy tényleg mindenben megfelelőt az lenne a jó. Ezekkel jelen pillanatban az a gond hogy egyikben ez nem igazán jó a másikban meg valami más. Talán egyszer valaki megcsinálja és publikálja is.
-
Gloob
addikt
válasz
advocat #10293 üzenetére
Szia
Sajnos a saját tapasztalatom ezt mutatja. Én pontosan ugyan ezért rootoltam a Pulse-ot, és szinte ugyanezeket töröltem le. RoadSync, GoogleMaps, MobilTV, YouTube, az öszes nyelvi pack a magyar kivételével, a calkulatort (van nála sokkal jobb, és kettő minek), a market cashe-ét és így jutottam el 18 MB-ról kb 23 MB-ra. Szóval egyre inkább egy stabil és jó App2SD-vel működó Custom ROM. -
ATM_automata
őstag
válasz
advocat #10293 üzenetére
Lehet, hogy nem értek valamit abból amit beszéltek
, de miért nem jó pl a MoDaCo ROM felrakása? Nálam elég látványosat gyorsult a teló tőle, progi telepítéssel sem volt gondom, igo is felfér és fut, a mutatvány pedig (így utólag) nem volt túl nehéz, a korábban linkelt leírás alapján simán ment.
-
Watt25
veterán
válasz
advocat #10186 üzenetére
Mostanában kezd gyanús lenni, hogy a 2.1-ben a GPS kezelés el van bassarintva...
Lehet a Waze is emiatt működik hibásan. Minden esetre ma a Google Maps is többször csinált olyat, hogy egyszerűen be sem kapcsolta a GPS-t, vagy ha igen, akkor sem jutott el odáig, hogy meg tudja mondani, hogy hol vagyok, csak ott ült és nézett ki a fejéből.
Ekkor elkezdtem próbálkozni, és talán azt vettem észre (még nem biztos, de eddig ezt tapasztaltam), hogy nem szabad bekapolcsni az A-GPS-t, meg a WiFi-s helymeghatározást. Csak pure GPS. Egyelőre így most még a Waze is kibírt egy Paks-Érd utat.
Az a rohadt geotag viszont így sem működik. -
llaszlo
veterán
-
bucsupeti
senior tag
válasz
advocat #9672 üzenetére
Nem kell hozzá főzött rom, csak valahonnan meg kell szerezned a telepítő fájlt (.apk)
Nekem eddig sikerült egyetlen csíkos képet összehoznom. Nálam nem függ a hangerőtől hogy csíkos-e vagy sem.
A telefon egyébként nekem még soha nem fagyott le. Eddig az alap 1.5 a decemberi 1.5 és a hivatalos 2.1 (CUSTOM-al) volt fenn a telón. Egyszer sem fagyott, nem volt újraindulás meg ilyesmi. Szerintem az ilyen jelenségek nagyban függnek a használt appoktól, működő widgetektől.
-
Pocok256
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Íme az új Android Auto!
- Óra topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest