- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szomorú dolog látni, hogy kezd ennyire kihalni ez a topic. Pont most, amikor megfeleződött a Z ára, egyre több a tulaj. Ha ők visszaolvassák az utolsó 30-40 hsz-t, 10-ből 7-nek azonnal elmegy a kedve, hogy ide írjon bármit is. 3-an megpróbálják, de ha véletlenül egy kérdést sokadjára tesznek fel, azonnal el lesznek zavarva, hogy használják inkább a keresőt. Lehet segíteni pl a korábbi hsz idézésével is, vagy egyáltalán nem is válaszolni semmit. Nehogy már mindenki read only módban maradjon, ilyen egy topicban sincs.
-
törölt tag
válasz
Hegyirabló #17007 üzenetére
Szevasz!
Névjegy - Menü - Minden hívás hangpostára - Pipa ki
-
törölt tag
válasz
barnabasss #16825 üzenetére
Mitől telik meg olyan gyorsan? Nekem még soha sem fogyott el. Mondjuk nem vagyok egy hardcore user, de meg van gyötörve rendesen. Hetente azért én is újraindítom, régi rossz szokás.
-
törölt tag
válasz
L4ck091 #16784 üzenetére
Szia!
Nem hangzik valami jól! Árakat nem írtál, de gondolom egy letiltott, vagy törött Z-től is 30-40K-ért próbálnak megszabadulni a tulajok, és neked ugye rögtön kettőt is venni kell. Meg azért összerakni sem lesz leányálom, biztos hogy menni fog? Ha nem, valakinek ezért is fizetni kell majd. A lényeg, hogy a végére annyit áldozol erre az egészre, mintha vettél volna egy jó állapotú használtat. Ha 50K-ból kihozod, talán van értelme, de kalandos út lesz, az biztos.
-
törölt tag
válasz
viktorhmv #16749 üzenetére
Mondanám, hogy az Asus PadFone2 lenne alternatíva neked, este betolod a tablet-dokkolóba, és mehet 10 colon a YouTube órákon át, de ott meg a support elég gyenge, ha jól tudom, a PF2 tulajok megrekedtek 4.1-en, ami ultra gáz. De valakit ez pont nem érdekel...
Napközben is lehet kímélni az akksit, tartózkodási hely jelentése kilőve, Stamina be, root után reklámok blokkolása (nekem root nélkül ennyi a kijelzőidőm), stb. A lényeg, hogy a Chrome+Facebook+Viber+YouTube gyilkos kombináció. -
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #16746 üzenetére
Nekem 8 hónap után sem veszítette el. De a dokkoló kényelmesebb megoldás, tény.
-
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #16744 üzenetére
Én csak az eredeti DK26-ot venném, nem tudom, hol tart most az ára, 5-6K. Ha pedig munkahelyre/iskolába kell a dokkoló, veszel hozzá egy EP880-as töltőfejet.
-
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #16742 üzenetére
Mármint a telefon töltőfeje miért nem jó a dokkolóhoz?
-
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #16740 üzenetére
A telefoné miért nem jó?
-
törölt tag
válasz
viktorhmv #16715 üzenetére
Szia!
Ezzel a felhasználói szokással ki fogja bírni estig, nekem 4.3 óta kb 4,5 óra a kijelzőidőm. Nem akkubajnok a Z, de szerintem abszolút vállalható.
Minősége teljesen rendben van. Nincsenek erről infóim, de nem hiszem, hogy arányában a többi gyártóhoz képest több lenne a hibás darab.
Beszédhangszórója kiváló, a külső inkább csak átlagos, csodát azért ne várj tőle.
Összességében nagyon jó választás. 4.3 pedig tényleg sokat dobott rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC