- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
S3R6PH
tag
Hát, hogyha hívnak telefonon vagy ha én hívtam valakit akkor nemhallottam a hívó felet. Teljesen süket volt a telefon. 2x- 3x ujrainítás után megint tudtam egy idejig telefonálni aztán meg megint teljesen süket volt a telefon.
Ésvalami izmosabb kellett ide mint egy sima Factory reset.
Amit mondtál azt végigcsináltam.
A teló most működik, majdlássuk, hogy eltünt-e a probléma.
Még1xTHX!!!
-
roti13
tag
Ha esetleg így beázna akkor Gariba cserélik?nekem nincs semmi baja szerencsére de érdekel..
13w27, egyszer volt szervizbe a kupakon leszakdt a gumi, más probléma nem volt még vele.. Kivéve az hogy 2x meghalt fél Órára.. Arra van valami ötletetek? Fogta magát és fél órán át nem tett semmit.. A hangero gombos dolgokra sem reagált. Abba nem vagyok 100% de mintha azt vettem volna észre hogy menne a telefon, mert nem akart az istennek sem hűlni kifelé a hátlapn közepe felé. De se kép se hang se reagálás.. Majd egyszer fogta magát, kb fel ora után és bekapcsolt.. Ez volt egyszer november körül és februárban.. -
bigkokas
tag
én telenoros vagyok..nálam ez kb 2 héttel a párásodás után jelentkezett rendszeresen ott ahol idáig gondmentesen telefonáltam. wifin hasonló jelenség...állítólag elindult az oxidációs folyamat,de ezt csak egy telefonboltos ismerős mondta..nos én kíváncsi leszek mit hoznak ki a Cordonnál ebből..olvastam jó és rossz tapasztalatokat is itt a fórumon..de szerintem azért az ilyen gondnál ez talán egyértelmű..sajna nem csináltam fotót a párásodásról..bízom benne ,hogy a szervizes ne bal lábbal ébredjen.
ha valakinek van tapasztalata párásodással,és ennek a szervizelésével az írhatna..de azért én is keresgélek itt. -
-
roti13
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni! Ezt a kamera portot szeretném a Z-mre rárakni (odexelt elvileg).:
[link]Néztem lentebb hogy kell felrakni odexes rendszerre de én ezt nem értem:
4. Why for Deodexed ROM? can i use in Odexed ROM?This will work if your system>app is not full odexed or you can remove SemcCameraUI.odex after installing Cyber-shot then reboot, but recommeded is deodexed ROM
Most akkor mit csináljak?
Előre is köszi a segítséget! -
-
-
-
törölt tag
Lassan érkezik a csíkosdroid a Z-re, ha jól sejtem!
Dolgozhatól vele kollega! -
Pont ez a furcsa nekem. A Note 3 nekem nagyon túlszaturált, és a fentebb linkelt videón a Z2 képe még ennél is élénkebb, magyarán még jobban túlszaturáltnak tűnik. Bár az a baj, hogy képeket mutogatnak rajta, és gondolom a Bravia Engine, Xreality vagy akárhogy hívják már, valami képjavító technológia gondolom be van kapcsolva.
-
a.sebi
őstag
Mester
! Nagyon sok embernek segítettél itt, de amit művelsz az szánalmas!
A stílusod, egoizmusod mondhatni felháborító!
Te sem vagy senki ahhoz, hogy megmond ki a senki, azért mert szorgos munkával összehoztál egy összedoglalót!
Tudod nekem is volt, hogy valami hirtelen kellett és az összefoglaló nem segített, a kereső meg szart sem ér.
Ezzel az erővel ide csak az jöhet aki főzött romokról, tartozékokról érdeklődne, mert minden más ott az összefoglalóban?
Amùgy meg nem kell reagálni ha nem tetszik! -
S3R6PH
tag
Ja
És nincs a Z-hez valami wifi fix ami lehetővé teszi a wpa2 - psk kódolással ellátott net probléma nélküli csatlakozását. Vagy a 802.11n modehoz valami fix.
Vagy valami!
A router zsírújj, eddig csak a telómmal problémázott, de a PC meg a táblagépem zökkenőmentesen és folyamatosan csatlakoztatva van.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest