- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
j.la
tag
válasz
#03372544 #17935 üzenetére
Merem remélni, hogy ilyen felfogásúak
Pont ezért váltottam le egy SIII LTE-t.
pszichiáter: nem szoktam figyelni, hogy mikor jön ki egy frissítés, automatikusan telepítem is fel mindig az újakat. Nexusom 7 most fog ugyebár frissülni 4.4.3-ra tehát van benne mit javítani ezek szerint
-
törölt tag
válasz
#03372544 #17855 üzenetére
A Z nem fog több támogatást kapni, mert ugye a KitKat-el lezártnak tekinti a Sony. Legalábbis igen csekély az esélye, hogy a KitKat utáni verziójú android rendszert megkapja.
Tudod a jó nép mindig ráizgul az újdonságra, mert azon van a legfrissebb droid. Na, meg az a legdrágább... Nem vesznek Nexus-t, mert az a "sájze" kategória. Nekik kell a FullHD (amit amúgy az életben nem használnak ki), kell a négymagos processzor (ezt szintén...), illetve a két - vagy több - giga ram (hogy beleférjen a Facebook, Viber, Skype, Youtube, etc. egy időben) és még lehetne sorolni. Milyen sors is vár ilyenkor az úgymond régi készülékekre? Értékvesztés.
Persze erről nem csak a vásárlók tehetnek! Az igazi fő bűnös az a gyártó!
Nézzük meg az Apple politikáját. Nem dobál ki félévente vagy évente új csúcsmodellt. Apránként újít, miközben a régebbi modelljei is megkapják a frissebb rendszert. Természetesen ott is egyszer eljön a SW support vége. De ez természetes dolog!
Sokan nem értik, hogy mi kerül egy több éves iPhone-on még mindig pl. 60.000-be? Akkor, amikor már a többi gyártó rég túl van a HW-es újításokon, újdonságokon. Nos, az, hogy nem egymás hegyére-hátára van piacra dobálva a készülék.
A Z1 után még nem volt érezhető annyira a Z áresése, de a Z1 compact megjelenése után már elindult, most ugye jön a Z2 és onnantól már igen durván megy majd lejjebb az ára.Egyszer majd rájön a droidgyártó társadalom arra, hogy kellene egy kis pihenő és nem ez az őrületes harc a vevőkért. Valljuk meg, jóval kevesebb ember használja ki effektíven a készülékét, mint akik megvették.
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
#03372544 #17417 üzenetére
Előtte te is olvasd el mit írtam én! (dekrer-nek akarj válaszolni!)
A hangpostára irányítást NEM a telefon végzi, hanem a szolgáltató, ergo nem a telefontól függ. Ehhez a telefon csak beállítási támogatást adhat, majd azt felküldi a szolgáltatónak.
Pl, ha ezeuk után telefont cserélsz (pl egy Nokia 2110-esre), a hangposta irányítás akkor is megmarad. -
w333
félisten
válasz
#03372544 #17357 üzenetére
Azért a Stock Androidot nem érdemes összehasonlítani a gyártók által módosított Androiddal, kb. ég és a föld a különbség
A stock droid -t finoman fejlesztik és a gyorsaságra optimalizálják !
Módosított droid -t teljesen átszabják, + funkciókat pakolnak bele, stb. stb. !
(#17361) dekrer
Persze nincs vele semmi gond ... sőt szerintem a Sony csinálja a legjobb / legszebb módosított Android verziókat, sebességben is simán hozzák azt ami elvárt !
Míg a stock android egy csupasz rendszer, minden felesleges csicsa és szolgáltatások nélkül (persze ezek simán pótolhatók)
Ezzel csak azt akartam hogy egy Stock Droid kb. 400-500MB méretű, míg egy gyártó által módosított kb. 1GB fölött van, a + szolgáltatások / funkciók miatt
-
törölt tag
válasz
#03372544 #17292 üzenetére
Biztos jó mélyen tesztelted a saját készülékeden...
Ennyi erővel Z-t a kutya se vegyen, mert jaj de szar üzemideje van egy-egy teszt szerint...
Ez a "tesztek" duma mindig is kiborított!
A Nexus 4-et is fikázták és érdekes módon nálam egész napos gyepálás mellett nem akar hibát produkálni. Biztos mázlista vagyok... -
törölt tag
válasz
#03372544 #17289 üzenetére
Amennyiben tartalmazna egyes dolgokat (pl. ART/Dalvik), akkor igenis van értelme!
Egyébként ez userfüggő. Ha valaki nagyon reszelgetni akarja az üzemidőt, akkor annak a KitKat vélelmezhetően jobb lesz az optimalizáció miatt. Ezen kívül, ha a már említett futtatási környezet is belekerülne, akkor onnantól már mondhatni, hogy szinte semmi sem hiányzik SW-esen a Z-ből ami kihozható belőle! -
törölt tag
-
soldier2
őstag
válasz
#03372544 #17099 üzenetére
Az akkuról azt érdemes tudnod, hogy autó 50%fényerőn, kb 4 óra kijelzőidővel nap végéig elmegy (folyamatos mobilnet, szinkronizálás mail/whatsapp, olyan aksi zabáló appok mint pl viber nélkül). Nézd meg a jelenlegi telefonodon hogy kb mennyi időt megy nap végéig a kijelződ. 4 óránál többet nekem nem sikerült kihozni belőle.
-
Reverting
őstag
válasz
#03372544 #16968 üzenetére
En eloszor azt hittem benan vettem fel es ottragadt az ujjam... mert kb ott van a kihangositas ikon is... probalgattam de nem tudtam produkalni a hibat... aztan hagytam a fenebe... de neha elojon... ugy h biztos h bug... fogjak javitani, ezert nem rakom ujra... viszont az jobban zavar h k... hangos a beszedhangszoro meg a legkisebb hangeron is, minden ki van kapcsolva pedig... varjuk a javitast...
szinten tiszta telepites
-
-
törölt tag
válasz
#03372544 #16856 üzenetére
C6502 van nekem, felment rá a hozzá való 101-es rom, de nem működött a gyorsulás mérő meg az iránytű. Eddig is C6502 -re való volt rajta, az eggyel ezelőtti, azzal nem volt gond.
Most feltettem rá egy c6503 -ra való 101-es t, azzal minden működik szépen.
Ki érti ezt... -
SkyS1gn
félisten
válasz
#03372544 #16554 üzenetére
Nem ez a lényeg, jobb kamera, 4K, dual hangszóró, 5,2" IPS Live Color LED kijelző... stb.
Ráncfelvarrás!
(#16556) darky@ Mert pl kezd terjedni a 4K, a tv-k és monitorok árai szépen csökkenni fognak... és mert attól hogy valami csak fHD-t tud megjelníteni, jót tesz ha nagyobb felbontást futtatsz és azt downscalingezed le.
-
-
-
Deck
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest